Gua Sha Lifting eller Luksus pedicure

Sidste chance!

Forkæl dig selv med en lækker wellnessbehandling hos Naturklinik. Du kan vælge mellem den effektive Gua Sha Lifting ansigtsbehandling, der giver glød og mindsker alderstegn, og Luksus pedicure til fødderne, så de holder sig sunde og smidige.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Læn dig tilbage og nyd lidt velfortjent selvforkælelse hos det dygtige wellnessteam i Naturklinik. Hos Naturklinik tilbydes en række forskellige ansigts- og kropsbehandlinger, som hver især er skræddersyet og udviklet til forskellige behov. Alle deres behandlinger kombinerer kvalitet og effektivitet med økologi, bæredygtighed og en holistisk tilgang til skønhedspleje. Du kan derfor altid føle dig helt tryg ved, at uanset hvilken behandling du vælger, eller hvilket produkt du køber, så har de gjort alt forarbejdet, og sikret dig det sundeste, mest effektive, grønne og bæredygtige alternativ.

Hos Naturklinik anvendes produkter fra de effektive brands som Jurlique, AnneMarie Borlind, Ren og Nuori.Du får:

  • Gua Sha Lifting ansigtsbehandling (90 min.)


SPOTpris 550 kr. Normalpris 1.100 kr. Spar 50 %

- ELLER -

  • Luksus pedicure (60 min.)

SPOTpris 325 kr. Normalpris 650 kr. Spar 50 %

Værdibeviset udløber d. 25. januar 2021.Gua Sha Lifting

Gua Sha Lifting er en ansigtsbehandling med gua sha-sten, som har mange effektive egenskaber mod linjer, rynker, rødme og akne. Gua sha-behandlingen er en gammel, kinesisk tradition, der fjerner giftstoffer og øger blodcirkulationen. Gua sha'en er lavet af naturlig sten eller horn, og efterlader din hud og muskulatur afspændt og med en flot glød.

Gua Sha Lifting starter med et aromatisk fodbad, der får dig til at slappe helt af. Derpå følger en behagelig afrensning af ansigtet, en eksfolierende peeling samt en dybdegående ansigtmassage, herunder Gua Sha-sten massage. Du får en stimulerende fodmassage og en nærende ansigtsmaske, og det hele afsluttes med serum og dagcreme tilpasset efter din hudtype. Under behandlingen arbejdes der med hudens organzoner under fødderne for på den måde at stimulere huden indefra. Du vil gå fuldstændig afslappet fra behandlingen med fornyet glød og energi.

Luksus pedicure
Giv dine fødder en velfortjent luksusbehandling. Ofte har vi trætte og alt for belastede fødder, og velplejede fødder føles som afspænding for hele kroppen. Fødderne er den mest aktive del af vores krop, og derfor skal du gøre det til en vane at pleje dem, så de holder sig sunde og smidige Behandlingen inkluderer formning og polering af negle, pleje af neglebånd, afspændende massage af fødder og underben samt evt. fjernelse af gammel lak.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Bestil tid på Naturkliniks online booking system ved at logge ind på din egen profil på https://www.eadministration.dk/kunde/kundelogin.asp?guid=6793D361-9958-4CB0-B15D-948C511ED6E2. Du er også velkommen til at sende en besked på tlf. 25133441 eller skrive en e-mail til naturklinik1@gmail.com

Afbud til bookede tider, skal ske senest 24 timer før den aftalte tid.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Værdibeviset udløber d. 25. januar 2021.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

Én unik kode gælder for den valgte behandling.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Naturklinik.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Naturklinik

Søren Frichs Vej 51B, 8230 Åbyhøj
Tlf.: 25 13 34 41 | CVR: 40058109 | naturklinik1@gmail.com | Hjemmeside |

Sidste chance: 25. oktober 2020 kl. 23:59

Naturklinik