12 flasker blandet rosé

Sidste chance!

Eksklusiv smagskasse med 12 flasker vin, håndplukket fra franske vingårde. Du får 3 forskellige slags rosé, så der er dømt ægte forkælelse for alle roséglade smagsløg.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Vores vinleverandør, Grapeshop, har samlet en eksklusiv rosékasse til os med hele 12 flasker.

 

Kassen er fyldt til kanten med vin, der normalt vil være at finde på vinmenuerne rundt omkring på Københavns bedste restauranter, og som sender tankerne mod lunere himmelstrøg og dejlige sommeraftener.

 

Her får du virkelig værdi for pengene - i en kasse, der samler 3 fantastiske flasker fra forskellige vinmagere i Frankrig.


Det får du:

 • Kasse med 12 fl. blandet rosé

 

SPOTpris 1.090 kr. Normalpris 1.560 kr. Spar 30 %

 

Kassen indeholder:

 • 4 stk. 2019 Magulonne, Chateau de la Selve, Rhone
 • 4 stk. Chat Noir Rosé, Vin de France
 • 4 stk. Elkjær Amiel Rosé, Rhône

 

Prisen er inkl. fragt. Forventet levering inden for 5 hverdage med Bring til nærmeste pakkeshop - dog senest den 23. marts 2021.


2019 Magulonne, Chateau de la Selve

Lavet på 40% Grenache, 40% Cinsault, 20% Syrah. Frisk rosé, der styrer de lette bitre toner, der er klassisk for sydfransk rosé.

 

Kalkrige og stenede jorde, varme dage og kølige nætter. Sådan er det i Ardèche i det sydvestlige Rhône, og det giver vine med masser af karakter og personlighed. På sine forældres imponerende middelalderslot Château de la Selve arbejder den Bourgogne-uddannede Benoît Chazallon intensivt med Ardèches terroir. Han dyrker slottets tilhørende 40 hektar på økologisk eller biodynamisk vis og høster med lave hektarudbytter (gennemsnitligt 38 hl/ha). 

 

Druerne er klassiske for området; Grenache, Syrah, Cinsault og Viognier og derudover lidt Merlot og Cabernet-Sauvignon, som ikke er en modeting, men faktisk har været dyrket i Ardèche i det meste af et århundrede. Vinifikationen er no-nonsense: Selvfølgelig ingen kulturgær, filtrering, pumpning eller andet fikumdik. Der er med andre ord ikke noget, der forstyrrer terroiret. 

 

Stilmæssigt fornægter Benoîts burgundiske uddannelse sig ikke - hans vine har intensitet, men i endnu højere grad elegance. Komplekse vine med lagringspotentiale og med drikkeglæden helt intakt.

 

Chat Noir Rosé, Vin de France

Frisk og Sprød sommerrosé fra Sydfrankrig lavet på Grenache og Cinsault.

 

I Sydfrankrig høster vinmager Hilde Chevillot perfekt modne druer på marker i henved en halv kilometers højde. Gæringen foregår i hele klaser, mens en præcist styret fadlagring af hvidvine på letbrugte egefade giver blødhed. En sprød mineralitet er til stede som tydeligt ekko fra den lerede kalkjord. 

 

100 % pinot noir giver en skinnende rød farve med blommeskind og tobak i duften.

 

Elkjær Amiel Rosé, Rhône

Kraftig og intens rosé på Grenache, Cinsault og Syrah.

 

Før noma, AOC og Geranium havde København en nu legendarisk tostjernet Michelin-restaurant ved navn Kommandanten. Ærkefransk med Francis Cardenau i køkkenet og blandt andre Rune Elkjær som sommelier. Efter års arbejde med verdens fineste vine, tog Rune det spring, som enhver sommelier drømmer om, og etablerede sig som vinmager i det sydlige Rhône. I dag laver han nogle umanerligt saftige vine på Clairette, Carignan, Cinsault og Grenache. Selvfølgelig med udgangspunkt i det uforlignelige terroir og de gamle vinstokke - nogle op mod 80 år.

 

Markerne - omkring 25 ha i Vaison-la-Romaine i nærheden af Gigondas - dyrkes af lokale bønder, mens Elkjær står for vinifikationen.

 

Det er vine, der er lavet til at blive drukket i store slurke som repræsentanter for det oprindelige Rhône, før Parker satte sig tungt på området.

Prisen er inkl. fragt. Forventet levering inden for 5 hverdage med Bring til nærmeste pakkeshop - dog senest den 23. marts 2021.

 

Når du har modtaget dit værdibevis på e-mail, skal du ikke foretage dig yderligere, da din vare sendes automatisk. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb.

 

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Én unik kode gælder for en kasse med 12 fl. blandet rosé.

 

Kassen indeholder:

 • 4 stk. Elkjær Amiel Rosé, Rhône
 • 4 stk. 2019 Magulonne, Chateau de la Selve, Rhone
 • 4 stk. Chat Noir Rosé, Vin de France

 

Købet kan ikke fortrydes.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Grapeshop.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Grapeshop

Christianshavns Voldgade 54 , 1424 København K , Mail: info@grapewise.dk
Tlf: 20 30 15 82 | Hjemmeside |

Sidste chance: 16. marts 2021 kl. 23:59

12 flasker blandet rosé