Prisvindende Vallø Slotskro

Udsolgt

Et ophold på Vallø Slotskro er feinschmecker-luksus og ren forkælelse. Den smukke slotskro er kåret som 'Bedst på Sjælland 2017' og omtalt flot i White Guide 2019. Opholdet er inkl. 5-retters gourmetmiddag med vinmenu, overnatning og morgenmad.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Kun et stenkast fra det eventyrlige Vallø Slot ved Køge finder I Vallø Slotskro. En historisk, nyrenoveret bygning, som er omgivet af den skønneste natur i direkte forbindelse med Vallø Slotspark.

Som gæster på Vallø Slotskro har I rig mulighed for at nyde naturen, dyreparken og haverne, der omgiver slottet og kroen. I kan også tage en tur til Stevns Klint, spadsere langs vandet ved Køge Bugt eller måske spille golf. Vallø Slotskro ligger kun 5 minutter fra Vallø Golf's 18 hullers langbane og 9 hullers Pay & Play intermediatebane.

Naturen som indrammer både Vallø Slotskro og Vallø Slot skinner igennem i serveringerne på kroens restaurant. Her gør køkkenchef Palle Møller brug af lokale og andre danske råvarer, som på tallerkenerne møder franske madtraditioner. Det er bl.a. hans erfaring fra Restaurant Alsace i København og ikke mindst opholdet på michelinrestauranten 'Auberge Eric Maio' i Provence, som Palle Møller tager afsæt i, når han skaber sine gastronomiske kreationer.


Opholdet er for 2 personer og inkluderer:

 • 1 overnatning i dobbeltværelse
 • Velkomstdrink og appetizers inden middagen
 • 5-retters gourmetmiddag
 • 5 glas afstemt vinmenu
 • Gourmetmorgenmad


SPOTpris 2.495 kr. for 2 personer. Normalpris 3.875 kr. Spar 35 %


Opholdet kan benyttes med ankomst onsdage, torsdage og fredage fra den 8. januar til og med den 31. december 2021.

Vallø Slotskro holder ferielukket i uge 1, 8, 15, 28, 29, 30, 42, 52 og 53, og derfor kan opholdet ikke benyttes i disse uger. Der er ligeledes lukket på helligdage.

Der er et begrænset antal ophold til salg.

Tillæg og tilkøb (betales direkte til Valløs Slotskro):

 • Tillæg ved ankomst fredag - 500 kr. pr. værelse.
 • Tilkøb af kaffe og kage - 80 kr. pr. person.


Tjek ind: Fra kl. 16.00
Tjek ud: Senest kl. 11.00

Der kan maks. købes til 8 personer - dvs. 4 ophold.
Der må ikke medbringes husdyr.


Prisvindende og rost
Palle har sammen med sin hustru Tina drevet kroen i 10 år, og nu har køkkenet og vinsamlingen på kroen nået et niveau, der har imponeret så meget, at Vallø Slotskro i 2017 vandt titlen Bedst på Sjælland 2017, som er en konkurrence for restauranter på Sjælland, der ligger uden for København. Vallø Slotskro lå i skarp dyst med michelinrestauranten Dragsholm Slot.

Senest har kroen nydt en helt fantastisk omtale i White Guide 2019, der bl.a. beskriver vinkortet som "Landets flotteste", og roser køkkentets evne til at "skabe stor og præcis smag med få, velvalgte elementer."

Kroen har desuden vundet prisen Årets Bo&Spis adresse 2016. Prisen uddeles af Den Danske Spiseguide, som regnes for at være den danske pendant til den franske Guide Michelin. Tidligere vindere er bl.a. Svinkløv Badehotel, Falsled Kro, Hotel Frederiksminde og Molskroen. Dette sagde og skrev Den Danske Spiseguide, da kroen fik overrakt prisen:

"Det er vanskeligt at finde noget, der tæller den forkerte vej på Vallø Slotskro. De smukke bygninger, de fredfyldte omgivelser, den gode gastronomi, hvor såvel mad, brød som konditori har høj valør, den velassorterede vinsamling og den afsluttende morgenmad på egne udførelser af brød, charcuteri og syltetøj. Vallø Slotskro har en fantastisk vinsamling, og morgenmaden bliver lavet på stedet." 

Kroen er optaget i 2018-udgaven af Den Danske Spiseguide med tre stjerner for maden og tre vinglas for vinkortet. Tre stjerner ’tildeles restauranter, hvor der altid er sikkerhed for at menuer, betjening og vin & drikke sortiment er på dansk topniveau. 

Restauranten har også vundet prisen Årets smag for skillingen, som White Guide i samarbejde med KEN Storkøkken står bag. Den gives til en restaurant, der ikke bare leverer tidsvarende gastronomi og en fed helhedsoplevelse fra værtsskab til vinvalg, men som også gør det inden for en prisramme, hvor alle kan være med.  

Genbo til Vallø Slot
Kun adskilt af voldgraven ligger Vallø Slotskro som genbo til Vallø Slot. Kroen er omgivet af den skønneste natur i direkte forbindelse med Vallø Slotspark. Bygningen, som huser kroen, er historisk og har mere end 250 år på bagen. De 8 nyrenoverede værelser er individuelt indrettede, og flere af dem har udsigt til Vallø Slot.

Kroens historie går tilbage til 1760'erne, hvor abbedissen søgte om lov til at etablere et sted, hvor de mandlige besøgende på Vallø Slot kunne overnatte og spise. Christian d. 7 gjorde nogle år senere kroen 'kongelig privilegeret', så den også kunne give logi til andre rejsende og sælge øl, brændevin og brød. Kroen blev således en del af det omfattende danske gæstgiverisystem, som blev skabt i løbet af det 18. århundrede.

Velbevaret slotspark
Området omkring Vallø Slot hører til et af Danmarks bedst velbevarede slotsmiljøer. Parken gennemgik i årene 1830-1850 en omlægning fra fransk have med alléer og voldgrave omgivet af blomsterparterrer til en park i engelsk landskabsstil med store plæner og grupper af gamle træer. Slotsparkens ca. 15 ha munder ud i Vallø dyrehave, som bl.a. er kendetegnet ved sine 280 år gamle kastaniealléer. 

Tårnhøj dansk-fransk gastronomi, fantastisk vin, charmerende nyistandsatte rammer, rolige omgivelser og smuk natur er, hvad et ophold på Vallø Slotskro byder på!

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail. 

Du reserverer dit ophold hos Vallø Slotskro (onsdag til lørdag) på tlf. 56 26 62 66. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer.

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Ved spørgsmål kan Vallø Slotskro kontaktes på tlf. 56 26 62 66.

Opholdet kan benyttes med ankomst onsdage, torsdage og fredage fra den 8. januar til og med den 31. december 2021.

Vallø Slotskro holder ferielukket i uge 1, 8, 15, 28, 29, 30, 42, 52 og 53, og derfor kan opholdet ikke benyttes i disse uger. Der er ligeledes lukket på helligdage.

Én unik kode gælder for ét ophold til 2 personer på Vallø Slotskro.

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i dobbeltværelse
 • Velkomstdrink og appetizers inden middagen
 • 5-retters gourmetmiddag
 • 5 glas afstemt vinmenu
 • Gourmetmorgenmad


Der er et begrænset antal ophold til salg.

Tillæg (betales direkte til Valløs Slotskro):
Tillæg ved ankomst fredag - 500 kr. pr. værelse

Tilkøb (betales direkte til Valløs Slotskro):

Tilkøb af kaffe og kage - 80 kr. pr. person

Tjek ind: Tidligst kl. 16.00
Tjek ud: Senest kl. 11.00

Der kan maks. købes til 8 personer - dvs. 4 ophold.
Der må ikke medbringes husdyr.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vallø Slotskros officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Vallø Slotskro.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Vallø Slotskro

Slotsgade 1 , 4600 Køge
Tlf: 56 26 62 66 | CVR: 16139181 | top@valloslotskro.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 28. december 2020 kl. 23:59

Vallø Slotskro