Gourmetophold på Malling kro

Sidste chance!

Nyd en 4-retters gourmetmiddag med vinmenu, overnatning og skøn morgenmad på Malling Kro, der ligger lidt uden for Aarhus tæt ved Moesgaard Museum. Kroen er et tilløbsstykke med et skyhøjt gastronomisk niveau.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Malling Kro er ikke en hvilken som helst kro. Det er derimod et af de steder, der bliver lagt mærke til og holdt øje med. For det gastronomiske niveau er skyhøjt, og vinkælderen er et slaraffenland for vinentusiaster. 

 

Nu har du chancen for at forkæle dig selv og en, du holder af, med et skønt ophold på kroen, hvor omdrejningspunktet er den 4-retters gourmetmiddag med tilhørende vinmenu.


Opholdet er for 2 personer og inkluderer:

 • 1 overnatning i dobbeltværelse
 • Aperitif og appetizer
 • 4-retters gourmetmiddag med udgangspunkt i sæsonen
 • Velafstemt, spændende vinmenu
 • Kroens morgenmad inkl. kaffe/te samt juice

 

SPOTpris 1.945 kr. for 2 personer. Normalpris 2.995. kr. Spar 35 %

 

Opholdet kan benyttes med ankomst tirsdag til lørdag fra den 6. maj 2021 til og med den 16. december 2021.

 

Tilkøb (betales direkte til Malling Kro):

 • Ved ankomst fredag eller lørdag: 300 kr. pr værelse pr. nat
 • 1 ekstra overnatning inkl. morgenmad: 800 kr. for 2 personer

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00

Tjek ud: Senest kl. 10.30


Malling Kro

Malling Kro ligger i hjertet af den hyggelige by Malling 10 km syd for Aarhus og nær Moesgaard Museum i et roligt og charmerende landsbymiljø, tæt ved skov og strand. Kroen er et sted, hvor du som gæst føler dig velkommen i rare omgivelser med afslappet atmosfære, og hvor personalet altid gør deres bedste for at give dig en behagelig oplevelse.

 

Gennem de sidste 26 år er Malling Kro nænsomt blevet renoveret til en mere moderne udgave af kroen, der har eksisteret i over 125 år. Alle værelserne på Malling Kro er nyrenoverede med eget bad og toilet samt gratis wi-fi - og flere af dem har en størrelse med plads til op til 4 personer. Der findes 8 dobbeltværelser på den hyggelige kro.

 

1. januar 2021 overtog Tina og Rune Aaby kroen og i den forbindelse renoverede de restauranten, der nu har fået et nordisk udtryk og indbyder til hyggelige stunder.

 

Aarhus Letbane kører lige uden for døren og stopper bl.a. ved Bruuns Galleri på Hovedbanegården i Aarhus C, eller Dokk1 - byens havneområde, som også er et besøg værd.


Nye ejere - nye tider

Det er Tina og Rune Aaby, der driver Malling Kro. Tina og Rune er kendt i branchen og har i 8 år drevet restaurant Skovmøllen samt været medstiftere af Restaurant Unico. De glæder sig til at byde dig velkommen.

 

Rune har for nyligt afsluttet sin sommelier-eksamen, så heller ikke her går de nye ejere ned på kvalifikationerne. Rune har mange års erfaring med vin som restaurantchef på flere af Danmarks bedste restauranter som Fakkelgaarden og Prins Ferdinand.

 

Kroen er i gang med at gennemgå en større forandring med ønske om et mere moderne udtryk. Samarbejde med lokale leverandør har stor betydning for både interiør og det gastronomiske udtryk. Her vil I kunne opleve lokalt produceret keramik, råvarer fra de lokale leverandør som f.eks. Karensminde, Olsgaard og kvæg fra egne marker nær Skovmøllen.

 

Hædret vinsortiment

Værd at bemærke er, at kroen har ét af Danmarks bedste vinsortimenter. Over 1000 valgmuligheder, som er medvirkende til, at det amerikanske vinmagasin Winespectator har givet kroen udmærkelsen 'Best of Award of Excellence', som kun få andre danske restauranter kan bryste sig af at have opnået.

 

Derudover har Malling Kro fået tildelt den højeste udmærkelse '3 glas' samt 2 stjerner i Den Danske Spiseguide. I White Guide 2015/16 har Malling Kro fået over 70 point, som betyder, at kroen ligger i kategorien 'meget højt niveau'. De er også i White Guide blevet kåret til at have Danmarks bedste vinkort 2016/2017.


Kulturperler og golf

Lige meget, hvornår på året I besøger Malling Kro, er der masser af muligheder for store oplevelser i området. Besøg f.eks. Moesgaard Museum, MOMU, der kun ligger små 5 km fra kroen. Museet byder på spændende og engagerende arkæologiske og etnografiske udstillinger. Der er bl.a. en udstilling fra oldtiden, hvor du kan møde verdens bedst bevarede moselig, Grauballemanden. 

 

Er I glade for golf, er Aarhus eller Odder Golf Klub et besøg værd. Begge klubber ligger naturskønt og kun et godt 'drive' fra kroen. På hotellet kan I få kort til Aarhus by og byens golfbane.


Anmeldelser:

"Underspillet jysk klasse"
Malling Kro er optaget i White Guide 2015/16 som er en guide til de bedste danske restauranter i Danmark. Her har de fået 70 point ud af 100, hvilket er kategorien 'meget højt niveau'. I anmeldelsen har de bl.a. fået ordene "Underspillet jysk klasse".

 

"Maden holder højt niveau"
Gastromand besøgte Malling Kro i marts 2014 og gav følgende vurdering af kroen: 'Når alt kommet til alt, er Malling Kro bestemt et visit værdigt. Maden holder højt niveau og kombineret med vinudvalget, gør det kroen til et must-visit for vinentusiasterne. Læs hele anmeldelsen her

 

Også Aarhus Stiftidende har omtalt restauranten, da den i 2016 udmærkede sig for sit vinkort. Læs artiklerne her og her.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Du reserverer dit ophold hos Malling Kro ved at sende en mail til mail@mallingkro.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer.

Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservation af opholdet.

 

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

 

Bemærk: Booking er bindende 7 dage før ankomst.

 

Ved spørgsmål kan Malling Kro kontaktes på mail@mallingkro.dk.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst tirsdag til lørdag fra den 6. maj 2021 til og med den 16. december 2021.

Én unik kode gælder for ét ophold til 2 personer på Malling Kro.

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i dobbeltværelse
 • Aperitif og appetizer
 • 4-retters gourmetmiddag med udgangspunkt i sæsonen
 • Velafstemt, spændende vinmenu
 • Kroens morgenmad inkl. kaffe/te samt juice

 

Tilkøb (betales direkte til Malling Kro):

 • Ved ankomst fredag eller lørdag: 300 kr. pr værelse pr. nat
 • 1 ekstra overnatning inkl. morgenmad: 800 kr. for 2 personer

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00

Tjek ud: Senest kl. 10.30

 

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Malling Kros officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Malling Kro.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Malling Kro 2021

8340 Malling
Tlf.: 86 93 10 25 | CVR: 39178214 | info@mallingkro.dk |

Sidste chance: 11. maj 2021 kl. 23:59

Gourmetophold på Malling kro