3-retters valgfri menu hos Tisvilde Bistro

Sidste chance!

Tisvilde Bistro er en charmerende restaurant, der serverer indbydende bistroretter i den moderne ende. Nu kan du forkæle dig selv med en valgfri 3-retters middag, der bl.a. kan bestå af carpaccio, lammeskank og tiramisu. Velbekomme!

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Tisvilde Bistro ligger i smukke Tisvilde i naturskønne omgivelser tæt på både skov og strand. Tag din bedre halvdel under armen og inviter på en udsøgt madoplevelse, hvor der er kræset lidt ekstra for detajlen. Du sammensætter din egen 3-retters menu ud fra et udvalg fra det spændende menukort.  

Køkkenets dygtige kokke tilbereder lækre velsmagende retter, og på tallerkenen finder du både gode grøne råvarer, lækkert kød og det bedste fra havet. Start fx ud med klassisk oksecarapacio efterfulgt af en lækker lammeskank lagt på pure af persillerod og slut madfesten af med en himmelsk tiramisu.

Hos Tisvilde Bistro er stemningen afslappende og uformel. Som restauranten selv beskriver det får du 'et drys af Mallorca, lidt nordisk coolness og masser af kærlighed'. Du kan med andre ord godt begynde at glæde dig. Du kan se dine valgmuligheder nedenfor. Vær opmærksom på, at der vil være tillæg på nogel af retterne. Velbekomme! 



Glæd dig til: 

1 valgfri 3-retters menu 

SPOTpris 175 kr. Normalpris 345 kr. Spar 49 %

Gælder ikke takaway.

Værdibeviset kan benyttes torsdag til søndag fra kl. 17:30 til 21:30 til og med den 30. januar 2021.

OBS: Værdibeviset kan ikke benyttes på mærkedage, helligdage og ved specialarrangementer samt koncerter.



Menukortet bliver tilpasset til årstiden, men her er eksempel på, hvordan det kan se ud:

Forretter:

  • Cremet blomkålssuppe med sprøde croutonner, vilde urter og parfumeret med trøffel
  • Bistroens Tuntartar lagt på salsa af advokado med agurk hertil soya wasabi vinagrette - tillæg på 25 kr.
  • Klassisk oksecarapacio med ruccola, skalotter og parmasanost, pesto og oliven
  • Køkkenchefens 3 små forretter - tillæg på 40 kr.

Hovedretter:

  • Lammeskank lagt på pure af persillerod og kartoffel serveret med reduceret lammeglace og sprøde beder
  • Den glade Landkylling faseret med skovens vilde svampe serveret med kantareller i flødesauce, grillede vinterurter og små kærligheds kartofler
  • Dagens fangst serveret med sauce nage, hertil bistroens perlebyg-risotto med frisk estragon og sprøde urter - tillæg på 35 kr.
  • Steak au Frites af Rib Eye med skovens vildeste svampe, rødvinsglace, røget salt, brændt skalotteløg, bistroens fritter og sauce bearnaise - tillæg på 65 kr.

Dessert:

  • 3 europæiske gårdoste serveret med sødt, sprødt og sylt
  • Klassisk tiramisu som hjemme i Italien
  • Lun chokoladefondant med vaniljeis og tuille - tillæg på 20 kr.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Bordbestilling på tlf: 45 48 70 41 91 er påkrævet.

Du skal huske at oplyse den unikke kode fra dit værdibevis og samtidig nævne, at der er tale om en SPOTdeal. Ellers går din booking ikke igennem.

Værdibeviset kan benyttes torsdag til søndag fra kl. 17:30 til 21:30 til og med den 30. januar 2021.

OBS: Værdibeviset kan ikke benyttes på mærkedage, helligdage og ved specialarrangementer samt koncerter.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

Én unik kode gælder for en 3-retters valgfri menu for 1 person.

Menukortet bliver tilpasset til årstiden, men her er eksempel på, hvordan det kan se ud:

Forretter:
- Cremet blomkålssuppe med sprøde croutonner, vilde urter og parfumeret med trøffel
- Bistroens Tuntartar lagt på salsa af advokado med agurk hertil soya wasabi vinagrette - tillæg på 25 kr.
- Klassisk oksecarapacio med ruccola, skalotter og parmasanost, pesto og oliven
- Køkkenchefens 3 små forretter - tillæg på 40 kr.

Hovedretter:
- Lammeskank lagt på pure af persillerod og kartoffel serveret med reduceret lammeglace og sprøde beder
- Den glade Landkylling faseret med skovens vilde svampe serveret med kantareller i flødesauce, grillede vinterurter og små kærligheds kartofler
- Dagens fangst serveret med sauce nage, hertil bistroens perlebyg-risotto med frisk estragon og sprøde urter - tillæg på 35 kr.
- Steak au Frites af Rib Eye med skovens vildeste svampe, rødvinsglace, røget salt, brændt skalotteløg, bistroens fritter og sauce bearnaise - tillæg på 65 kr

Dessert:
- 3 europæiske gårdoste serveret med sødt, sprødt og sylt
- Klassisk tiramisu som hjemme i Italien
- Lun chokoladefondant med vaniljeis og tuille - tillæg på 20 kr.


Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Tisvilde Bistro.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Tisvilde restaurant

Hovedgaden 38 , 3220 , Tisvildeleje
Tlf.: 48704191 | Hjemmeside |

Sidste chance: 28. oktober 2020 kl. 23:59

Valgfri 3-retters middag hos Tisvilde Bistro