Ophold på Restaurant Knapp & Løjt Kro

Sidste chance!

Oplev sønderjysk charme med et dejligt ophold på storfavoritten Restaurant Knapp & Løjt Kro. Opholdet byder på velkomstdrink, gourmetmiddag samt dejlig morgenmad og kan indløses i hele 2021. Skynd dig - der er et begrænset antal værdibeviser til salg!

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

På Restaurant Knapp eller Æ’ Knapp, som stedet kaldes i folkemunde, vil du føle dig som midtpunktet i en eventyrfortælling. Den smukke gul- og hvidmalede kro, oprindeligt opført i 1836, ligger i idylliske omgivelser ved skov og å, og er samtidigt noget af det absolut bedste, de sønderjyske kroer kan byde på. Dette er et spisested i absolut topklasse.

Restauranten ligger på halvøen Løjt Land mellem Aabenraa og Haderslev, og navnet Knapp hentyder til placeringen ved foden af en bakkeskrænt ved Steenbjerg Knap. Ordet Knapp er en gammel betegnelse for en bakketop.


Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning
 • Velkomstdrink
 • 3-retters gourmetmiddag tilpasset de 4 årstider inkl. 2 små overraskelser fra køkkenet
 • Dejlig morgenmad

SPOTpris 798 kr. pr. person. Normalpris 1.101 kr. Spar 27 %

Opholdet kan benyttes med ankomst alle åbningsdage til og med den 31. december 2021. 

Restaurant Knapp - Løjt Kro holder lukket om mandagen.

Skynd dig - der er et begrænset antal værdibeviser til salg!

Tillæg (Betales direkte til Restaurant Knapp - Løjt Kro):

 • Ved ophold fredage, lørdage og helligdage - tillæg på 250 kr. pr. person pr. nat.


Tjek ind: Tidligst kl. 15.00 (I bedes informere Restaurant Knapp - Løjt Kro, hvis I kommer senere end kl. 18.00)
Tjek ud: Senest kl. 11.00


En historie til fælles
Oprindeligt var området foran Restaurant Knapp hjemsted for en vandmølle, hvor de lokale fra hele oplandet fik malet korn og valket klæder, alt imens den stod på kaffepunch i det tilhørende traktørsted.

I mange år levede Restaurant Knapp dog en hensygnende tilværelse indtil 1988, hvor der skete en gennemgribende restaurering af bygningerne, som dermed førte Restaurant Knapp ind i en ny tidsepoke. Siden er Restaurant Knapp blevet kaldt et sønderjysk fænomen, og det bedste landsdelen har at byde på.

Det er her, man finder følelsen af nærvær, og for de lokale er Æ’ Knapp noget helt særligt. De fleste har en historie til fælles med Restaurant Knapp, en historie, der i mange tilfælde går flere generationer tilbage i tiden. Dette er et stykke dansk kulturhistorie, og når du har besøgt stedet, har du også en historie til fælles med dette lillebitte paradis.

Bo standsmæssigt på Restaurant Knapp
Kunkel-stuerne, der er opkaldt efter Familien Kunkel, der drev stedet igennem 76 år, er romantisk i indretningen. Stilen er gennemført med rokokomøbler, guldaldermalerier og lysekroner.

Værelserne er ligeledes smukt indrettet, og det føles næsten som at sove i de ’kongelige gemakker’.

Restaurant Knapp er i det hele taget et sted, hvor de klassiske dyder er i højsædet. Her eksisterer et bemærkelsesværdigt højt serviceniveau og en særlig tilgang til tingene, som efterlader indtrykket af, at man befinder sig et sted, som egentligt hører en svunden tid til.

Måske netop derfor har Restaurant Knapp fået ry for at være et sted, der har en særlig tiltrækningskraft på feinschmeckere og livsnydere, der forstår at sætte pris på stedets lyksaligheder.

Smagen af glæde
Om det også er forklaringen på, at kongefamilien med jævne mellemrum frekventerer stedet skal være usagt, men måske skyldes det blot, at Restaurant Knapp er kendt som et fremragende spisested.

Et velfunderet køkken og et udklækningssted for mange af landets bedste kokke. Her findes en god blanding af erfarne og unge talentfulde kokke, der sætter overliggeren højt og byder jer velkommen indenfor til et ambitiøst køkken. Maden er i høj grad inspireret af Frankrig, men det er de friske danske råvarer, når de topper i havet og i haven, på marken og i skoven, der er de væsentligste ingredienser. Råvarernes inderste kvaliteter med masse af aromatisk fylde giver gæsten gyldne øjeblikke. Menuen skifter ofte fra dag til dag, men omfatter bl.a. carpaccio af laks fra egen rygeovn, foie gras og tournedos med trøffelsky.

Efter middagens kan I, hvis vejret tillader det, sidde uforstyrret på den overdækkede veranda og drikke aftenkaffen eller et glas vin, mens I nyder udsigten til vandmøllen og den bagvedliggende bøgeskov.

Restaurant Knapp glæder sig til at byde dig velkommen.

OBS!
I bor enten på Løjt Kro eller Restaurant Knapp. På restaurant Knapp kan der i weekender, hvor der afholdes bryllup eller lignende forekomme støj fra festen. 

Ønsker man ro, anbefales det derfor, at man bor på Løjt Kro. Dette aftales, når I ringer for at booke jeres ophold. Når I ankommer, skal I hente nøglen til Løjt Kro på Restaurant Knapp, hvorefter I vil blive fulgt op til Løjt Kro. Der vil selvfølgelig være gratis taxakørsel til og fra Restaurant Knapp, så I kan nyde lidt god vin eller lign. til den fantastiske gourmetmiddag. Det er ca. 5 min. kørsel mellem stederne.


SPOTdeals gæster har givet Restaurant Knapp  - Løjt Kro rigtig mange rosende ord med på vejen.

Læs et par af de rosende anmeldelser nedenfor:

På en dejlig solskinsdag i september sad vi udenfor og nød Carpaccio af hjemmerøget laks med et glas velsmagende hvidvin. Maden smagte fantastisk og var veltilavet. Betjeningen og omgivelser bare fantastisk. Vi kommer gerne igen.
Anmeldt september 2020

"Vi kommer der ofte både som par og med venner, det er altid en stor fornøjelse både mad og service er helt i top."
Anmeldt februar 2019

"Skønt sted, fantastisk mad og god betjening. Vi har været der to gange og gør det gerne igen. Et unikt ophold."
Anmeldt marts 2018

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du dit ophold hos Restaurant Knapp-Løjt Kro på telefon 74 62 00 92. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer.

Medbring printet værdibevis til kroen, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket er det kroens afbestillingsregler, der gælder.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Opholdet kan benyttes med ankomst alle åbningsdage til og med den 31. december 2021. 

Restaurant Knapp - Løjt Kro holder lukket om mandagen.

Én unik kode gælder for én person og inkluderer:

 • 1 overnatning
 • Velkomstdrink
 • 3-retters gourmetmiddag tilpasset de 4 årstider inkl. 2 små overraskelser fra køkkenet
 • Dejlig morgenmad


Tillæg (Betales direkte til Restaurant Knapp - Løjt Kro):

 • Ved ophold fredage, lørdage og helligdage - tillæg på 250 kr. pr. person pr. nat.


Tjek ind: Tidligst kl. 15.00 (I bedes informere Restaurant Knapp - Løjt Kro, hvis I kommer senere end kl. 18.00)
Tjek ud: Senest kl. 11.00

OBS!
I bor enten på Løjt Kro eller Restaurant Knapp. På restaurant Knapp kan der i weekender, hvor der afholdes bryllup eller lignende forekomme støj fra festen.
Ønsker man ro, anbefales det derfor, at man bor på Løjt Kro. Dette aftales, når I ringer for at booke jeres ophold. Når I ankommer, skal I hente nøglen til Løjt Kro på Restaurant Knapp, hvorefter I vil blive fulgt op til Løjt Kro. Der vil selvfølgelig være gratis taxakørsel til og fra Restaurant Knapp, så I kan nyde lidt god vin eller lign. til den fantastiske gourmetmiddag. Der er ca. 5 min. kørsel mellem stederne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Restaurant Knapp-Løjt Kros officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Restaurant Knapp - Løjt Kro.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Restaurant Knapp - Løjt Kro

Stennevej 79, 6200 Aabenraa
Tlf: 74 62 00 92 | CVR: 15078502 | info@restaurant-hotel-knapp.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 04. december 2020 kl. 23:59

Gourmet på Restaurant Knapp & Løjt Kro