3 franske retter på Cocorico

Sidste chance!

Cocorico på Østerbro inviterer på en vidunderlig fransk aften, og serverer en dejlig 3-retters middag fyldt med fristelser. Cocorico ejes af den rutinerede køkkenchef Frederic Francois, som står bag flere anmelderroste restauranter.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Glæd dig til en gennemført fransk middag baseret på de bedste råvarer og ekstra mørt "sous vide" Black Angus oksekød hos den franske bistro Cocorico. For selvom du ikke kan rejse til Paris, kan du sagtens få den helt autentiske franske bistro-stemning her på Østerbro.

Ejeren, Frederic, er fransk og har tidligere haft egen restaurant i Frankrig. Han er Cocoricos ansigt udadtil og hjernen bag den dejlige mad. Han har i en lang årrække været køkkenchef på flere restauranter i København, men har nu åbnet sit eget stemningsfulde sted.



Du får:

  • FORRET: Salat med røget laks fra Daniel Letz
  • HOVEDRET: Ekstra mør "sous vide" Black Angus oksecuvette med rødvinssauce og kartoffelgratin
  • DESSERT: Klassisk vanilje creme brulee serveret med jordbær.

SPOTpris 189 kr. Normalpris 289 kr. Spar 34 %

Værdibeviset kan indløses tirsdag til søndag kl. 17-21 til og med d. 20. december 2020.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Værdibeviset kan indløses tirsdag til søndag kl. 17-21 til og med d. 20. december 2020.

Reservér bord forinden på mail@bistrococorico.dk eller online på: https://book.easytablebooking.com/book/?id=96e09&lang=en

Husk at skrive, at det er en SPOTdeal i kommentarfeltet ved booking.

Værdibevis medbringes enten som print eller på mobil, så det kan scannes med app.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

Én unik kode gælder for en 3-retters menu for 1 person.


Du får:

FORRET
: Salat med røget laks fra Daniel Letz
HOVEDRET: Ekstra mør "sous vide" Black Angus oksecuvette med rødvinssauce og kartoffelgratin
DESSERT: Klassisk vanilie creme brulee serveret med jordbær.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til restauranten.


Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Cocorico Bistro

Blegdamsvej 128 , 2100 København Ø
Tlf.: 24 27 25 57 | CVR: 41225939 | mail@bistrococorico.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 29. oktober 2020 kl. 23:59

Fransk 3-retter middag