4 stærke bogtitler

Sidste chance!

Spændende bøger fra 2020 skrevet af succesforfattere som Jo Nesbø, Jan Guillou, Annette Bjergfeldt og Jonas Jonasson.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Lige så forfriskende det er at vove sig ud i vintervejret, lige så fantastisk er det at finde den bedste plads i sofaen med en kop kaffe og en god bog.

 

Vi har i denne SPOTdeal samlet 4 stærke bogtitler fra 2020, der alle har fået gode anmeldelser med på vejen.

 

Her får du stærke forfatternavne som Jo Nesbø, Jan Guillou, Annette Bjergfeldt og Jonas Jonasson, der er klar til at fastholde din opmærksomhed side efter side efter side...

 

Se nedenfor, hvilke bøger du kan vælge mellem...


Det får du:

  • 1 stk. bog

 

SPOTpris 180 kr. Normalpris 300 kr. Spar 40 %

 

Prisen er inkl. fragt. Forventet levering inden for 6 hverdage med PostNord til nærmeste pakkeboks - dog senest den 5. marts 2021.


Vælg mellem følgende bøger:

  • Annette Bjergfeldt - Højsangen fra Palermovej

"Hvis du trænger til eventyr, kærlighed og en vejledning i, hvordan du ser verden i et lidt nådigere lys, så læs den boblende, fabulerende og fantastiske ’Højsangen fra Palermovej’ … Fortællingen ruller, bugter og vrider sig, så man skal bruge én hånd til at holde fast i lænestolen og én til at holde fast i bogen."

✸✸✸✸✸✸ SØNDAG

 

  • Jonas Jonasson - Hævnen er sød A/S

"En skøn og humoristisk roman, der på fineste vis blander historiske personer og begivenheder med en tilpas mængde kuleskør fiktion. Jonas Jonasson er tilbage i topform!"

Litteratursiden

 

  • Jan Guillou - Enden på historien

"Et flot punktum for Guillous lange slægts- og sekelsaga ... Skæve udfald mod dette og hint er det bedste ved Jan Guillous historiske romaner om opstigning og nedtur for svensk foretagsomhed og, snobberi og fordomme. Tak for turen i rutsjebanen. Hvor enden på historien blev til besk og bedste slutning."

✸✸✸✸✸ Politiken

 

  • Jo Nesbø - Kongeriget

"Jo Nesbø spiller virtuost på adskillige registre i sin nyeste roman ... Helstøbt, ulideligt spændende og konstant fascinerende psykologisk-erotisk spændingshistorie."

✸✸✸✸✸✸ Jyllands-Posten

 

Du vælger, hvilken bog du vil have, når du har trykket på KØB NU-knappen. Det er selvfølgelig også muligt at købe flere.

Prisen er inkl. fragt. Forventet levering inden for 6 hverdage med PostNord til nærmeste pakkeboks - dog senest den 5. marts 2021.

 

Når du har modtaget dit værdibevis på e-mail, skal du ikke foretage dig yderligere, da din vare sendes automatisk. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb.

 

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Én unik kode gælder til 1 stk. bog af den valgte titel.

 

Når du har modtaget dit værdibevis på e-mail, skal du ikke foretage dig yderligere, da din vare sendes automatisk. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb.

 

Ønsker du at sende din vare retur, skal du vedlægge en kopi af værdibeviset og sende varen indpakket og i original emballage til Modtryk.

 

Returadresse: 
Modtryk
Anholtsgade 4
8000 Århus C

 

Du har 14 dages returret, fra du modtager varen. Du bærer selv omkostningen for returforsendelsen

 

Er pakken ikke afhentet indenfor tidsfristen påløber ekstra fragtgebyr ved gensendelse.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Modtryk.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Modtryk

Anholtsgade 4 , 8000 Århus C , Kundeservice: forlaget@modtryk.dk
Tlf: 87 31 76 00 | Hjemmeside |

Sidste chance: 25. februar 2021 kl. 23:59

4 stærke bogtitler