Skønt ophold på Norsminde Kro

Sidste chance!

Norsminde Kro lidt uden for Aarhus er det helt rigtige sted, hvis I er på udkig efter en skøn oplevelse, som byder på både god vin og lækker mad. Et ophold, der er lige i øjet til den sande livsnyder.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Norsminde Kro er idyllisk beliggende med strand til den ene side, fjord og fuglereservat til den anden. Kroen ligger syd for Aarhus omgivet af natur, fred og ro og i lidt af en tidslomme.

Kroen har to spisesteder: Det rustikke Brasserie med udsigt til havnen og Restaurant Près beliggende i vinkælderen, der huser en af landets største vinsamlinger. 

Kvalitet, nærhed og lokale råvarer er rygraden i Norsminde Kro.


Opholdet er for 2 personer og inkluderer: 

 • 1 overnatning i dobbeltværelse
 • 3-retters middag i brasseriet
 • 3-retters afstemt vinmenu
 • Dejlig morgenbuffet


SPOTpris 1.498 kr. for 2 personer. Normalpris 2.498 kr. Spar 40 %


Opholdet kan benyttes alle åbningsdage fra den 15. januar til og med d. 1. juni 2021.


Tillæg (betales direkte til Norsminde Kro):

 • Tillæg ved ankomst torsdag - 200 kr. pr. person
 • Tillæg ved ankomst fredag og lørdag - 300 kr. pr. person
 • Tillæg ved ankomst maj mdr 200 kr. pr.person


Tjek ind: Tidligst kl. 15.00
Tjek ud: Senest kl. 10.00


Norsminde Kro
Oplev et af landets i særklasse bedste spise- og opholdssteder, og nyd et ophold, som kun de færreste andre kroer kan hamle op med. Norsminde Kro ligger ikke langt fra Aarhus i et naturskønt område ved å, hav og fjord. Du kan også benytte lejligheden til at tage et smut til AROS i Aarhus eller Moesgaard Museeum, der begge ligger tæt på Kroen.

I kroens brasserie lægges der stor vægt på kvalitet og gode råvarer fra lokalområdet. Udover et fremragende køkken, byder brasseriet også på et stort udvalg i øl og vin, både på glas og naturligvis i flasker, som kan vælges fra det store vinkort, hvor størstedelen er egen import. 

Aarhus Update har lagt vejen forbi og skriver bl.a.:

"Maden var skarp og ikke mindst lavet med en sjældent set præcision. Betjeningen var den tredje bedste i Danmark. Så den kunne vi heller ikke klage over... Norsminde Kro kan deres kram. Ikke noget praleri, men ærlig mad, som smager godt. Norsminde Kro er mere end et udflugtssted. Meget mere."

Læs evt. hele anmeldelsen her.

Udover en uovertruffen betjening og god mad, gemmer Norsminde Kro på masser af spændende historier. En af dem går på, at den senere så berømte forfatter og præst St. St. Blicher under et ophold på kroen efter sigende blev forelsket i kromandens smukke datter og senere skrev et digt herom.

I dag er den anmelderroste kro et sted med masser af liv. Der værnes om historien og de særlige værdier, og på den baggrund har Norsminde Kro for længst etableret sig på den kulinariske stjernehimmel.

Aarhus og andre gode oplevelser i nærheden
Er I på ophold på Norsminde Kro, er det oplagt at lægge tid ind til at besøge Aarhus. Smilets By har en masse at byde på, lige meget om I er til kunst, kultur, action, shopping eller noget helt andet. Besøg fx ARoS, Den Gamle By eller Moesgaard Museum. Gå ombord i spændende gastronomiske oplevelser eller gør et godt køb i de mange forretninger, der byder på alt, hvad hjertet kan begære fra unikakunst til seneste nye tøjmode.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du dit ophold på mail til norsminde@norsminde-kro.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte i forbindelse med reservationen af opholdet.

Medbring printet værdibevis til kroen, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket er det kroens afbestillingsregler, der gælder.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Ved spørgsmål til dette ophold, kan Norsminde Kro kontaktes på tlf. 86 93 24 44 (mandag kl. 09.00 - 15.00, tirsdag-lørdag kl. 08.00 - 17.00, søndag kl. 08.00 - 15.00).

Opholdet kan benyttes alle åbningsdage fra den 15. januar til og med den 1. juni 2021.

Værdibeviset kan indløses fra 15.01.2021

Én unik kode gælder for ét ophold til 2 personer på Norsminde Kro.

Opholdet er for 2 personer og inkluderer:
1 overnatning i dobbeltværelse
3-retters middag i brasseriet
3-retters afstemt vinmenu
Dejlig morgenbuffet


Tillæg (betales direkte til Norsminde Kro):
Tillæg ved ankomst torsdag - 200 kr. pr. person
Tillæg ved ankomst fredag og lørdag - 300 kr. pr. person
Tillæg ved ankomst maj mdr - 200 kr. pr. person


Tjek ind: Tidligst kl. 15.00
Tjek ud: Senest kl. 10.00

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Norsminde Kros officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Norsminde Kro.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Norsminde Kro.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Norsminde Kro

Gl. Krovej 2, 8300 Odder
Tlf: 86 93 24 44 | CVR: 30604695 | norsminde@norsminde-kro.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 24. december 2020 kl. 23:59

Ophold for 2 på Norsminde Kro