Michelinoplevelse på Kokkeriet

Sidste chance!

At spise på michelinhædrede Kokkeriet i København er en stor gastronomisk oplevelse, der på fineste vis kombinerer nytænkning, nostalgi, tradition og opbrud. Glæd dig til hele 18 ekstraordinære serveringer. Du kan tilkøbe vinmenu med kaffe og petit fours.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Kokkeriet er en af de særlige Michelin-restauranter i Danmark med en ekstra lang historie bag sig - en historie, der fortæller, at restauranten har fundet opskriften på, hvordan man driver et knivskarpt og nytænkende køkken, som tiltrækker gæster fra nær og fjern.

Kokkeriet formår at gang på gang at forny sig selv, og nu kan du komme med helt ind i hjertet af deres talentfulde køkken, når de slår dørene op til "Tirsdagstesten".

"Tirsdagstesten" på Kokkeriet
"Tirsdagstesten" går i al sin enkelthed ud på at give kokkene frie tøjler, så de kan afprøve, eksperimentere og opfinde nye, sublime retter til menukortet - alt sammen mens de præsentere deres gæster for deres nyeste kreationer. "Tirsdagstesten" giver en helt almindelig tirsdag aften en velfortjent forfremmelse med en madoplevelse udover det sædvanlige, når du kan nyde 18 serveringer og en velafstemt vinmenu i den hæderkronede restaurant. 14 af retterne stammer fra den faste menu, mens 4 serveringer laves særligt til denne aften. Du kan derfor komme til at prøve helt nye retter, som de overvejer at sætte på kortet og smage nye, spændende vine, som endnu ikke har fået plads i vinkælderen.

"Tirsdagstesten" er en på alle måder unik chance for at læne dig tilbage, nyde fantastisk mad og selskab og smage retter, der er skabt af nogle af de klareste stjerner på den kulinariske himmel.


"Tirsdagstesten" består af:

  • 14 serveringer fra den faste menu
  • 4 serveringer, som kreeres særligt til aftenen.

SPOTpris 799 kr.

Værdibeviset kan indløses tirsdage til og med den 30. november 2021.

Hvis du tilkøber en vinmenu, kan du glæde dig til:

  • 1 glas af husets Grand Cru champagne 
  • 6 glas vin 
  • Kaffe & petit fours.

SPOTpris 849 kr.


Aktuel menu - bemærk menuen skifter løbende

Snacks
Kantareller – melasse – fermenteret hvidløg
Kyllingevinger – sort trompet – rosmarin
Trøffel – brioche – blåmusling
Tatar – vesterhavsost – sprødt brød
Grønne druer – lardo – tomat

Amuse-bouche
hvid chokolade – kærnemælk – rejer

Menu 

Kammusling – agurk – stikkelsbær
Jomfruhummer – majroe – æble
Broccoli – rosin – persille
Kartoffel – kyllingeskind – brændt hø
Makrel – selleri – peberrod 
Højreb – kirsebær – brændt purløg
Grønne druer – kamille – creme fraiche
Blomme – hamp – honningtrøffel

+
4 testretter fra køkkenchefen og kokkene

Vinmenu
1 glas af Husets Grand Cru champagne 
1982 Kerner Auslese, Erdener Busslay, Bernhard Jakoby, Mosel, Tyskland
2018 Chablis, Boissonneuse, Domaine Julien Brocard, Bourgogne, Frankrig
2016 Sauvignon Blanc, Substance, Sunset Vineyard, Washington State, USA 
2018 Poulsard, Chateau Bethanie, Arbois, Frankrig 
2014 Corimbo I, Bodegas La Horra, Ribera Del Duero, Spanien
2008 Traminer Eswein, Weingut Graf Neipperg, Württemberg, Tyskland

Vinmenuen er inklusiv kaffe og petit fours.


Kokkeriet - anmelderrost michelinrestaurant
Michelinrestauranten Kokkeriet tager udgangspunkt i de mange klassiske danske retter og stolte traditioner, og lægger en ære i at nytænke den gastronomiske arv, som vi er vokset op med. Kokkeriet vil overraske, gerne imponere og allerhelst give dig fornemmelsen af et eller andet velkendt. 

Retterne er enkle og alligevel detaljerige med masser af farver fra balndt andet blomster, bær og grønt. Og forskellige og spændende dufte og smage er der massere af.

Charme & stil
På Kokkeriet er det ikke kun det høje gastronomiske niveau, der indtryk. Placeringen, indretningen og stemningen er også med til at gøre et besøg til en unik restaurantoplevelse.

Kokkeriet er godt gemt væk i Nyboders charmerende kvarter i én af Københavns smukke, gamle bygninger. Beliggende på hjørnet af to mere stille veje har restauranten store glasfacader ud til begge sider, der giver nærhed til det lokale miljø, tilføjer blødt lysindfald og luftighed, mens den intime stemning, der sætter oplevelsen og maden på tallerkenen i højsædet, stadig er bevaret og fremhævet.

Interiøret er stilfuldt. Her er nyere dansk og internationelt design. For eksempel stole fra Gubi.

Rost til skyerne
Ikke kun Michelin-stjernen vidner om, at Kokkeriet er et særligt sted. Restauranten befinder sig også i den absolutte top, hvis man spørger de mange besøgende fra hele verden. Se for eksempel alle de fremragende anmeldelser på Tripadvisor

Børsen har også været forbi restauranten og kvitterede med 5 ud og 6 stjerner:

"Restaurant Kokkeriet har bekendt kulør til rødt og hvidt med sit nye “moderne dansk” koncept, hvor en række gamle kogebogstravere fremstår som en flok galopheste."

Bord bookes online via Kokkeriets hjemmeside. Husk at skrive, at det drejer sig om en oplevelse købt hos SPOTdeal samt de unikke koder.

Book på: http://kokkeriet.dk/bestil-bord/ 

Værdibeviset kan indløses tirsdage til og med den 30. november 2021.

Der tages forbehold for, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden.

Én unik kode gælder for 1 person til "Tirsdagstesten".

"Tirsdagstesten" består af:

14 serveringer fra den faste menu
4 serveringer, som kreeres særligt til aftenen.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Kokkeriet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Kokkeriet

Kronprinsessegade 64 , 1306 København K
Tlf.: 33 15 27 77 | CVR: 36618876 | info@kokkeriet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 06. oktober 2020 kl. 23:59

Michelinmiddag på Kokkeriet