Professionel fotografering inkl. print

Med en professionel fotografering hos Aarsbilleder.dk i Åbyhøj får du de unikke og hjertevarme stunder med hjem. Fotograferingen er for op til 6 personer og inkl. 3 print.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Et billede er den bedste måde at gemme minder og genopleve stemninger på. Det er fantastisk at have i sin egen stue, og det er en super personlig gave, som med garanti vil bringe varme, minder og smil med sig.

 

Med denne SPOTdeal får du chancen for at få skudt professionelle fotos hos Aarsbilleder.dk. Her er du garanteret høj kvalitet og god service - uanset, om du ønsker portræt af børnebørnene, det nygifte par eller noget helt tredje.


Det får du:

  • Fotografering
  • 3 print af samme billede (i størrelse op til A4)

 

SPOTpris 249 kr. Normalpris 750 kr. Spar 66 %

 

Værdibeviset kan indløses til og med den 19. marts 2021.

 

Bemærk: Fotograferingen er for op til 6 personer. Ved større grupper på mere end 6 personer, er der et tillæg på 100 kr. pr. person - udover de 6 personer. Har I kæledyr, der skal med på billedet, er dette selvfølgelig muligt.


Det praktiske

Når du ankommer til studiet, står personalet klar med håndsprit, mens alle forholdsregler er taget under fotograferingen. Fotograferne er dygtige til at holde afstand, og når du skal udvælge billederne på deres PC-skærm, er alt selvfølgelig sprittet af.

 

Det er desuden rig mulighed for at tilkøbe ekstra filer, print eller rammer.

 

Bemærk: Du kan både betale med MobilePay og kontanter.

 

Erfaring i de gode øjeblikke

Aarsbilleder.dk har over 10 års professionel erfaring med at forevige gode, sjove og hyggelige øjeblikke. De vil derfor helt sikkert også kunne fange de gode skud af dig, familien og vennerne.

 

Aarsbilleder.dk har desuden stor rabat på deres flotte rammer, så der er rig mulighed for, at du kan få favoritbilledet foreviget i ramme.

 

Vær opmærksom på, at der tages forbehold for travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden. Du anbefales derfor at bestille tid i god tid i disse perioder.

 

5 ud af 5

Aarsbilleder.dk har haft besøg af mange kunder gennem tiden, og har fået rigtigt flotte anmeldelser på deres Facebook-side - faktisk en bedømmelse på hele 5 flotte stjerner. Se de flotte anmeldelser lige her

Efter køb af værdibeviset bestilles tid på www.aarsbilleder.dk/booking/ - vælg ydelse og antal personer.

Fotograferingen er for op til 6 personer. Ved større grupper på mere end 6 personer, er der et tillæg på 100 kr. pr. person - udover de 6 personer. Dette aftales og afregnes direkte med Aarsbilleder.dk. 

 

Tilkøb af yderligere prints og billeder på fil aftales og afregnes direkte.

 

Medbring printet værdibevis ved indløsning.

 

Ved udeblivelse betragtes værdibeviset som indløst.

 

Værdibeviset kan indløses til og med den 19. marts 2021.

Én unik kode gælder for 1 fotografering og 3 print af samme billede (i størrelse op til A4).

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Aarsbilleder.dk

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Aarsbilleder.dk

Klamsagervej 32, 8230 Åbyhøj
Tlf: 25 94 49 05 | CVR: 38150294 | tobias@aarsbilleder.dk | Hjemmeside | Facebook |

Sidste chance: 19. januar 2021 kl. 23:59

Professionel fotografering i Aarhus