TO-GO smoothieblender

Sidste chance!

Lav din egen sunde smoothie eller juice direkte i koppen. Tilsæt din yndlingsfrugt, tryk på knappen og tag med på farten.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Få en sund start på dagen, og sikr dig de daglige vitaminer i den mørke vintertid. Med din egen personlige blender, kan du let kan lave dine egne smoothies, præcis som du vil have dem. Bedst af alt kan man nøjes med mindre portioner, så de altid er frisklavede, og kan nydes med det samme eller tages med på farten.

Fyld op med dit eget valg af frugt eller grøntsager og lav din egen juice eller smoothie og få et sundt vitaminboost lige på stedet. Den er ligeledes super nem at skille ad efter brug, så rengøringen også er overstået på nul komma fem. Det bliver næsten ikke nemmere!

Der medfølger desuden 2 kopper på hhv. 600 og 470 ml.


Du får:

  • 1 stk. Camry Premium Smoothieblender
  • 1 kop 470 kl.
  • 1 kop 600 ml

SPOTpris 299 kr. Normalpris 499 kr. Spar 40 %

Prisen er inkl. fragt. Forventet levering inden for 5 hverdage med DAO til nærmeste pakkeshop -  - dog senest den 18. december 2020.


Nem betjening - hurtigt på farten
I videoen her kan du se, hvor nemt det er at lave din helt egen smoothie, og hvor hurtigt du kan være på farten med din personlige "vitaminindsprøjtning". Velbekomme!

 

 

Prisen er inkl. fragt. Forventet levering inden for 5 hverdage med DAO til nærmeste pakkeshop -  - dog senest den 18. december 2020.

Når du har modtaget dit værdibevis på e-mail, skal du ikke foretage dig yderligere, da din vare sendes automatisk. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb. 

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme. 

Én unik kode gælder for 1 Camry Premium Smoothieblender inkl. 2 kopper.

Ønsker du at sende din vare retur, skal du vedlægge en kopi af værdibeviset og sende varen indpakket og i original emballage til Modane. 

Returadresse: 
Modane.dk
Rudbæksbanke 13, Strib
5500 Middelfart

Forlænget returret frem til den 15. januar 2021. Du bærer selv omkostningen for returforsendelsen.

Er pakken ikke afhentet inden for tidsfristen, påløber ekstra fragtgebyr ved gensendelse. 

SPOTdeal er kun formidler af dette tilbud.  

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Modane.dk.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Modane.dk

Rudbæksbanke 13, Strib , 5500 Middelfart , Kundeservice tlf: 22 36 24 87 , paje@modane.dk , , Hjemmeside: http://modane.dk/

Sidste chance: 11. december 2020 kl. 23:59

Smoothieblender