Frokost på Gl. Løgten Strandkro

Sidste chance!

Nyd en frokostmenu på historiske Gl. Løgten Strandkro. Her serveres velkomponerede menuer med sans for detaljen, og det hele krydres med smuk natur og en skøn udsigt.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Glæd dig til at besøge Gl. Løgten Strandkro, der foruden autentiske og kulinariske oplevelser også byder på flot og overvældende natur.

Strandkroen ligger cirka 20 minutters kørsel fra Aarhus ved Kalø Vigs bred, hvor det frodige landskab flader ud og afslører et idyllisk og storslået stykke dansk natur, hvor tiden synes sat i stå.

Her kan du nyde en dejlig 3-retters frokostmenu og service i historiske omgivelser.Du får:

 • 3-retters frokostmenu

SPOTpris 195 kr. Normalpris 335 kr. Spar 41 %

Menuen består af:

 • Forret
  Hjemmerøget laks og ravioli med spinat, feta, løg og hvidløg

 • Hovedret
  Oksemørbrad og svinekæber i glace, hertil røget kartoffel med nakke af gris og årstidens svampe

 • Dessert
  Tærte efter kokkens valg - kan f.eks. være citrontærte med marengs, blommetærte med hvid chokolade eller stikkelsbærtærte.

Værdibeviset kan indløses torsdage, fredage og lørdage i tidsrummet kl. 12.30-15.30. Det kan indløses indtil 16. januar 2021.Gl. Løgten Strandkro

Gl. Løgten Strandkro blev oprindeligt opført som pakhus, men blev sidenhen brugt som købmandshandel. Omkring år 1800 opstod kroen, og i 1808 fortæller historien, at de spanske tropper lod sig indkvartere netop her. Soldaterne var en del af de fem regimenter af spanske allierede, som Napoleon sendte på march afsted imod Danmark, og den lille kro husede dermed en bid af verdenshistorien. 

Livlig handelsvej i 1800-tallet
I 1849 var kroen indkvarteringssted for Olaf Ryes soldater, og i 1864 husede den tillige de prøjsiske soldater under den 2. Slesvigske Krig. Dengang blev der afholdt marked hver 14. dag på pladsen foran kroen. Efter sigende gik det lystigt for sig, når der blev drukket lidkøb, og der var en livlig trafik ad søvejen dengang. Ude i bækmundingen lå en pram, der bar navnet ”Tordenskjold”. Den transporterede korn til de store skibe, der lå forankret længere ude. Mange skibe kom med tømmer, og lasten blev i reglen smidt over borde og trukket i land af heste.

Kroen renoveres og moderniseres
Kroen henlå i mange år ubrugt, men i dag er Gl. Løgten Strandkro blevet totalrenoveret og har rejst sig af asken som fuglen Fønix. Både restauranten og værelserne er blevet opdateret med nænsom hånd og stor respekt for historien. Kroen fremtræder smukt med sin gule facade og sit røde teglstenstag, og den supplerer landskabet og havet på skønneste vis.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du skal reservere bord senest 24 timer før på tlf. 86 99 09 08. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

Værdibeviset kan indløses torsdage, fredage og lørdage i tidsrummet kl. 12.30-15.30. Det kan indløses indtil 16. januar 2021.En unik kode gælder for en 3-retters frokostmenu

Menuen består af:

 • Forret
  Hjemmerøget laks og ravioli med spinat, feta, løg og hvidløg

 • Hovedret
  Oksemørbrad og svinekæber i glace, hertil røget kartoffel med nakke af gris og årstidens svampe

 • Dessert
  Tærte efter kokkens valg - kan f.eks. være citrontærte med marengs, blommetærte med hvid chokolade eller stikkelsbærtærte.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Gl. Løgten Strandkro

Strandvejen 210, 8543 Hornslet
Tlf: 86 99 09 08 | CVR: 27355080 | cgram1@icloud.com | Hjemmeside |

Sidste chance: 28. oktober 2020 kl. 23:59

Frokost på Gl. Løgten Strandkro