Feinschmeckerophold på Fakkelgaarden i Sønderjylland

Udsolgt

Store gourmetoplevelser, fantastisk beliggenhed og en ganske særlig stemning får folk til at vende tilbage til Fakkelgaarden igen og igen. Glæd dig til 4-retters gourmetmiddag, vinmenu, 1/2 flaske bobler m.m. Det oplagte ophold til livsnyderen.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

I det sønderjyske grænseland med en storslået udsigt over Flensborg Fjord ligger Hotel & Restaurant Fakkelgaarden.

Fakkelgaarden er et fantastisk sted med en internationalt anerkendt restaurant og en enestående service. Et sted, hvor absolut intet er overladt til tilfældighederne.

Nu kan du opleve idyllen sænke sig over Fakkelgaarden med dette ophold, der indbyder til gåture i naturen, hygge ved pejsen og ikke mindst en udsøgt gourmetoplevelse.


Opholdet er for 2 personer og inkluderer:

 • Overnatning i delt dobbeltværelse (der kan ikke garanteres fjordudsigt)
 • Snacks på værelset
 • Gratis minibar
 • 1/2 flaske bobler
 • 4-retters gourmetmiddag
 • 4-retters vinmenu
 • Fakkelgaardens morgenkomplet


SPOTpris 2.995 kr. for 2 personer. Normalpris 4.594 kr. Spar 34 %

Opholdet kan benyttes med ankomst tirsdag til torsdag i perioden fra den 1. december 2020 til og med den 31. december 2021.

Opholdet kan ikke benyttes i ugerne 52 og 53 i 2020 og i ugerne 13, 29, 30, 42, 51 og 52 i 2021.

Der er et begrænset antal ophold til salg.
 

Tillæg (afregnes direkte på Hotel Fakkelgaarden ved afrejse):

 • Opgradering til Junior suite - 200 kr. pr. nat pr. værelse
 • Opgradering til Gendarm suite - 400 kr. pr. nat pr. værelse


Tjek ind: Fra kl. 14.00
Tjek ud: Senest kl. 10.30


En ganske særlig stemning
Lige siden Fakkelgaarden åbnede en sommerdag i 1992, har det været et unikt sted med en ganske særlig stemning og stil. Personalet står klar til at byde velkommen til et gourmetsted, hvor maden er en stor oplevelse i sig selv og altid en rejse værd.

Derfor er både anmeldere, livsnydere, feinschmeckere og gæster med hang til luksus og selvforkælelse i flere årtier strømmet til Fakkelgaarden. Alle er de blevet budt på skønne oplevelser langt ud over det sædvanlige. Her er en ganske særlig stemning og mange lækre detaljer – nøjagtig som man kan forvente det på et sted som Fakkelgaarden.

Derfor er SPOTdeal også stolte over igen at kunne tilbyde et fantastiske ophold på Fakkelgaarden. Sætter du pris på gourmetmad, unikke oplevelser og forkælelse, er Fakkelgaarden stedet at tage hen.

Enestående gastronomi og service
Fakkelgaardens gourmetrestaurant ligger i to etager i det karakteristiske runde tårn. Herfra kan du under gourmetmiddagen nyde udsigten over Flensborg Fjord.

På Fakkelgaarden tages du med på en gastronomisk rejse. Køkkenet arbejder ud fra en klar kulinarisk filosofi, hvor det gang på gang lykkes at overgå gæsternes forventninger. Gourmetmenuen er et bombardement af store smagsoplevelser og sanseindtryk.

I køkkenet styrer Esben Krogh, der i 1992 startede som kokkeelev på Fakkelgaarden. Efter endt læretid, gik turen bl.a videre til kendte Michelin-restauranter som: Kommandanten, Kong Hans Kælder og ikke mindst den 3-stjernede Auberges de L’ill i Frankrig.

Køkkenet er fransk inspireret tilsat en nøje afmålt dosis sønderjysk kvalitet i form af råvarer fra små lokale producenter. Der er lam fra Tønder Marsken, hjortekød fra Sønderhav, asparges fra Als, og laksen, ja, den ryges naturligvis i egen røgeovn. Det hele serveres med den rette timing og elegance.

Samtidig byder Fakkelgaardens vinkælder på en sandt overflod af fantastiske vine. Vinkortet spænder fra traditionelle europæiske vine til spændende oversøiske vine.

Luksuriøse rammer
Når du bevæger dig rundt på hotellet, bliver du draget af den smukke udsigt over Flensborg Fjord. Nyd udsigten fra Tårnrestauranten eller Fakkelgaardens terrasse.

Før middagen kan I sætte jer i den stemningsfulde 'Den Blå Gendarm' - Fakkelgaardens bar og pejsestue, hvis navn refererer til, at bygningen er opført på Gendarmstien. Baren er indrettet med billeder og antikviteter fra en svunden tid, hvorfor det er som at træde ind i en historiebog, hvor der løftes en flig af den sønderjyske fædrelandshistorie. Læn dig tilbage i de bløde lænestole og nyd en cognac og pejsens knitren i stearinlysets skær.

I overnatter på særdeles flotte og lyse værelser, der er indrettet i nordisk, maritim stil. Her vil I ikke blot falde hurtigt i søvn på grund af den friske fjordluft og gode mad, men også på grund af den ufattelige ro, der hersker både ude og inde.

Flotte anmeldelser
Det siger nogle af SPOTdeals medlemmer om Fakkelgaarden:

"Rigtig dejligt ophold i fantastiske rammer og et utrolig venligt personale.
Maden var en oplevelse i sig selv. Lækre råvarer og meget fine smagsnuancer. Vi kan kun anbefale stedet."

"Det er 5. gang vi er på Fakkelgaarden - det siger alt.

"Forventningerne blev så absolut indfriet. Stedet kan helt sikkert anbefales. Ligger skønt, dejlige værelser, god betjening, rigtig god restaurant. Man føler sig godt tilpas. Kommer der sikkert igen."

"Allerede i mail- og telefonkontakt leverede Hotel Fakkelgaarden rigtig god service og fleksibilitet. Dealens tilhørende aftenmenu var super."

"Venlighed, professionalisme, service, kvalitet - HELT igennem et SUPER ophold. Hvis der igen udbydes en Spotdeal på Fakkelgaarden - ja så regn med os :-))"

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du dit ophold på https://fakkelgaarden.dk/voucher hos Hotel & Restaurant Fakkelgaarden på, hvor du vælger dato og bruger din unikke kode fra værdibeviset til at booke. Bemærk at koden starter med ”FG22”. 

Opholdet kan KUN reserveres online.

Har du øvrige spørgsmål eller ønsker, er du naturligvis velkommen til at kontakte Fakkelgaarden på tlf. 73 67 83 00 – oplys venligst at der er tale om en SPOTdeal. Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender. Der tages forbehold for udsolgte datoer og vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst mulig. Såfremt ønskede dato ikke er ledig, så har du 14 dages fortrydelsesret fra købet er gennemført.

Booking skal foretages senest 3 måneder før værdibevisets udløb, dvs. senest d. 30. september 2021.

Opholdet kan benyttes med ankomst tirsdag til torsdag i perioden fra d. 1. december 2020 til og med d. 31. december 2021. Opholdet kan ikke benyttes i ugerne 52 og 53 i 2020 og i ugerne 13, 29, 30, 42, 51 og 52 i 2021.

En unik kode gælder for et ophold til 2 personer på Hotel & Restaurant Fakkelgaarden.

Opholdet gælder for 2 personer og inkluderer:

 • Overnatning i delt dobbeltværelse (der kan ikke garanteres fjordudsigt)
 • Snacks på værelset
 • Gratis minibar
 • 1/2 flaske bobler
 • 4-retters gourmetmiddag
 • 4-retters vinmenu
 • Fakkelgaardens morgenkomplet

Tillæg (afregnes direkte på Hotel Fakkelgaarden ved afrejse):

 • Opgradering til Junior suite - 200 kr. pr. nat pr. værelse.
 • Opgradering til Gendarm suite - 400 kr. pr. nat pr. værelse.


Der er et begrænset antal ophold til salg.

Det er ikke muligt at indløse eller modregne sit Spotdeal værdibevis til Fakkelgaardens opholdspakker, eller deltagelse i Fakkelgaardens events.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Hotel & Restaurant Fakkelgaardens officielle listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Hotel & Restaurant Fakkelgaarden.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Hotel & Restaurant Fakkelgaarden

Fjordvejen 44, Kollund, 6340 Krusaa
Tlf: 74 67 83 00 | CVR: 14247734 | info@fakkelgaarden.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 02. december 2020 kl. 23:59

Gourmet og idyl på Fakkelgaarden