Michelinoplevelse på Kokkeriet

At spise på michelinhædrede Kokkeriet i København er en stor gastronomisk oplevelse, der på fineste vis kombinerer nytænkning, nostalgi, tradition og opbrud. Vælg mellem fire forskellige menuer.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Kokkeriet er en af de særlige Michelin-restauranter i Danmark med en ekstra lang historie bag sig - en historie, der fortæller, at restauranten har fundet opskriften på, hvordan man driver et knivskarpt og nytænkende køkken, som tiltrækker gæster fra nær og fjern. Faktisk har Kokkeriet modtaget en michelinstjerne hele 12 år i træk - så du kan se frem til en yderst velanbefalet og -anmeldt spiseoplevelse.

Kokkeriet formår gang på gang at forny sig selv, og du kan komme med helt ind i hjertet af deres talentfulde køkken med disse formidable serveringer.



Vælg mellem:

  • 10 serverninger (kun mandag)
    SPOTpris 499 kr. 

  • 10 serveringer inkl. vinmenu (kun mandag)
    SPOTpris 999 kr.

  • Den mindre menu inkl. vinmenu, velkomstdrink, kaffe og petit fours (mandag - torsdag)
    SPOTpris 1.599 kr. Normalpris 1.950 kr. Spar 18 %

  • Den store menu inkl. vinmenu, velkomstdrink, kaffe og petit fours (mandag - lørdag)
    SPOTpris 1.999 kr. Normalpris 2.450 kr. Spar 18 %


Mandagskonceptet med 10 serveringer består af 10 lækre serveringer fra kortet særligt udvalgt af kokkene. 

Værdibeviset kan benyttes fra den 1. januar til og med den 31. december 2021.

Bemærk, at der mandag skal vælges mellem 2 seatings: 16.30 eller 19.30.




Den store og den mindre menu
Retterne skrevet med fed undlades i den mindre menu.

Bemærk, at menuen nedenfor er et eksempel, og at den løbende skifter. 

Snacks
kantareller – melasse – fermenteret hvidløg
kyllingevinger – sort trompet – rosmarin
trøffel – brioche – blåmusling
tatar – vesterhavsost – sprødt brød
grønne druer – lardo – tomat

Amuse-bouche
hvid chokolade – kærnemælk – rejer

Menu
kammusling – agurk – stikkelsbær
jomfruhummer – majroe – æble
broccoli – rosin – persille
kartoffel – kyllingeskind – brændt hø
karl johan – morkel – estragon
pighvar – jordskok – kaviar     
makrel – selleri – peberrod
gris – karry – syltede løg
højreb – kirsebær – brændt purløg
grønne druer – kamille – creme fraiche
blomme – hamp – honningtrøffel
solbær – havre – hybenrose 

Tilvalg af 10 g dansk Oscietra-kaviar: 350 kr. 
Tilvalg af danske oste: 175 kr. 

Vinmenu
1982 Kerner Auslese, Erdener Busslay, Bernhard Jakoby, Mosel, Tyskland
2018 Chablis, Boissonneuse, Domaine Julien Brocard, Bourgogne, Frankrig
2016 Sauvignon Blanc, Substance, Sunset Vineyard, Washington State, USA
NV Champagne Grand Cru, L’atavique, Mouzon Leroux, Verzy, Frankrig
2018 Poulsard, Chateau Bethanie, Arbois, Frankrig
2015 Brunello di Montalcino, Il Marroneto, Italien
2014 Corimbo I, Bodegas La Horra, Ribera Del Duero, Spanien
2015 Colheita Tardia, Pacheca Douro, Portugal



Kokkeriet - anmelderrost michelinrestaurant

Michelinrestauranten Kokkeriet tager udgangspunkt i de mange klassiske danske retter og stolte traditioner og lægger en ære i at nytænke den gastronomiske arv, som vi er vokset op med. Kokkeriet vil overraske, gerne imponere og allerhelst give dig fornemmelsen af et eller andet velkendt. 

Retterne er enkle og alligevel detaljerige med masser af farver fra blandt andet blomster, bær og grønt. Og forskellige og spændende dufte og smage er der massere af.

Charme & stil
På Kokkeriet er det ikke kun det høje gastronomiske niveau, der gør indtryk. Placeringen, indretningen og stemningen er også med til at gøre et besøg til en unik restaurantoplevelse.

Kokkeriet er godt gemt væk i Nyboders charmerende kvarter i én af Københavns smukke, gamle bygninger. Beliggende på hjørnet af to mere stille veje har restauranten store glasfacader ud til begge sider, der giver nærhed til det lokale miljø, tilføjer blødt lysindfald og luftighed, mens den intime stemning, der sætter oplevelsen og maden på tallerkenen i højsædet, stadig er bevaret og fremhævet.

Interiøret er stilfuldt. Her er nyere dansk og internationelt design - for eksempel stole fra Gubi.

Rost til skyerne
Ikke kun Michelin-stjernen vidner om, at Kokkeriet er et særligt sted. Restauranten befinder sig også i den absolutte top, hvis man spørger de mange besøgende fra hele verden. Se for eksempel alle de fremragende anmeldelser på Tripadvisor

Børsen har også været forbi restauranten og kvitterede med 5 ud og 6 stjerner:

"Restaurant Kokkeriet har bekendt kulør til rødt og hvidt med sit nye “moderne dansk” koncept, hvor en række gamle kogebogstravere fremstår som en flok galopheste."

Bord bookes online via Kokkeriets hjemmeside. Husk at skrive, at det drejer sig om en oplevelse købt hos SPOTdeal samt de unikke koder.
Book på: http://kokkeriet.dk/bestil-bord/ 

Værdibeviset kan benyttes fra den 1. januar til og med den 31. december 2021. 

Bemærk, at der mandag skal vælges mellem 2 seatings: 16.30 eller 19.30.

De 10 serveringer kan indløses på mandage. Den mindre menu kan indløses mandag til torsdag, mens den store menu kan indløses mandag til lørdag.

Der tages forbehold for, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden.

Én unik kode gælder for den valgte menu til én person. 

  • 10 serverninger (kun mandag)
  • 10 serveringer inkl. vinmenu (kun mandag)
  • Den mindre menu inkl. vinmenu, velkomstdrink, kaffe og petit fours (mandag - torsdag)
  • Den store menu inkl. vinmenu, velkomstdrink, kaffe og petit fours (mandag - lørdag)


Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Kokkeriet.

 

    Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

    Kokkeriet

    Kronprinsessegade 64 , 1306 København K
    Tlf: | CVR: 36618876 | info@kokkeriet.dk | Hjemmeside |

    Sidste chance: 24. december 2020 kl. 23:59

    Michelinoplevelse på Kokkeriet