Tapas fra GRAND fromage i Guldsmedgade

Sidste chance!

Forkæl dine gæster med et udvalg af spændende og lækre specialiteter fra GRAND fromage i Guldsmedgade. Du får bl.a. oste, pølse, skinke og meget mere for KUN 89 pr. kuvert. Min. 4 kuverter.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Skal du holde fødselsdag, jubilæum eller anden form for festivitas? Eller skal du blot have en håndfuld venner på besøg? Så læg vejen forbi den fine delikatessebutik GRAND fromage i Guldsmedgade. 

Her får du en pakke med lækker tapas, som bl.a. indeholder oste, pølse og italiensk skinke og mange andre specialiteter. Tapas, som er lige til at anrette på dit eget service og stille på bordet foran dine gæster.

Ikke bare en osteforretning
GRAND fromage er en verden af oste og andre delikatesser fra hele Europa. Kulinariske oplevelser, som man ikke finder i almindelige osteforretninger og supermarkeder.

Forretningen samarbejder med nordiske gårdmejerier om at udvikle nye spændende oste, gerne lavet på opskrifter og teknikker gravet frem fra historiebøgerne. Disse oste føres under eget varemærke. Og de modner også selv en stor del af deres oste.

GRAND fromage forhandler spændende charcuteri, og de udvikler selv charcuteri af svine- og oksekød. De indkøber desuden en bred vifte af andre delikatesser som olier, balsamico, nødder og tørrede frugter fra nøje udvalgte leverandører i hele Europa.


Luksus tapasanretning indeholder:

  • Parmaskinke
  • Salame Spinati Picante Menati
  • Salametti Menatti
  • Mozzerella de buffala – 1 stk. til 4 kuverter, så man kan lave en lækker tomatsalat
  • Tangesø ost
  • Toma Rosso
  • Hjemmelavet grillet peber-mayo
  • Hjemmelavet basilikumpesto
  • Mix oliven
  • Twister med Gruyere.

SPOTpris 89 kr. Normalpris 179 kr. Spar 50 %

Minimumkøb er 4 kuverter.

Der skal bestilles senest dagen før inden kl. 12.

Værdibeviset kan indløses alle åbningsdage til og med d. 20. november 2020.

OBS: Der følger ikke brød med.


Et familieforetagende
Den daglige ledelse i GRAND fromage består af Jens-Einar Lindbjerg Jensen og sønnen Thomas Lindbjerg. Jens-Einar er opvokset med ost og smør på Lindbjerg Mejeri v. Varde i Vestjylland og har gennem hele livet haft en stor interesse for mad og ikke mindst oste.

Thomas Lindbjerg er udlært kok og har bl.a. arbejdet som chef på den 2-stjernede Michelin restaurant Relais de la Poste i Frankrig. Han har desuden læst til mejeriingeniør på Landbohøjskolen. Under studiet var han bl.a. på studieophold i Frankrig, hvor han producerede Comté oste, og i Sverige, hvor han producerede blåskimmeloste.

Priser og udmærkelser
GRAND fromages passion for oste har givet dem en lang række priser og udmærkelser.

Bl.a. følgende i nyere tid:
Nordisk Guld for Marsk Brie - Nordisk Ostefestival 2016.
Super Gold ved World Cheese Awards 2017 for Lindbjerg Hvid Ged.
Nordens Bedste Ost for Kirsebærblå - Nordisk Ostefestival 2017.
Nordens Bedste Ost for Midsommer Extra - Nordisk Ostefestival 2018.
Super Gold for Lihmskov Extra 24 - World Cheese Awards 2017 + 2018. 
Sølvmedalje for Lindbjerg Blue Øko - World Cheese Awards 2019.
Sølvmedalje for Knøs Øko - World Cheese Awards 2019


Tangesø osten
Det privatejede mejeri producerer denne fantastiske faste ost. Mælken kommer fra de nærtliggende gårde,hvor køerne går frit langs Gudenåen, hvor der er en meget frodig vegetation. Osten modnes i 6 mdr. på GRAND fromages Affinageri. Osten er fast med karamel/nøddeagtige toner.

Toma Rosso da Sordevolo
Familien Rosso har fremstillet ost i fire generationer. Komælken kommer fra 12 små landbrug i området. Ostene modnes i kældre under jorden, hvor de opbevares på ædelgransreoler ved optimal temperatur og luftfugtighed i 60 – 120 dage. Osten har en cremet konsistens med pikante toner.

Mozzarella di Bufala 
Denne Mozzarella er den originale, som fremstilles af frisk bøffelmælk hver dag. Den bruges til at give konsistens til retten, hvor væskerne, olierne og smagen fra de forskellige ingredienser optages og forstærkes af den milde fugtige lage af ostemasse.

Lav en lækker tomatsalat, som passer til det hele: skær tomater og mozzarella i tynde skiver og anret dem skiftevis på en tallerken. Lav din favoritdressing eller dryp lidt basilikumpesto ud over, evt. tynde skiver rødløg.

Parmaskinke
Skinken produceres af familievirksomheden Menatti, som udelukkende fremstiller pølser og skinker af tunge, italienske grise. Efter slagtningen lægges skinken i tørsalt i 13 dage, hvorefter den lufttørres i ca. 12 mdr. Smagen er fyldig og rund.

Salame Spinati Picante
Pølsen produceres ved familievirksomheden Menatti og laves af skært svinekød af tunge, italienske grise, som grovhakkes og tilsættes krydderier og peperoncino rosso (chili). Pølsen lufttørres i cirka 2-3 måneder. Pølsen har en pikant chilismag.

Salametti Menatti
Pølsen produceres ved familievirksomheden Menatti og laves af skært svinekød af tunge italienske grise, som grovhakkes og tilsættes krydderier og peber, der giver en god og aromatisk smag. Pølsen lufttørres i cirka 2 måneder.

Butterdejstwist med Gruyere
Disse twisters bliver lavet hos et familiefirma i Schweiz, som siden 1930’erne har lavet bagværk ud fra de bedste råvarer fra det lokale område. Snacksene er bagt med smør, som giver en helt fantastiske smag.

Hjemmelavet Grillet peber-mayo

Hjemmelavet basilikumpesto

Mix oliven

Du bestiller dine tapas på 86 19 82 96 – senest kl. 12 dagen før afhentning og gerne i endnu bedre tid. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Adresse:
Guldsmedegade 27
8000 Aarhus C

Åbningstider:
Mandag 10 – 17:30
Tirsdag 10 – 17:30
onsdag 10 – 17:30
Torsdag 10 – 17:30
Fredag 10:00 – 18:00
Lørdag 10:00 – 14:00

Én unik kode gælder for én kuvert. Der skal minimum købes 4 kuverter.

Tapaspakken indeholder:
Parmaskinke
Salame Spinati Picante Menati
Salametti Menatti
Mozzerella de buffala – 1 stk. til 4 kuverter, så man kan lave en lækker tomatsalat
Tangesø ost
Toma Rosso
Hjemmelavet grillet peber mayo
Hjemmelavet pesto
Mix oliven
Twister med Gruyere.

Værdibeviset kan indløses alle åbningsdage til og med d. 20. november 2020.

OBS: Der følger ikke brød med.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til GRAND fromage.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

GRAND fromage Aar

Guldsmedegade 27 , 8000 Århus C
Tlf.: 86 19 82 96 | CVR: 25046021 | thomas@grand-fromage.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 19. oktober 2020 kl. 23:59

Tapas fra GRAND fromage i Aarhus