Personlig fotokalender

Sidste chance!

Hæng dine bedste minder op på væggen og nyd dem året rundt med en unik og personlig fotokalender. Du laver kalenderen nemt på Fotosjov.dk, og hvis du bestiller inden d. 14. december, bliver den leveret før jul.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Få en fotokalender med dine bedste billeder fra året der gik - og brug den til at mindes gode stunder, børnenes opvækst eller sjove episoder mv.

Du kan vælge selv at designe en kalender, få den leveret og pakke den ind som gave - eller give værdibeviset i gave således at modtageren selv kan vælge sine egne billeder til kalenderen. Du får:

 • 1 vægkalender i A3-format med 13 sider og samling med metalspiral i toppen.


SPOTpris: 99 kr. Normalpris 224 kr.

Prisen er inkl. fragt, og Fotosjov.dk bestræber sig på at sende senest 8 hverdage efter din bestilling på Fotosjov.dk. Dit produkt leveres med DAO eller PostNord til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).

 

Værdibeviset udløber først d. 31. december 2021.

Specifikationer
Format: A3
Materiale: Højkvalitetspapir
Sider: 12 månedssider + forside
Ryg: Spiralryg med mulighed for ophæng

 Sådan gør du
Du designer og bestiller selv din fotobog direkte på hjemmesiden www.fotosjov.dk. Hvis du har brug for at blive guidet gennem designprocessen, kan du finde vejledninger på hjemmesiden, der kan hjælpe dig. Vil du arbejde på din fotobog gennem længere tid, eller har du behov for flere avancerede funktioner, så kan du desuden frit downloade Offline-versionen af fotosjov her og arbejde videre derhjemme.

Gå derefter til betaling, og indtast rabatkoden på dit værdibevis i "rabatkode"-feltet. Herefter vil rabatten blive fratrukket.

Du køber dit værdibeviset i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Prisen er inkl. fragt. Fotosjov.dk bestræber sig på at sende senest 8 hverdage efter din bestilling på Fotosjov.dk. Dit produkt leveres med DAO eller PostNord til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne). 

 

Bestil senest 14. december 2020 for levering inden jul.

 

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.


Værdibeviset skal bruges på én gang - det er ikke muligt at få udbetalt eller lavet et gavekort på et eventuelt restbeløb.

Det er ikke muligt at benytte flere værdibeviser pr. ordre. Bestiller du flere produkter i samme ordre, får du kun rabat på det produkt/de produkter, der svarer til dit værdibevis.

Kampagnen kan ikke kombineres med andre former for rabatter.

Der tages forbehold for udsolgte varer.

Én unik kode gælder for 1 stk. fotokalender.

Alle spørgsmål vedr. produkt og levering samt reklamation, klager m.m. rettes til Fotosjov.dk på mail: info@fotosjov.dk eller tlf.: 87 30 31 01 (kundeservice har åbent mandag-fredag fra kl. 10-15). Fotosjov.dk bestræber sig på at svare inden for 24 timer på mail.

 

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Fotosjov.dk c/o Lasertryk.dk

  P.O. Pedersens Vej 26, 8200 Århus N
  Tlf: 87 30 31 01 | CVR: 21686433 | bjo@lasertryk.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 23. november 2020 kl. 23:59

  Personlig fotokalender