NYHED: Luksusophold på Kokkedal Slot Copenhagen

Sidste chance!

NYHED! Lad Kokkedal Slot Copenhagen danne rammerne om et ophold i absolut særklasse. Det historiske slot ligger i naturskønne omgivelser i Nordsjælland – omgivet af skov og tæt på Øresund. Inkl. 4-retters gourmetmiddag og adgang til spa.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Vi er stolte af at kunne byde velkommen til Kokkedal Slot Copenhagen. Den nordsjællandske perle imponerer med udsøgt elegance, gourmet på højt niveau og omgivelser, som kan tage pusten fra de fleste.

Afslapning, atmosfære og forkælelse forenes på bedste vis under luksusopholdet, der bl.a. byder på besøg i spa-afdelingen, 4-retters gourmetmiddag og overnatning i dejligt dobbeltværelse.

Glæd jer til opholdet, som udover at være en oplevelse i sig selv, giver jer mulighed for at opleve områdets smukke natur og nogle af de mange spændende seværdigheder i nærheden som fx Louisiana Museum of Modern Art og Karen Blixen Museum, Rungstedlund.


Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i standard dobbeltværelse
 • Velkomstgave på værelset ved ankomst
 • Velkomstdrink før middagen
 • 4-retters gourmetmiddag i slottets restaurant
 • 2-timers adgang til Kokkedal Slot Copenhagen Spa på ankomstdagen
 • Lækker morgenmad
 • Gratis parkering
 • Gratis Wi-Fi

SPOTpris 1.295 kr. pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Opholdet kan benyttes til og med d. 31. maj 2021.
 

 • Ved ophold til og med d. 30. april 2021 er ankomst mulig mandag-torsdag. 
 • Ved ophold i maj 2021 er ankomst mulig om søndagen.


Tillæg (betales direkte til Kokkedal Slot Copenhagen):

 • Opgradering til Superiorværelse: 100 kr. pr. person pr. nat
 • Eneværelsestillæg: 500 kr. pr. person pr. nat


Tjek ind: Fra kl. 15.00
Tjek ud: Senest kl. 11.00


Kokkedal Slot Copenhagen
Historien om Kokkedal Slot Copenhagen strækker sig knap 300 år tilbage, hvor de første byggesten til slottet blev lagt. I 1864-66 blev slottets hovedbygning udvidet og ombygget i nationalromantisk stil, og kun de originale kælderhvælvinger står tilbage som i 1700-tallet.

Slottet har gennem årene skiftet hænder. Den første ejer var Dronning Sophie Magdalene, der var gift med Christian d. 6. Efterfølgende har P.M. Daell, der grundlagde Daells Varehus, også ejet stedet.

Siden 2011 har Kokkedal Slot Copenhagen og de herskabelige rammer fungeret som et hotel i særklasse.

Om opholdet
På ankomstdagen får du 2-timers adgang til Kokkedal Slot Copenhagens Spa, hvor du i rolige omgivelser kan mærke velværen trænge helt ind i kroppen. For at give både dig og de andre gæster det fulde udbytte af oplevelsen, lukkes der på intet tidspunkt mere end 8 mennesker ind i wellness-området.

Efter besøget i spa-området og før middagen, serveres der en drink i baren.

Herefter kan du glæde dig til at sætte dig til bords på en af slottets 2 restauranter, hvor der venter en 4-retters middag i absolut gourmetklasse. Slottets køkken leverer mad med håndplukkede råvarer og stor respekt for både råvarerne, tilberedningen og gæsten.

Overnatningen foregår i et af slottets standardværelser. De omkring 20 m² store værelser er hyggeligt og personligt indrettet med indbygget garderobe med minibar og værdiboks. Værelset er møbleret med en komfortabel lænestol, skrivebord, fladskærms-tv og med kvalitetslinned på sengene. Badeværelset er indrettet i rustik slotsstil med håndklæder i den bedste kvalitet, med slottets egne badeprodukter og med hårtørrer.

Som prikken over i’et står du op til Kokkedal Slot Copenhagens morgenmad, der rummer alskens lækkerier af samme høje niveau, som al den anden fantastiske mad køkkenet kreerer.

Området omkring Kokkedal Slot Copenhagen
Området omkring Kokkedal Slot Copenhagen er præget af skov og grønne områder. De fine stier fører til både Øresund og forbi Sophienberg Slot. Har I mod på en lidt længere gåtur, ligger Karen Blixen Museum, Rungstedlund ikke mere end godt 3 kilometer fra slottet. Rungstedlund var den verdensberømte forfatter Karen Blixens barndomshjem og det sted, hun vendte tilbage til efter sine 17 år i Kenya. Et lille stenkast fra Rungstedlund ligger Rungsted Havn, hvor det er oplagt at gå en tur ud på molerne og nyde Øresund fra første parket.

Under 10 kilometer nord for Kokkedal Slot Copenhagen finder du Louisiana Museum of Modern Art, der udover at være toneangivende inden for moderne kunst er et hovedværk inden for dansk modernistisk arkitektur.

tekstbillede786_gavebevis2020_ophold2.jpg 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du reserverer dit ophold hos Kokkedal Slot Copenhagen ved at sende en mail til: booking@kokkedal-slot.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Opholdet kan benyttes til og med 31. maj 2021.
 

 • Ved ophold til og med d. 30. april 2021 er ankomst mulig mandag-torsdag. 
 • Ved ophold i maj 2021 er ankomst mulig om søndagen.

En unik kode gælder for én person for et ophold på Kokkedal Slot Copenhagen.

Opholdet inkluderer:

1 overnatning i standard dobbeltværelse
Velkomstgave på værelset ved ankomst
Velkomstdrink før middagen
4-retters gourmetmiddag i slottets restaurant
2-timers adgang til Kokkedal Slot Copenhagen Spa på ankomstdagen
Lækker morgenmad
Gratis parkering
Gratis Wi-Fi

Tillæg (betales direkte til Kokkedal Slot Copenhagen):

Opgradering til Superiorværelse: 100 kr. pr. person pr. nat
Eneværelsestillæg: 500 kr. pr. person pr. nat

Tjek ind fra kl. 15.00.
Tjek ud senest kl. 11.00.

Menuen er baseret på Køkkenchefen valg, eventuelle allergener vil der kunne tages højde for. Andre ændringer pga. holdninger vil kunne medføre et tillæg, afhængigt af ændringen.

Hvis det ikke er muligt at gennemføre opholdet i indløsningsperioden, pga. tiltag eller restriktioner fra myndighederne, vil det mod et tillæg være muligt at ankomme efter indløsningsperioden er slut

Der tages forbehold for udsolgte datoer.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på hotellets officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Kokkedal Slot Copenhagen.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Kokkedal Slot Copenhagen

Kokkedal Allé 6 , 2970 Hørsholm , Booking@kokkedal-slot.dk
Tlf: 44228000 | Hjemmeside |

Sidste chance: 24. december 2020 kl. 23:59

Luksusophold på Kokkedal Slot Copenhagen