Phoenix Copenhagen

Ophold med royal atmosfære på historiske Phoenix Copenhagen i et af Københavns mest eksklusive kvarterer. Her er du kun en kort gåtur fra nogle af byens bedste seværdigheder og restauranter.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Frederiksstaden i København er hjemsted for noget af den smukkeste arkitektur og nogle af de hyggeligste gader i hele landet. Her finder man bl.a. marmorkirken, Amalienborg og det historiske byhotel Phoenix Copenhagen. Med beliggenhed lige ved Kgs. Nytorv, er I desuden også tæt på et væld af byens museer og seværdigheder. 

 

Når I er mætte af de mange kulturelle indslag, har afprøvet de gode restauranter eller shoppet i det store udvalg af butikker, kan I trække jer tilbage til det skønne hotel, der emmer af afslappet elegance. Trods den centrale placering, virker hotellet nemlig som en royal oase midt i det travle byliv. 


 Opholdet er for 2 personer og inkluderer:

 • 1 overnatning i lækkert Executive dobbeltværelse
 • 1 flaske cava og chokoladedyppede jordbær
 • Morgenmad
 • Gratis WiFi
 • Gratis fitness

 

SPOTpris 1.190 kr. 

 

Opholdet kan benyttes alle ugens dage til og med den 30. april 2021.

 

Ønskes flere overnatninger, kan der købes flere værdibeviser og benyttes i forlængelse af hinanden.

  

Hotellet overholder alle myndighedernes anbefalinger, hvad angår afstand og maksimum antal personer samlet på ét sted. På hotellets hjemmeside www.phoenixcopenhagen.dk kan du holde dig orienteret vedr. restriktioner og særlige initiativer i forhold til COVID-19, som er gældende for hotellets restaurant, fitness og andre faciliteter.

 

Tjek ind fra kl. 15
Tjek ud senest kl. 12


Hotel med historiske rødder
Hotel Phoenix’ historie går tilbage til slutningen af 1600-tallet, og bygningen har igennem årenes løb været brugt til mange forskellige ting. I de helt gamle dage fungerede bygningen på en måde også som hotel, idet de kongelige og adelige lod deres vigtige gæster bo her. Under Anden Verdenskrig blev bygningen overtaget af tyskerne, og efter krigen overtog de danske kommunister bygningen. Arp-Hansen Hotel Group købte bygningen i 1990, og året efter åbnede Phoenix Copenhagen, som vi kender det i dag. Det eksklusive Phoenix Copenhagen er indrettet i renæssance-stil inspireret af det franske slot Versailles og Louis XVI. Hotellet har 213 værelser, heraf 3 suiter og 4 Junior-suiter og Brasserie Murdoch´s Books & Ale.

 

Parkering: 

Der er  4 pladser i tilknytning til hotellet efter ”først til mølle princippet”.

Alternativt i Jeudan p-hus i Dronningens Tværgade over for hotellet. 275 kr. pr. døgn (normalpris 400 kr. døgn). Træk en billet ved indkørsel til p-huset i Dronningens Tværgade og byt den til en ny i receptionen for at opnå aftaleprisen. Der tages forbehold for ændringer i p-priser.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Du reserverer dit ophold hos Phoenix Copenhagen ved at sende en mail til bookphoenix@arp-hansen.dk eller på tlf. 33 95 96 00. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, ønsket dato, navn og telefonnummer. 

 

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

 

Ønsker du at ændre datoen for dit reserverede ophold, kan det ske senest 72 timer før den planlagte ankomst (kl. 12), ved kontakt til hotellet.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig.

 

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

 

Ved spørgsmål kan Phoenix Copenhagen kontaktes på bookphoenix@arp-hansen.dk.

 

Opholdet kan benyttes alle ugens dage til og med den 30. april 2021.

Én unik kode gælder for ét ophold for 2 personer på Phoenix Copenhagen.

 

Opholdet er for 2 personer og inkluderer:

 • 1 overnatning i lækkert Executive dobbeltværelse
 • 1 flaske cava og chokoladedyppede jordbær
 • Morgenmad
 • Gratis WiFi
 • Gratis fitness

 

Tjek ind fra kl. 15
Tjek ud senest kl. 12

 

Parkering: 

4 pladser i tilknytning til hotellet efter ”først til mølle princippet”.

Alternativt i Jeudan p-hus i Dronningens Tværgade over for hotellet. 275 kr. pr. døgn (normalpris 400 kr. døgn). Træk en billet ved indkørsel til p-huset i Dronningens Tværgade og byt den til en ny i receptionen for at opnå aftaleprisen. Der tages forbehold for ændringer i p-priser.

 

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Phoenix Copenhagen's officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

 

  Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Phoenix Copenhagen.

   

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Phoenix Copenhagen

  Bredgade 37, 1260 København K
  Tlf: 33 95 95 00 | CVR: 54399219 | phoenixcopenhagen@arp-hansen.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 17. januar 2021 kl. 23:59

  Phoenix Copenhagen