Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

NYHED! 4* forkælelse i Slesvig

Tag en pause fra hverdagen og nyd 4-stjernet forkælelse på Ringhotel Waldschlösschen i Slesvig kun 30 minutter fra grænsen. Inkl. 2 nt. i superiorværelse, champagne, morgenbuffet, 3- og 5-retters menu, adgang til spa samt billetter til Slesvig Museumsø.

NYHED! HOTEL WALDSCHLÖSSCHEN i Slesvig - 2 nt. inkl. 5- & 3-retters menu, spa, m.v. Pris pr. pers.

Pris fra 2.195

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
34 solgte

SPOTpris!

På 4-stjernede Ringhotel Waldschlösschen i Slesvig er den perfekte mulighed for at trække stikket ud og nyde et ophold, hvor I kun skal koncentrere jer om at bløde senge, god mad og forkælelse i spaen.

Du finder Ringhotel Waldschlösschen i byen Slesvig, kun 30 minutters kørsel fra den danske grænse. Ringhotel Waldschlössen er kendt for sine smukke, grønne omgivelser, varme indretning og gæster, der gang på gang vender tilbage. Hotellet er et vaskeægte familieforetagende, som varetages af den tyske familie Behmer, der i mange år har styret slagets gang på det skønne hotel.

Nyd en tur i ”GartenSpa”, hvor der venter den ene spaoplevelse efter den anden. Her kan du blandt andet nyde finsk sauna (90°), biosauna (50°), boblebad, swimmingpool, russisk sauna og meget, meget mere. GartenSpa har også en dejlig dufthave og urtepavillion, hvor du kan få vækket sanserne inden aftenens middag.

Der er to storslåede middage med i opholdet, som du kan nyde på en af hotellets restauranter. I opholdet er der nemlig inkluderet en lækker 3-retters middag samt en 5-retters festmenu. Hotellets restaurant lægger særlig vægt på lokale råvarer, der ikke har rejst langt for at lande på din tallerken. Hotellet bidrager selv i stor stil til dine måltider, da de fleste krydderurter bliver plukket i hotellets egne krydderurtehave, og de fanger selv vildt i de lokale skove.

Efter middagen kan du nyde et glas vin eller en cocktail i hotellets bar, Erwin-Hinrichs, hvis du da ikke vælger at trække dig tilbage til dit rummelige superiorværelse, hvor du kan drømme om den overdådige morgenmadsbuffet, der står klar til dig, når du vågner.


Opholdet inkluderer:

  • 2 overnatninger i superiorværelse
  • 1 glas champagne
  • Flot stor morgenbuffet
  • En 5-retters festmenu
  • En 3-retters menu
  • Fri adgang til spa-området inkl. tøfler, morgenkåbe og en flaske mineralvand
  • Billetter til Slesvig Museumsø
  • Fri parkering.

SPOTpris 2.295 per person i delt dobbeltværelse med ankomst i 2020.
SPOTpris 2.195 per person i delt dobbeltværelse med ankomst 2021 (fra 01. januar til 01. april 2021).

Tjek ind fra kl. 15
Tjek ind senest kl. 11


Oplevelser og seværdigheder i området
Slesvig har været vidne til mange store historiske slag og begivenheder og er i særdeleshed et vigtigt kapitel i Danmarkshistorien. Hvis du interesserer dig for kunst, kultur og historie er det et spændende område at besøge.

Her kan du glæde dig til både at finde Gottorp Slot med den flotte barokhave, UNESCO verdensarven Danevirke, vikingebyen Hedeby samt flere spændende museer. En af de største seværdigheder er Slesvig Domkirke, der blev grundlagt i starten af det 11. århundrede. Her kan du nyde synet af det berømte Brüggeman-alter, der illustrerer træskærerkunst i verdensklasse.

Området omkring hotellet er desuden overordentligt naturskønt. Det inviterer til lange vandreture, cykelture eller dagudflugter til de omkringliggende egne. Du kan også besøge området omkring fjorden Slien eller selv gå på opdagelse i Slesvigs skønne natur.


Om Vindrose Rejser
Som navnet ”Vindrose” lægger op til, så viser rejsebureauet vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 år har Vindrose Rejser sendt gæster rundt i hele verden - lige fra Gdansk til Guadeloupe, på uforglemmelige rejser. Bestræbelserne er altid at være mere end en bookingcentral. Vindrose giver gerne gode råd med på rejsen, og er aldrig mere end et telefonopkald væk. 
Livet er for kort til dårlige rejser, derfor har Vindrose Rejser altid fokus på at skabe de bedste rammer - det gælder både en forlænget weekend til Hamborg eller en vinrejse til Toscana. 
 
Vindrose er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2864.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du dit ophold hos Vindrose Rejser på telefon 33 13 52 23 eller mail mail@vindroserejser.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst mulig, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede peridode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket, er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser.

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage i den valgte periode.

Én unik kode gælder for én person.

Opholdet inkluderer:
2 overnatninger i superiorværelse
1 glas champagne
Flot stor morgenbuffet
En 5-retters festmenu
En 3-retters menu
Fri adgang til spa-området inkl. tøfler, morgenkåbe og en flaske mineralvand
Billetter til Slesvig Museumsø
Fri parkering.

Der tages forbehold for udsolgte datoer.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på hotellets officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 14. oktober 2020 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst