NYHED! 4* Superior Hotel Birke i Kiel

Sidste chance!

Glæd jer til et ægte livsnyderophold i den charmerende, nordtyske havneby Kiel. Her bydes I velkommen på det 4* Hotel Birke til 2 nætter inkl. champagne, en 4-retters menu med tilhørende vinmenu, lækker morgenmad og adgang til deres store wellnessområde.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Besøg Kiel og oplev en af de absolut dejligste og mest stemningsfulde byer i Nordtyskland. Byen ligger kun 90 km fra den danske grænse og byder på smuk natur, masser af udflugtsmuligheder og en autentisk, maritim atmosfære.

I skal bo på det dejlige 4-stjernede Superior Hotel Birke, Ringhotel Kiel, der ligger roligt i udkanten af byen med kort afstand til både natur og kultur. Her har I et godt udgangspunkt for at tage på opdagelse i området og for at nyde livet i fred og fordragelighed og benytte hotellets mange faciliteter.

Hotel Birkes historie
Hotel Birkes, Ringhotel Kiels historie går helt tilbage til 1773, da en velhavende hjulmager købte det lille landsted og senere omdannede det til en hyggelig beværtning. I 1802 fik han tildelt udskænkningsret af det Kongelige Danske Rentekammer, og han ansatte derefter en kogekone, som hurtigt vandt berømmelse for sine pandekager, som hun kastede meget højt op i luften, når de skulle vendes. Rygtet om de gode pandekager spredte sig hurtigt, og de lokale indbyggere gik gerne en lang tur om søndagen for selv at smage på dem. Således opstod navnet "Pannekokenkrog" (pandekagekroen).

I 1902 blev husmandsstedet erstattet med et bindingsværkshus med 20 hotelværelser, en dansesal, en krohave og en ridestald, og navnet blev ændret til "Waldesruh".

Siden 1971 har stedet imidlertid været forpagtet af familien Birke, som løbende har udviddet kapaciteten efterhånden, som hotellets popularitet er steget. Så sent som i 2002 føjede man ekstra værelser, et møde- og selskabsområde, et business center, restauranten Fischers Fritz samt Birke Day Spa til hotellet, så det i dag fremstår med både historisk charme og moderne komfort.

Hotel Birke drives bæredygtigt, og i restauranten kommer op mod 60% af produkterne fra lokale og regionale producenter.

Værelserne
I skal bo på et dejligt Classic dobbeltværelser på ca. 25 kvm. Værelserne ligger i den gamle del af hotellet med direkte adgang til pejsebaren og restauranten Fischers Fritz. De har et stort skrivebord med plads til en bærbar computer eller arbejdspapirer samt behagelige stole, der giver god mulighed for afslapning. Træ i varme nuancer skaber en hyggelig og rustik atmosfære, og en bekvem, bred dobbeltseng garanterer dig en god nats søvn. 

Alle værelser har eget bad og toilet, satellit-tv, minibar, hårtørrer og hovedpude efter eget valg.

Stort wellnessområde
Birke Day Spa tilbyder bl.a. sauna, pool, dampbad og et bredt udvalg af velværebehandlinger. Her anvendes udelukkende økologiske produkter, og bærdygtighed og respekt for naturen er gennemgående for deres tilgang til luksus. Med udgangspukt i nordiske traditioner tilbydes bl.a. finsk sauna, holstensk brine-dampbad og kold udendørs bruser. Du kan også nyde en rolig stund i deres tepidarium, slappe af i wellness-haven eller få massage af massagedyserne i den 30 grader varme pool. Der tilbydes gratis frugt og vand i wellnessområdet.


Opholdet inkluderer:

 • 2 x overnatninger i Classic dobbeltværelse
 • 1 glas champagne
 • 4-retters menu efter køkkenets valg (på 2. dagen)
 • 4-retters afstemt vinmenu (på 2. dagen)
 • Adgang til wellnessområde med pool, sauna, dampbad samt badekåber, håndklæder og slippers til låns under hele opholdet
 • Mulighed for deltagelse i forskellige sports- og afslapningskurser
 • Frisk frugt og vand i SPAområdet
 • Gratis WIFI på hele hotellet.

SPOTpris 1.550 kr. pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med d. 6. december 2020.

Tillæg (bestilles og betales direkte ved Lauritzen Rejser):

 • Eneværelse - 250 kr. pr. værelse pr. ophold
 • Parkering - 6 EUR pr. døgn.

Tjek ind kl. 15.00.
Tjek ud senest kl. 12.00.


Oplevelser i Kiel
Kiel er hovedstanden i delstaten Schleswig-Holsten og er en by med historie tilbage fra det 6. århundrede. Byen ligger kun 90 km. fra den dansk-tyske grænse og har mere end 240.000 indbyggere. Kiel er især kendt for sine stolte sejler-traditioner og den årlige regatta, som er verdens største. Kiel har en hyggelig gammel bydel, hvor et besøg i Nikolai Kirken kan anbefales. Også byens mange museer er lette at fortabe sig i, og især Laboe Naval Memorial er et besøg værd. Her kan I få en guidet rundtur i ubåden, som ligger lige ved siden af museet, og som er utrolig interessant.

Shopping og indkøb
Byen er spækket med gode restauranter og hyggelige cafeer. Derudover kan jeres shopping-lyst også blive stillet, da byen har en attraktiv gågade med alle de store mærker repræsenteret, samt et stort indkøbscenter.

Vælger I at tage afsted i december kan I opleve julemarkedet i Kiel, der strækker sig over en hel måned. Det byder bl.a. på julekoncerter, en kæmpemæssig skøjtebane, et pariserhjul, hvorfra der er en fantastisk panoramaudsigt over byen og Kiel Fjord og så selvfølgelig de mere end 100 boder, der byder på alverdens lækre og hyggelige julegodter.

Du reserverer dit ophold hos Lauritzen Rejser på 74 72 15 20. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med d. 6. december 2020.

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Ved spørgsmål kan Lauritzen Rejser på 74 72 15 20.

Én unik kode gælder for et ophold på Hotel Birke.

Opholdet inkluderer:
2 x overnatninger i Classic dobbeltværelse
1 glas champagne
4-retters menu efter køkkenets valg (på 2. dagen)
4-retters afstemt vinmenu (på 2. dagen)
Adgang til wellnessområde med pool, sauna, dampbad samt badekåber, håndklæder og slippers til låns under hele opholdet
Mulighed for deltagelse i forskellige sports- og afslapningskurser
Frisk frugt og vand i SPAområdet
Gratis WIFI på hele hotellet.

Tillæg (bestilles og betales direkte ved Lauritzen Rejser):
Eneværelse - 250 kr. pr. værelse pr. ophold
Parkering - 6 EUR pr. døgn.
Tjek ind kl. 15.00.
Tjek ud senest kl. 12.00.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Lauritzen Rejser´s officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Lauritzen Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Lauritzen Rejser

Torps Have 2 , 6270 Tønder
Tlf.: 74 72 15 20 | CVR: 40450785 | LR@lauritzen-rejser.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 19. oktober 2020 kl. 23:59

Hotel Birke i Kiel