Nordmannsgran - leveret til døren

Sidste chance!

Få årets juletræ leveret til døren - og plant det ud, når julen er ovre til stor gavn for miljøet. Træet leveres med eller uden potte og kan både sprede julestemning ude og inde.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Bidrag til en bæredygtig jul med dette juletræ med rod. Juletræet er af sorten Nordmannsgran, der er den mest populære juletræssort i såvel Danmark som resten af Europa.

Træet er dyrket og plejet i årevis hos tree4you, inden det lander i din stue - og her har de en årelang erfaring og tradition inden for branchen.

Træet leveres direkte til din adresse, og du vælger helt selv, om du ønsker med eller uden potte. 

For at optimere overlevelsesmuligheden anbefales regelmæssig vanding for at undgå udtørring (et pottetræ kan absorbere +200ml/dag). Derudover bør træet stå køligt og ikke i nærheden af varmekilder eller gulvvarme.

Træet står stabilt og holder sig frisk hele julen - husk blot jævnlig vanding. Efter julen kan træet udplantes, hvor det bidrager positivt til CO2-regnskabet.


Vælg mellem:

 • 1 stk. Nordmannsgran
  SPOTpris 399 kr. Normalpris 549 kr. Spar 27 %

 • 1 stk. Nordmannsgran med rød potte
  SPOTpris 449 kr. Normalpris 599 kr. Spar 25 %

 

Prisen er inkl. fragt. Forventet levering med Danske Fragtmænd inden for 5 hverdage til den indtastede adresse - dog senest den 15. december 2020. Træet leveres i net.

Højde: ca. 130-150 cm.
Mål på potte: diameter 25/20 cm, højde 19 cm.

Foruden at udgøre et flot juletræ har Nordmannsgranen også masser af andre anvendelsesmuligheder. Den flotte gransort kan nemlig også bruges som hyggespreder på fx terrassen, altanen, ved hoveddøren eller et andet sted, der trænger til lidt ekstra julestemning.

 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har foretaget dit køb, skal du ikke gøre yderligere, da din vare sendes automatisk.

Prisen er inkl. fragt. Forventet levering med Danske Fragtmænd inden for 5 hverdage til den indtastede adresse - dog senest den 15. december 2020. Træet leveres i net.

Bemærk: Leveringen sker i dagtimerne. Hvis du ikke er hjemme stilles træet ved døren. Dette er på eget ansvar. Der tages ofte et billede af, hvor træet stilles. Hvis træet ikke kan stilles, tager fragtmændene træet med igen, og du skal selv sørge for efterfølgende at hente det på et af deres udleveringssteder eller få det leveret igen mod betaling. Du kan se en oversigt over udleveringsstederne her.

Danske Fragtmænd sender en mail til den mailadresse, der er brugt ved bestilling, den dag træet bliver leveret. 

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Én unik kode gælder for én Nordmannsgran.

Købet kan ikke fortrydes.

  Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til tree4you.dk.

   

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  tree4you.dk

  Søvej 11, Jels, 6630 Rødding
  Tlf: 20 43 84 80 | CVR: 25132998 | info@tree4you.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 08. december 2020 kl. 23:59

  Nordmannsgran - leveret til døren