NYHED: Ophold i København

Sidste chance!

Tag en tur til København, og bo på det hyggelige, moderne og supercentrale Hotel Ansgar kun få minutters gang fra Hovedbanegården, Tivoli, Strøget og en masse andre seværdigheder. I får desuden en entrebillet til Nationalmuseet under jeres ophold.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Hotel Ansgar byder på en unik beliggenhed i stille omgivelser i hjertet af København. På blot få minutter kan du sidde med en forfriskning på en af de hyggelige cafeer på det trendy Vesterbro, nyde Tivolis smukke have eller shoppe løs på Strøget.

Med dette ophold følger desuden et besøg på Nationalmuseet. Her kan I opleve hele danmarkshistorien - fra istid til vikingetid, middelalder, kolonitid og helt til nutiden. En stor og fascinerende oplevelse. Når hovedet er fyldt, kan man mætte maven i museets Restaurant Smör, der serverer dejlige nyfortolkninger af danske retter.

I kvarteret omkring hotellet finder I også et bredt udvalg af byens bedste spisesteder. Det kan f.eks. være Kødbyen, hvor mange anmelderroste restauranter har til huse, eller Tivolis populære Foodhall, som serverer alt fra gourmetpizza til franske brassserie-retter.Opholdet er for 2 personer og inkluderer:

  • 1 overnatning i delt dobbeltværelse
  • Morgenmad på hotellet
  • Entrebillet til Nationalmuseet

SPOTpris: 995 kr. for 2 personer.

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med d. 1. april 2021.

Tilkøb (Betales til Vindrose Rejser):

  • Ekstra overnatning - 695 kr. pr. værelse pr. nat.


Tjek-ind: Fra kl. 14.00
Tjek-ud: Senest kl. 11.00Om hotellet

Hotellets 83 arkitekttegnede værelser fremstår alle totalt renoverede i moderne skandinavisk stil. Som hotellets gæst kan man desuden altid føle sig sikker og i gode hænder med 24 timers bemanding i receptionen. Alle værelser er med privat brus/wc, 32”LED tv med lokale og internationale kanaler, værdiboks, kaffe/te-faciliteter og hårtørrer. Alle værelser er ”Ikke Ryger Værelser” og der er gratis trådløst internet.

Hotel Ansgar er et moderne city hotel i hyggelige rammer. Hotellet har til huse i en imponerende bygning fra 1880érne. Hotel Ansgar er centralt beliggende i en stille ensrettet gade med en møbleret indre gårdhave.

Dette hyggelige hotel ligger blot få minutters gang fra Hovedbanegården, DGI-Svømmehallen, Strøget, Tivoli og det trendy Kødbyen-kvarter, der byder på både fremragende restauranter og et spændende natteliv.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du dit ophold hos Vindrose Rejser på telefon 33 13 52 23 eller mail mail@vindroserejser.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst mulig, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede peridode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket, er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser.

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med d. 1. april 2021.

Opholdet er for 2 personer og inkluderer:


1 overnatning i delt dobbeltværelse
Morgenmad på hotellet
Entrebillet til Nationalmuseet


Tilkøb (Betales til Vindrose Rejser):

Ekstra overnatning - 695 kr. pr. værelse pr. nat.


Tjek-ind: Fra kl. 14.00
Tjek-ud: Senest kl. 11.00


Der tages forbehold for udsolgte datoer.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på hotellets officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 København V
Tlf.: 33 13 52 23 | CVR: 39017229 | mail@vindroserejser.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 07. november 2020 kl. 23:59

Hotel Ansgar for 2 personer