Egnsretter og vine fra Bourgogne

Sidste chance!

Norsminde Kro inviterer på en helt særlig aften i Bourgognes tegn. Ved denne lejlighed serveres en vidunderlig 2-retters menu med egnsretter fra Bourgogne. Hertil serveres, naturligvis, skønne vine fra samme egn.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Norsminde kro importerer selv deres vine direkte og et af favoritområderne er Bourgogne. I næsten 20 år har kroens ejer kørt området tyndt og har således akkumuleret en kæmpe erfaring i både at smage, købe og investere i vinene fra verdens dyreste distrikt.

Denne erfaring kommer nu også gæsterne til gode, når Norsminde Kro inviterer til en aften med særligt udvalgte vine og egnsretter.

Menuen står på:

 • Jambon Persillé (sprængt svineskank med persille) En lokal ret fra Bourgogne
  Vin: Meursault cuveé St Jean, Vincent Latour.

 • Bryst af hane og oeuf en Meurette (Egnsret med Bourgogne)
  Vin Vosne Romanée Ghislain Khout 2015.

 • Stempel kaffe & petit four.

En autentisk bourgogneoplevelse : SPOTpris 399 kr. Normalpris 625 kr. Spar 36 %

Værdibeviset kan indløses til frokost eller aften mandag-torsdag til og med den 6. november 2020.

(Ønsker man at benytte dealen fredage eller lørdage-aftener er det et tillæg på kr. 188,- som skal betales direkte til Norsminde Kro).

Du kan parkere lige ude foran døren, og det er naturligvis gratis!


Om Norsminde Kro
Norsminde Kro er et af landets i særklasse bedste spise- og opholdssteder, og de holder et stabilt højt niveau, som kun de færreste andre kroer kan hamle op med. 

Aarhus Update har lagt vejen forbi og skriver bl.a.:

"Maden var skarp og ikke mindst lavet med en sjældent set præcision. Betjeningen var den tredje bedste i Danmark. Så den kunne vi heller ikke klage over... Norsminde Kro kan deres kram. Ikke noget praleri, men ærlig mad, som smager godt. Norsminde Kro er mere end et udflugtssted. Meget mere.

Udover en uovertruffen betjening og god mad gemmer Norsminde Kro på masser af spændende historier. En af dem går på, at den senere så berømte forfatter og præst St. St. Blicher under et ophold på kroen efter sigende blev forelsket i kromandens smukke datter og senere skrev et digt herom.

I dag er den anmelderroste kro et sted med masser af liv. Der værnes om historien og de særlige værdier, og på den baggrund har Norsminde Kro for længst etableret sig på den kulinariske stjernehimmel.

 

Book dit bord på mail NORSMINDE@NORSMINDE-KRO.DK 

Værdibeviset kan indløses til frokost eller aften mandag-torsdag til og med den 6. november 2020.

(Ønsker man at benytte dealen fredage eller lørdage-aftener er det et tillæg på kr. 188,- som skal betales direkte til Norsminde Kro).

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Norsminde Kro

Gl. Krovej 2, 8300 Odder
Tlf.: 86 93 24 44 | CVR: 30604695 | norsminde@norsminde-kro.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 20. oktober 2020 kl. 23:59

Bourgogne-middag