Centralt ophold i Hamborg

Sidste chance!

Tæt på den stemningsfulde havn i Hamborg ligger det moderne 25hours Hotel Hamburg HafenCity. Her kan I spendere 1-3 overnatninger mens I indtager den populære storby. Benyt eventuelt muligheden for at leje cykler, og se byen på en anden måde.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

25hours Hotel Hamburg HafenCity er hyggeligt, moderne og centralt beliggende nær Hamborgs centrum, tæt på den stemningsfulde havn. 3 retters menu og stor morgenbuffet inkluderet.

Placeringen tæt på havnen bliver trukket helt ind på værelserne på 25hours Hotel Hamburg HafenCity, hvor I kommer til at bo på et MediumPlus værelse, der alle er dekoreret med et maritimt tema. Værelset er udstyret med en queen-size seng, rainshower på badeværelset, Wi-Fi, aircondition og meget mere.

Opholdet er for 2 personer og inkluderer:

  • 1, 2 eller 3 overnatninger i 21-25 m2 MediumPLUS dobbeltværelse
  • Velkomstdrink på ankomstdagen
  • 3-retters middag efter køkkenets anbefaling i hotellets hyggelige restaurant på ankomstdagen
  • Morgenbuffet alle dage
  • Fri WiFi
  • Mulighed for cykelleje

1 overnatning: SPOTpris 1.395 kr. for 2 personer
2 overnatninger: SPOTpris 2.370 kr. for 2 personer
3 overnatninger: SPOTpris 3.345 kr. for 2 personer

Opholdet kan benyttes på alle hotellets  åbningsdage -  til og med d. 31. marts 2021. Der tages forbehold for udsolgte datoer.

Tjek in: fra kl. 15.00
Tjek ud: senest kl. 12.00Hamborg er den største storby i nærheden af Danmark. Om man er der for at shoppe, gå på kunstmuseer eller blot nyde den pulserende storby skuffer Hamborg aldrig. Du kan komme til Hamborg fra København på godt 4 timer - enten i egen bil, eller med daglige fly , tog og busafgange.

Hotellet ligger centralt i Hafencity, der er et centralt udviklingsområde i Hamborg, hvor et ældre industri-, og havne kvarter omdannes til et charmerende og levende bymiljø hvor man forener boliger , kultur, fritid, arbejdspladser og turisme.

Læs mere om Hafencity HER

Listen over seværdigheder er næsten uendelig: 

Bymuseet Museum für Hamburgische Geschichte for den historieinteresserede .
Museum für Kunst und Gewerbe

Elbphilharmonie - der er det nye koncerthus i Hafen City. Udover tre koncertsale rummer bygningen restauranter, boliger og parkeringshus, samt en offentligt tilgængelig platform med en imponerende udsigt

Speicherstadt er en bydel med historiske lagerhuse i Hamborgs havn.

Miniatur Wunderland
Miniatur Wunderland er en modeljernbaneudstilling i Speicherstadt i Hamburg, indviet 16. august 2001. Dets 1.490 m² store anlæg er verdens største og med cirka en million besøgende om året en af de populæreste seværdigheder i Hamburg. Anlægget omfatter typiske landskaber og kendte bygninger fra Tyskland, Østrig, Schweiz, Skandinavien og  Italien. Blandt højdepunkterne kan nævnes kørende biler, en lufthavn med lettende og landende fly. Alt fremstillet imponerende naturtro gengivelser, med masser af realistiske og sjove detaljer.

Mere om Miniatur Wunderland HER

Er man til sjove fund, er der loppemarkeder mange steder i byen:

Flohmarkt Lange Reihe, hovedgaden i kvarteret Sct. Georg
Grossneumarkt, i bydelen Neustadt
Flohschanze, i Sankt Pauli
Antik- und Flohmarkt “Flohschanze”
FlohZinn,  i bydelen Wilhelmsburg den første søndag i måneden.
Kultur-Flohmarkt am Museum der Arbeit, måske det største loppemarked i Hamborg25hours Hotel Hamburg HafenCity har fået rigtig fine anmeldelser på Tripadvisor med 4,5 ud af 5,0. 

Se også hotellets hjemmeside HER

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du reserverer dit ophold hos 25hours Hotel Hamburg HafenCity  mail res.hafencity@25hours-hotels.com . Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede periode mod forventning IKKE er ledig.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.


Opholdet kan benyttes på alle hotellets åbningsdage - til og med d. 31. marts 2021. Der tages forbehold for udsolgte datoer.

Én unik kode gælder for det valgte antal overnatninger for to personer.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på 25hours Hotel Hamburg HafenCity officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til 25hours Hotel Hamburg HafenCity.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

25hours Hotel Hamburg HafenCity

Überseeallee 5 , 20457 Hamburg , Tyskland
Hjemmeside |

Sidste chance: 10. november 2020 kl. 23:59

25hours Hotel Hamburg HafenCity for 2