Hotel Røde-Kro i Sønderjylland

Sidste chance!

Sæt afslapning og hyggelige stunder i højsædet med et ophold på Hotel Røde-Kro. Kroen ligger i det sønderjyske grænseland, hvor den ene dejlige oplevelse står i kø efter den anden. Opholdet forkæler bl.a. med skøn mad fra kroens gode danske køkken.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Hotel Røde-Kro ligger skønt placeret midt i byen, Rødekro, som i sin tid er opkaldt efter kroen. På Hotel Røde-Kro er stemningen afslappet og atmosfæren indbyder til hygge og nærvær. Faktisk ligger hyggen ligger så dybt forankret i kroens sjæl, at stedets ejere giver hyggegaranti. Og det vil man da ikke gå glip af, vel?

I kroens restaurant serveres god, dansk mad med sønderjysk islæt. Retterne kommer i afstemte portioner baseret på sæsonens friske råvarer fra så mange lokale producenter som muligt. 

I Rødekro er I helt tæt på naturskønne områder, og Sønderjyllands mange seværdigheder er inden for overskuelig køreafstand. Tønder, Flensborg eller Sønderborg er ligeledes tre byer, der hver især har masser at byde på. Husk pas, hvis Flensborg skal besøges.Opholdet er for 2 personer og inkluderer:

 • 1 overnatning i dobbeltværelse
 • 3-retters middag efter køkkenchefens valg
 • Morgenbuffet.

SPOTpris 899 kr. Normalpris 1.398 kr. Spar 35 %

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med d. 15. april 2021.
Ingen ankomst fra den 22. december 2020 til den 2. januar 2021

Tillæg (betales direkte til Hotel Røde-Kro):

 • Weekendtillæg ved overnatning fredag-lørdag og lørdag-søndag: 100 kr. pr. værelse pr. nat.

Tilkøb (betales direkte til Hotel Røde-Kro):

 • Opgradering til 5-retters sæsonmenu - 188 kr. pr. person.
 • Tilkøb af vinmenu til 5-retters sæsonmenu - 338 kr. pr. person.
 • Ekstra overnatning inkl. morgenmad for 2 personer i dobbeltværelse - 648 kr. pr. nat

Tjek ind: Fra kl. 15.00.
Tjek ud: Senest kl. 11.00.Oplevelser i nærheden 

Vadehavet

Med hele 500 kilometer kyststrækning er Vadehavet verdens største sammenhængende tidevandsområde. Området har en helt unik bio- diversitet med over 10.000 forskellige plante- og dyrearter, og det er også en af grundene til, at Vadehavet er optaget på UNESCO’s Verdens- arvsliste. Alt efter årstid kan du f.eks. opleve Sort Sol, tage på Østerssafari eller dase på en af de dejlige sandstrande. Du kan også tage på sælsafari. Den danske del af Vadehavet har en bestand på hele 4.500 af den spættede sæl. Det er også i Vadehavet, at Danmarks største rovdyr, gråsælen, holder til.

Sort Sol
Ca. 30 km fra kroen ligger Tønder marsken, hvor du hvert forår og efterår kan være heldig at overvære fænomenet, sort sol. Sort Sol opstår, når kæmpe stæreflokke lander og letter over marsken og formørker himlen godt en halv time før solnedgang. Et fantastisk og ufatteligt smukt naturfænomen!

Sønderjyske slotte
De sønderjyske slotte er en oplevelse for sig. De fortæller den sønderjyske historie gennem mange århundreder, mens du tages tilbage til fordums tid. Tag for eksempel på rundtur på Schackenborg Slot, hvis historie går 1000 år tilbage i tiden. Slottet gemmer på fortællinger om krig og kærlighed, visionære mænd, den magtfulde Ribebisp og meget mere. Flere af de originale rum er bevaret, og til slottet hører også en smuk slotspark.

Gendarmstien
Uanset om du er til lange vandreture eller blot en lille frisk tur nær kysten, så er Gendarm- stien en gåtur værd. Den byder på kystnære naturoplevelser og fik i 2015 kvalitetsstemplet. ”Europæisk Kvalitets Vandrevej”. Vandrestien
er opkaldt efter Gendarmerne, der fungerede som grænsevagt mellem Danmark og Tysk- land. Efter korpset blev ophævet i 1958, forblev stierne tilbage i landskabet. Gendarmstien er 84 kilometer lang og går hele vejen fra grænsen ved Padborg til Skovby på Als.Flotte anmeldelser af Hotel Røde-Kro

"Vi har været dernede 2 gange og køber gerne en 3. Det kan vel ikke være en bedre anbefaling."

"Vi havde ikke de store forventninger til dealen, men blev meget positivt overrasket over en super betjening og rigtig god mad. Efter middagene fik vi en kande kaffe med sødt med op på værelset, der iøvrigt også var godt."

"Mine forventninger blev fuldt ud indfriet, god betjening og dejlig mad. Vil gerne komme igen en anden gang."


Sådan lyder nogle af de mange flotte anmeldelser, som Hotel Røde-Kro har fået af tidligere SPOTdeal-gæster.Historien om Hotel Røde-Kro

Hotel Røde-Kro kan dateres helt tilbage til 1649. Så mange års historie går ikke upåagtet hen. Blandt andet har Hotel Røde-Kro givet navn til byen, der voksede op omkring kroen.
 
Hotel Røde-Kro har også sit eget husspøgelse, Den Gamle Dame, der går rundt om natten og klager sig. Men det er ikke på grund af de nuværende ejere – Winnie og Erik Jørgensen – at hun klager sig. Nok har de løbende moderniseret kroen, men det er gjort med omtanke for historien, og kroens sjæl er fortsat intakt.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du reserverer du dit ophold hos Hotel Røde-Kro på mail reception@roede-kro.dk eller telefon 74 66 22 49. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer.

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Ved spørgsmål kan Hotel Røde-Kro kontaktes på tlf.: 74 66 22 49 (mellem kl. 8-17)

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med d. 15. april 2021.

Ingen ankomst fra den 22. december 2020 til den 2. januar 2021.

Én unik kode gælder for ét ophold til 2 personer på Hotel Røde-Kro.

Opholdet inkluderer:
1 overnatning i dobbeltværelse
3-retters middag efter køkkenchefens valg
Morgenbuffet.

Tillæg (betales direkte til Hotel Røde-Kro):
Weekendtillæg ved overnatning fredag-lørdag og lørdag-søndag: 100 kr. pr. værelse pr. nat.

Tilkøb (betales direkte til Hotel Røde-Kro):
Opgradering til 5-retters sæsonmenu - 188 kr. pr. person. 
Tilkøb af vinmenu til 5-retters sæsonmenu - 338 kr. pr. person.
Ekstra overnatning inkl. morgenmad for 2 personer i dobbeltværelse - 648 kr. pr. nat

Tjek ind: Fra kl. 15.00.
Tjek ud: Senest kl. 11.00.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Hotel Røde-Kros officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Hotel Røde-Kro.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Hotel Røde-Kro

Vestergade 2, 6230 Rødekro
Tlf.: 74 66 22 49 | CVR: 36217634 | reception@roede-kro.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 29. oktober 2020 kl. 23:59

Skønt ophold i Sønderjylland