Romantisk ophold på Skrøbelev Gods

Sidste chance!

Skrøbelev Gods har åben nu og byder på romantik og hygge. Tæt på havet med afslapning og en fantastisk natur. I smukke rammer forkæles I bl.a. med rundvisning, romantisk middag (bragt til værelset) og morgenmad. Gyldig til 31. januar 2022.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Skrøbelev Gods har åbent og er klar til at byde jer velkomne. Alle restriktioner bliver overholdt, og det velrenommerede Gods gør alt hvad de kan, således at I kan nyde livet med masser af ro og tryghed. 

 

I får altså muligheden for, allerede nu, at tage væk fra hverdagens stress og jag og nyde nogle dage i hinandens selskab. Opholdet kan indløses allerede nu og udløber først til januar 2022, så der er rig mulighed for at skrue op for selvforkælelsen og nyde tosomheden på det romantiske ophold med gourmetmiddag og stearinlys på værelset. Skal der skrues helt op for luksus'en, kan I opgradere til en suite med jacuzzi. 

 

Skrøbelev Gods ligger i smuk natur i de omgivelser, som digteren H.C. Andersen i sin tid døbte 'Danmarks Have'. Godset blev grundlagt i 1669 og gennemgik i 2007-2010 en totalrenovering, så stedet i dag fremstår som en historisk velbevaret perle.

 

Et ophold på godset er som at skrue tiden flere hundrede år tilbage, men stadig få den fulde luksusoplevelse. Her kan I nyde et glas hvidvin under det over 350 år gamle kastanjetræ i haven, opleve total stilhed på en bænk ved voldgraven og drikke kaffe i den smukke franskinspirerede atriumgård. Godset ligger knap 2,5 timer fra København. Nogenlunde den samme afstand er der fra Aarhus. 

 

I godsets rustikke kælder findes en hyggelig, stemningsfyldt vinkælder med pejsestue. Her kan I begynde aftenen med et lille glas i de rette rammer. Og i godsets italiensk inspirerede riddersal, som også fungerer som godsets restaurant, får I en aften, I sent vil glemme. Her er åben pejs i begge ender, brede egetræsplankegulve, stuklofter og antikke krystallysekroner.

 

Rigtig god fornøjelse!


Ophold for 2 personer med 1 overnatning i dobbeltværelse

 • Rundvisning på godset 
 • Romantisk middag med 1 hovedret, bragt til værelset 
 • Lækker morgenmad, bragt til værelset
 • Mulighed for rabat på golf og andre aktiviteter 
 • Fri benyttelse af vinkælderen og rustik pejsestue 
 • Gratis wi-fi og parkering

SPOTpris 1.198 kr. for 2 personer. Normalpris 2.785 kr. Spar 56 %

 

- ELLER -

 

Ophold for 2 personer med 2 overnatninger i dobbeltværelse

 • 2 overnatninger for 2 personer i standard dobbeltværelse 
 • Rundvisning på godset 
 • Romantisk middag med 1 hovedret, bragt til værelset (begge dage) 
 • Lækker morgenmad, bragt til værelset. 
 • Mulighed for rabat på golf og andre aktiviteter 
 • Fri benyttelse af vinkælderen og rustik pejsestue 
 • Gratis wi-fi og parkering

SPOTpris 2.198 kr. for 2 personer. Normalpris 5.570 kr. Spar 60 %

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle åbningsdage fra den 19. januar 2021 til og med den 31. januar 2022.

 

Tillæg (betales direkte til Skrøbelev Gods):

 • Tillæg ved ophold fredage: 300 kr. pr. værelse pr. nat
 • Tillæg ved ophold lørdage, mærkedage* og helligdage: 400 kr. pr. værelse pr. nat
 • Højsæsontillæg ved ophold i juni, juli og august 2021: 200 kr. pr. overnatning. Bemærk, at der i denne periode også skal betales weekendtillæg eller mærkedagstillæg


* Mærkedage er valentinesdag, fastelavn, Danmarks befrielse, mors dag og fars dag, Kr. Himmelfartsdag, grundlovsdag, sankt hans aften, mortensaften og halloween.


Tilkøb (betales direkte til Skrøbelev Gods):

 • 5-retter: Der er mulighed for tilkøb af middag på op til 5 retter
 • Opgrader til suite med jacuzzi for 495 kr. pr. overnatning


Tjek ind: Tidligst kl. 13.00
Tjek ud: Senest kl. 11.00


Gastronomisk oplevelse, økologi og gourmet 
Gastronomi og service er kernen hos Skrøbelev Gods, hvis menuer altid er sammensat af årstidens dagfriske råvarer og lækre, lokale specialiteter. 

 

På Skrøbelev Gods ønsker de at give dig en gastronomisk oplevelse med spændende økologiske produkter, som du ikke finder mange andre steder. Gæsterne prioriteres højt, og skulle der være nogle allergier, specielle ønsker eller behov, så imødekommes disse gerne.

 

Alt efter sæson er de fleste af råvarerne fra stedets egen køkkenhave - en køkkenhave, der overrasker i omfang og variation. Maden er af høj kvalitet, og serveres altid med en venlig bemærkning og et smil på læben. Syltede frugter fra egen have samt spændende økologiske produkter fra skov og strand hjælper med til, at alle sanser bliver aktiveret til fulde. 

 

I kan få serveret op til fem velsmagende retter akkompagnieret af gode vine, heriblandt vine som godsejeren selv har importeret fra både Italien, Spanien og Frankrig.

 

Efter middagen kan I slappe af med en kaffe og cognac foran den knitrende pejs i de afslappende chesterfield-møbler eller i godsets vinkælder med tilhørende pejsestue.

 

Opholdet er med rundvisning på godset, hvor I får det gamle gods’ spændende og finurlige historie fortalt bl.a fortællingen om den sidste halshugning på Langeland i 1834.

 

Og hvis du genkender stedet, så er det måske, fordi godset er blevet benyttet af DR i forbindelse med en boot camp i X-Faktor.


Glæd dig til...

Det sydfynske øhav byder på smukke og romantiske oplevelser, og Langeland er bestemt ingen undtagelse. Fra Skrøbelev Gods er der kun 3 kilometer til havet og den gamle købmandsstad Rudkøbing med fine bindingsværksbygninger, stråtækte huse og brostensbelagte gader. 

 

Der er rig mulighed for oplevelser i området. I kan naturligvis slappe af, bade fra stranden, gå en tur eller leje en cykel og opleve Langeland i en fart, hvor du både kan dufte blomsterne og høre fuglenes kvidren.

 

Spil golf på Langeland
Der er mulighed for at spille golf hos Langelands eller Svendborgs Golfklub. 

 

Besøg en vingård
Der findes flere interessante vingårde på Fyn og Langeland, som er et besøg værd, og hvor du med udsigt over vinmarkerne kan smage på gårdens høst. Er der noget, der falder i din smag, kan flasker også købes. Gårdene har også vinsmagninger og rundvisninger - et par eksempler er Skaarupøre Vingård, Søbanke Vingård, Langedil Vin, Frørup Vingård og Vejstrupvin.

 

Tidligere gæster skriver på Trustpilot om Skrøbelev Gods:


"Min mand og jeg har efterhånden besøgt…Skrøbelev - - igen, igen!
Min mand og jeg har efterhånden besøgt Skrøbelev gods en del gange, også med familie og det har været en dejlig oplevelse hver gang. Og det er hele vejen rundt- - som skønt værelse (nr 2 ), den dejligste mad, skøn morgenmad og altid et veloplagt og hjælpsomt personale og så en sjov og fortællende historie om godsets historie. Vi kommer naturligvis igen!"
- Anmeldt januar 2020.

"To dejlige dage i september 2020 - fantastisk oplevelse på skrøbelev Gods"
"Vi havde købt et bevis, men min mand opgraderede til junior suite som var fantastisk, stor og med 2 terrassedøre til den flotte have. Vidunderlig pejs, men desværre var vejret for godt til at have ild i. Stort flot badeværelse.
Restauranten er skøn og maden og vinen ligeså. Ønsker man ikke 5 retter kan der vælges mindre eller kun hovedret. Absolut gourmet mad, serveret af kvalificeret personale. Skønt da Ana sablede champagnen. Ejerparret Claus og Anita var meget venlige og med en skøn humor. Vi kommer helt sikkert igen!"
- Anmeldt september 2020.

 

Fantastisk service
Fantastisk service, skønne omgivelser, dejlige værelser, skøn mad og dejlige vine. I hele taget en god stemning med Anna i spidsen. Vi er meget fristede til at besøge jeres slot i Frankrig, når vi igen kan rejse.
- Anmeldt november 2020.

 

Skrøbelev gods leverer en oplevelse
Skrøbelev gods leverer en oplevelse, der starter allerede når du bestiller opholdet. Og nårnførst du ankommer, går du en dl år tilbage i tiden, roen sænker sig, og forholdene på godset, værelserne, ateium gården, haven ja det hele, giver et helt fantastisk ophold hvor ro og nydelse er i højsædet.
Et skønt sted at slappe af.
- Anmeldt november 2020.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Du reserverer dit ophold på Skrøbelev Gods ved at sende en mail til info@skrobelevgods.dk, på tlf. 62 51 45 31 eller online. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet. 

 

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ømskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket, er det hotellets afbestillingsregler, der er gældende. 

 

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender. 

 

Ved spørgsmål kan Skrøbelev Gods kontaktes på tlf. 62 51 45 31. 

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle åbningsdage fra den 19. januar 2021 til og med den 31. januar 2022.

Én unik kode gælder for det valgte ophold til 2 personer på Skrøbelev Gods.

Ophold for 2 personer med 1 overnatning i dobbeltværelse
 • Rundvisning på godset 
 • Romantisk middag med 1 hovedret, bragt til værelset (gælder under nedlukning*)
 • Lækker morgenmad, bragt til værelset
 • Mulighed for rabat på golf og andre aktiviteter 
 • Fri benyttelse af vinkælderen og rustik pejsestue 
 • Gratis wi-fi og parkering


SPOTpris 1.198 kr. for 2 personer. Normalpris 2.785 kr. Spar 57 %

- ELLER -

Ophold for 2 personer med 2 overnatninger i dobbeltværelse

 • 2 overnatninger for 2 personer i standard dobbeltværelse 
 • Rundvisning på godset 
 • Romantisk middag med 1 hovedret bragt til værelset begge dage (gælder under nedlukning*)
 • Lækker morgenmad, bragt til værelset. 
 • Mulighed for rabat på golf og andre aktiviteter 
 • Fri benyttelse af vinkælderen og rustik pejsestue 
 • Gratis wi-fi og parkering


SPOTpris 2.198 kr. for 2 personer. Normalpris 5.570 kr. Spar 60 %

 

*Når myndighederne ophæver restriktionerne vil middagen serveres i restauranten. Opholdet kan benyttes med ankomst alle åbningsdage til og med den 31. januar 2022.

Tillæg (betales direkte til Skrøbelev Gods):

 • Tillæg ved ophold fredage: 300 kr. pr. værelse pr. nat
 • Tillæg ved ophold lørdage, mærkedage* og helligdage: 400 kr. pr. værelse pr. nat
 • Højsæsontillæg ved ophold i juni, juli og august 2021: 200 kr. pr. overnatning. Bemærk, at der i denne periode også skal betales weekendtillæg eller mærkedagstillæg


* Mærkedage er valentinesdag, fastelavn, Danmarks befrielse, mors dag og fars dag, Kr. Himmelfartsdag, grundlovsdag, sankt hans aften, mortensaften og halloween.

Tilkøb (betales direkte til Skrøbelev Gods):

 • 5-retter: Der er mulighed for tilkøb af middag på op til 5 retter
 • Opgrader til suite med jacuzzi for 495 kr. pr. overnatning


Tjek ind: Tidligst kl. 13.00
Tjek ud: Senest kl. 11.00


Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Skrøbelev Gods' officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Skrøbelev Gods ApS.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Skrøbelev Gods

Skrøbelev Hedevej 4, 5900 Rudkøbing - Denmark
Tlf: 62 51 45 31 | CVR: 36021403 | info@skrobelevgods.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 09. februar 2021 kl. 23:59

Romantisk ophold på Skrøbelev Gods