Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

NYHED! Luksuriøst ophold på Rügen

Oplev enestående luksus, skøn afslapning og masser af smuk natur med et ophold på den populære tyske ferieø Rügen. Her kan I glæde jer til 2 nætter på det 5* luksushotel Grand Hotel Binz med 4-retters middag og morgenmad begge dage.

GRAND HOTEL BINZ - RÜGEN - 2 nætter med 4-retters middag og morgenmad begge dage. Pris pr. pers.

Pris fra 1.995

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
14 solgte

SPOTpris!

Grand Hotel Binz er en udsøgt perle med fantastisk beliggenhed tæt på strandpromenaden i den eksklusive del af den populære ferieby Binz. Hotellet har fået tildelt 5 stjerner, og det er ikke uden grund. Her emmer alt af luksus, og intet er overladt til tilfældighederne. 

Hotellet er nyt, men det er bygget i en smuk, klassisk stil, som gør, at det ikke skiller sig ud i forhold til områdets mange andre flotte, gamle bygninger. De 123 værelser har alle et imponerende lysindfald og er smagfuld møblerede, og de råder alle over egen altan.

Wellness for krop og sjæl
Wellness er balsam til sjælen, og på Grand Hotel Binz er kun det bedste godt nok til deres gæster. Grand Hotel Binz Well Being & Beauty SPA er en wellness-oase for krop og sjæl, som fordeler sig på mere end 750 m². Her kombineres smagfulde værelser til wellness- og skønhedsbehandlinger, sports- og fitness-tilbud, en finsk sauna, aromaterapi, hammam og en swimmingpool med modstrømsanlæg for at skabe et bredt udvalg af wellness- og fitnessmuligheder. I SPA-baren vil du blive forkælet med friskpresset juice, cocktails, hjemmelavede fitnessdrikke og lette måltider.


Opholdet inkluderer:

  • 2 overnatninger i delt superiorværelse
  • 4-retters middag eller buffet begge dage
  • Morgenbuffet begge dage
  • Adgang til wellnessafdelingen.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

D. 21. september - 24. oktober 2020 - SPOTpris: 2.495 kr. pr. person.
D. 25. oktober - 22. december 2020 - SPOTpris: 1.995 kr. pr. person.
D. 2. januar - 1. april 2021 - SPOTpris: 2.195 kr. pr. person.

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage.

Tillæg (betales direkte til Vindrose Rejser):

  • Eneværelsestillæg - 995 kr.
  • Ekstra opredning til barn under 15 år (uden middag men med morgenmad) - 995 kr. (ifølge 2 fuldtbetalende voksne).

Max 2 voksne og 1 barn eller 3 voksne pr. værelse.

Tjek-ind: Fra kl. 15.00
Tjek-ud: Senest kl. 11.00.


Oplevelser i området
Rügen er den største ø i Tyskland og er 52 kilometer lang og cirka 41 kilometer bred. Øen er forbundet med fastlandet via en bro, og området er et mekka for naturelskere. Her har I hele tre nationalparker at vælge i mellem, som hver især er helt unikke. Udover den flotte natur har Rügen også nogle rigtig gode strande, og der er nok at vælge i mellem med cirka 60 kilometer strand rundt om øen. 

Under opholdet må I ikke snyde jer selv for en tur op i Rügens svar på skovtårnet ved Gisselfeld. Det troner 40 meter op i skoven, og en rampe guider jer hele vejen til toppen. Her har I gode muligheder for at observere ørne i området, og det har derfor fået navnet ”Ørnereden”.

Arkona-fæstningen var vendernes udgangspunkt, når byerne ved Østersøen skulle plyndres. I dag er det en oplagt turistattraktion, hvor I blandt andet finder kongetrappen, der starter ved stranden og går op ad de høje kalkklinter, hvor borgen tidligere lå. Det er ikke muligt at køre i bil til stedet, så det kræver en lille gåtur på et par kilometer. Det er heller ikke muligt at se ruinerne, da der er nedstyrtningsfare. 

En historisk badeby
En ferie i Nordtyskland kan noget helt specielt. Det er ikke for sjov, at Rügen var en af kansler Bismarcks yndlingssteder i Tyskland, og selv den dag i dag kan man stadig mærke badestedernes nostalgiske charme. Endnu mere nostalgi giver Rasender Roland, en mere end 100 år gammel smalsporet jernbane, der bringer feriegæsterne til de forskellige badesteder på øen med en fart på 30 kilometer i timen.

Foruden de mange, fine sandstrand har Rügen meget at byde på med de store nationalparker på øen. I må heller ikke snyder jer selv for at besøge den verdensberømte udsigt på kridtklipperne ved Stubbenkammer, de drømmeagtige fiskerbyer og de smukke og fornemme adelspalæer.


Om Vindrose Rejser
Som navnet ”Vindrose” lægger op til, så viser rejsebureauet vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 år har Vindrose Rejser sendt gæster rundt i hele verden - lige fra Gdansk til Guadeloupe, på uforglemmelige rejser. Bestræbelserne er altid at være mere end en bookingcentral. Vindrose giver gerne gode råd med på rejsen, og er aldrig mere end et telefonopkald væk.
Livet er for kort til dårlige rejser, og derfor har Vindrose Rejser altid fokus på at skabe de bedste rammer - det gælder både en forlænget weekend til Hamborg eller en vinrejse til Toscana.

Vindrose er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2864.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du dit ophold hos Vindrose Rejser på telefon 33 13 52 23 eller mail mail@vindroserejser.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst mulig, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede peridode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket, er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser.

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage i den valgte periode.

En unik kode gælder for et ophold på Grand Hotel Binz Rügen.

Opholdet inkluderer:
2 overnatninger i delt superiorværelse
4-retters middag eller buffet begge dage
Morgenbuffet begge dage
Adgang til wellnessafdelingen.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Tillæg (betales direkte til Vindrose Rejser):
Eneværelsestillæg - 995 kr.
Ekstra opredning til barn under 15 år (uden middag men med morgenmad) - 995 kr. (ifølge 2 fuldtbetalende voksne).

Max 2 voksne og 1 barn eller 3 voksne pr. værelse.

Tjek-ind: Fra kl. 15.00 
Tjek-ud: Senest kl. 11.00.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på hotellets officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 09. oktober 2020 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst