Krydstogt med julestemning på Rhinen

Udsolgt

Tag på et charmerende flodkrydstogt på Rhinen og oplev den fredfyldte natur og julestemningen i de hyggelige byer langs floden, mens du slapper af i skønne omgivelser ombord. 5 dages krydstogt inkl. morgenmad. Rejs i november og december fra kr. 1.790.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Nyd de lækre omgivelser og den flotte natur, og fordyb dig i de spændende og historiske steder undervejs på dette dejlige flodkrydstogt. På flodkrydstogter sejles med forholdsvis små, men eksklusive skibe med typisk et par hundrede gæster ombord. Det gør et flodkrydstogt til en rigtig hyggelig, intim og fredfyldt oplevelse.

Der er kun ét middel mod den stressende indledning til jul: at søge mod floden. Rhinen har set så mange jule, at intet kan forstyrre dens ro. I sit eget afslappede tempo fører den dig forbi slotte, paladser og klostre til gamle byer, der er blevet pyntet op til juletiden. Tag dig tid, mens du søger efter gaver, og kom i julestemning med bagte æbler, punch og hornmusik, der passer til sæsonen. Og der er endnu et julemirakel, der kan forbløffe dig: Strasbourg-katedralen.

Flodkrydstogtet varer 4 nætter og byder på besøg i to tyske og en fransk by: Mannheim, Mainz og Strasbourg.

Mannheim
Mannheim er kendt som byen med mange ansigter. Den er det multikulturelle hjerte i området, hvor floderne Rhinen og Neckar mødes. Grundet et stort, internationalt universitet og en amerikansk militærbase samles mennesker fra store dele af verden her og skaber en skøn blanding af kulturer. Byens vartegn er et vandtårn, der ligger på en plads med springvand og træer, hvilket skaber en romantisk stemning, der leder tankerne hen på Middelhavet. Tysklands største barokpalads finder du også i Mannheim, ligesom byen har flere smukke kirker, et gammelt observatorium og et planetarium. Mannheims to største julemarkeder ligger kun 500 meter fra hinanden. Du kan besøge mere end 70 håndværkere og mad- og drikkeforretninger på det ene marked og over 200 sælgere i festligt indrettede træhytter på det andet, da begge markeder ligger i byens centrum. Gå ikke glip af en fantastisk mulighed for at kombinere et besøg på disse festlige markeder med indkøb af et par julegaver eller måske årets mandelgave.

Strasbourg
Den romerske kommandør Drusus grundlagde Strasbourg som en militær forpost i år 12 f.Kr. I dag er det en blomstrende metropol, og med sine middelalderlige bindingsværkshuse og elegante bypaladser skiller Strasbourg sig virkelig ud fra mængden. Den gamle bydel, der har tilnavnet ”Lille Frankrig” og er beliggende på en lille ø, hvor floden løber ud i en labyrint af kanaler, er at finde på UNESCO’s Verdensarvsliste. Højdepunktet er katedralen, der er en af de vigtigste af sin art i Europa og en af verdens største sandstensbygninger. Fra katedralens udsigtsplatform minder den omkringliggende by om et modeljernbanesæt. 

Mainz
Mainz er en karnevalsby kendt for sin muntre stemning og imødekommenhed. Gå en tur langs den fredfyldte flodbred og nyd et godt glas af den lokale vin eller kig forbi den imponerende Skt. Martins katedral. Den kan prale af et fantastisk interiør, som af kendere betegnes som noget af det flotteste i den kristne verden, mens det kurfyrstelige slot er et pragteksemplar indenfor renæssance arkitektur.

Flodkrydstogtet slutter, hvor det begyndte, når skibet anløber Køln om morgenen på femtedagen. Her kan du nyde den sidste morgenmad, inden du atter får fast grund under fødderne i løbet af formiddagen.


Rejsen inkluderer:

 • 4 overnatninger på A-Rosa Aqua i den valgte kahytskategori
 • Morgenmad på skibet inkl. kaffe, te, juice og vand
 • Rengøring og kahytsservice
 • Adgang til skibets faciliteter (spa-behandlinger tilkøbes)
 • Havneafgifter.

Rejseperiode – vælg mellem følgende:

 • D. 25. november – 29. november 2020
 • D. 29. november – 3. december 2020
 • D. 3. december – 7. december 2020
 • D. 7. december – 11. december 2020
 • D. 15. december – 19. december 2020
 • D. 19. december – 23. december 2020.

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:

Udvendig kahyt på dæk 1 - Mindre kahyt. Kat. S: SPOTpris: 1.790 kr.  
Udvendig kahyt på dæk 1 med 2 mindre vinduer. Kat. A: SPOTpris: 2.590 kr.   
Udvendig kahyt på dæk 2 med fransk balkon. Kat. C: SPOTpris: 3.390 kr.  
Udvendigt kahyt på dæk 3 med fransk balkon. Kat. D: SPOTpris: 3.690 kr.   

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til Øster Lindet):

 • Helpension på skibet: 1.000 kr. pr. person
 • 1 overnatning på 3* hotel i Köln inkl. morgenmad før krydstogtet: 650 kr. pr. person
 • Parkering i 4 nætter inkl. transfer t/r: 700 kr. pr. bil

Ekskl. i prisen
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Transport til og fra skibet
 • Personlige forsikringer
 • Udflugter.

RejseplanDag 1: Indtjekning på skibet fra 13:00. Afgang Köln 16:00
Dag 2: 16:00 – 20:00 Mannheim, Tyskland
Dag 3: 10:30 – 23:00 Strasbourg, Frankrig
Dag 4: 12:00 – 19:00 Mainz, Tyskland
Dag 5: 06:00 Ankomst Köln. Skibet forlades om formiddagen.

Transport
Rejsen er eksklusive transport til og fra Köln.

Kører I selv til Köln, kan der tilkøbes parkeringsplads på parkeringsanlæg i Köln. Dette inkluderer transport mellem parkeringsanlægget og skibet begge veje. Pris pr. bil for 4 nætter: 700 kr.

Ønsker I at flyve til Köln, hjælper Øster Lindet gerne med billetter til dagspris. Transport mellem lufthavn og skib t/r kan også arrangeres. Kontakt Øster Lindet for mere information og aktuelle priser.

Hotel i Köln
Vil du også gerne opleve spændende Köln, kan du tilkøbe en eller flere nætter på hotel inden eller efter krydstogtet. Her indlogeres du på et godt hotel i byens centrum, bare 10 minutters gang fra den berømte gotiske katedral med de to ikoniske tårne, som er indskrevet på UNESCOs Verdensarvsliste. For en uovertruffen udsigt over byen, kan du bestige de 509 trin i det ene kirketårn. For en mere afslappende fornøjelse, der taler til dine andre sanser, kan du besøge byens museer for chokolade og dufte. Kølns arkitektur blander antikke, romerske mure med middelalderlige kirker og avantgarde strukturer, og den hyggelige bykernes atmosfære indbyder til en slentretur med shopping og nydelse af en dejlig frokost og en forfriskende fadøl. Turistskat betales direkte til hotellet. Pris pr. person pr. nat inkl. morgenmad: 650 kr.

Mad
Krydstogtet er inkl. morgenmad.
Helpension kan tilkøbes hjemmefra sammen med rejsen for 1.000 kr. pr. person for hele krydstogtet. Helpension inkluderer udover morgenmaden også lækker frokost og aftensmad samt kaffe og kage om eftermiddagen. Helpensionen starter med en snack ved ombordstigning og aftensmad den første dag.

Drikke
Udover kaffe, te og juice til morgenmaden samt vand til alle måltider er der ikke drikkevarer inklusive. Disse købes ombord.

Livet ombord på A-Rosa Aqua
A-Rosa Aqua er et skib bygget til de flotte ”vandveje”. Der kan være ca. 200 gæster ombord, og der er en meget hyggelig atmosfære med indbydende interiør. Du har et stort dæk med jacuzzi til fri afbenyttelse. Du kan indendørs nyde de hyggelige saloner, tage en tur i fitness eller tilkøbe spa- og wellness-behandlinger. Personalet ombord gør sit for at forkæle dig, så opholdet kan nydes i fulde drag. Ønsker du ikke at nyde anløb på egen hånd, tilbydes på skibet en vifte af udflugter, som kan tilkøbes ombord.

Billeder af kahytterne
1 = Kategori S
2 = Kategori A
3 = Kategori C og D


Om Øster Lindet
Øster Lindet er et dansk rejsebureau med fokus på kvalitet, service og glade gæster. Firmaet blev etableret i 2008 og har gennem de sidste mange år sendt masser af tilfredse kunder på især storbyrejser, solferier og krydstogter i hele verden. Hos Øster Lindet får du en personlig og nærværende service, og de er altid behjælpelige med den perfekte rejse til dig, uanset om det er en Formel 1-tur, en vinrejse eller en romantisk weekend i storbyen, der er på ønskelisten.

Øster Lindets slogan er "Tid til hinanden", og det er netop det, du får, når du lader Øster Lindet arrangere din næste ferie. De står for alt det praktiske, så du kan slappe af, nyde din ferie og bruge tiden på dine kære. 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.

 

 

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk.

Ved bestilling af rejsen skal oplyses:

 • Fulde navne på alle rejsende som i passet
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted og -dato for pas, samt udløbsdato
 • Navn og telefonnr. på en pårørende i Danmark
 • Et mobilnummer pr. kahyt
 • Ønsker om evt. tilkøb.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Én unik kode gælder for én person.

Rejsen inkluderer:

 • 4 overnatninger på A-Rosa Aqua i den valgte kahytskategori
 • Morgenmad på skibet inkl. kaffe, te, juice og vand
 • Rengøring og kahytsservice
 • Adgang til skibets faciliteter (spa-behandlinger tilkøbes)
 • Havneafgifter.

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til Øster Lindet):

 • Helpension på skibet: 1.000 kr. pr. person
 • 1 overnatning på 3* hotel i Köln inkl. morgenmad før krydstogtet: 650 kr. pr. person
 • Parkering i 4 nætter inkl. transfer t/r: 700 kr. pr. bil

Ekskl. i prisen
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Transport til og fra skibet
 • Personlige forsikringer
 • Udflugter.

Vigtig information
Umiddelbart efter indløsning af dit værdibevis modtager du et rejsebevis, og du skal da tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Dit pas skal være gyldigt 6 mdr. efter hjemkomst.

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.

Vi sejler på Rhinen, og i disse tider forekommer uden forvarsel ændringer i vejret, som kan have indflydelse på vandstanden i alle floder, herunder i Rhinen. Måtte et sådant naturfænomen indtræde, vil rederiet gøre, hvad der er muligt, for at turen gennemføres så hensigtsmæssigt som muligt, men der kan forekomme ændringer i sejlplanen under sådanne forhold, således alle planlagte anløb ikke kan gennemføres. Der tages forbehold herfor, og der kompenseres ikke ved ændringer.

Måtte der undervejs på turen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt at skibets reception underrettes, så eventuel fejl straks kan rettes. Alternativt skal Øster Lindet kontaktes på 7010 6343.

Vær opmærksom på, at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Rejseforsikring kan købes hos eget forsikringsselskab. Forhør også dit eget forsikringsselskab om mulighed for at tegne afbestillingsforsikring.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

Covid-19
Forhold på skibet: Rederiet vil inden afrejse fremsende restriktioner, som vil gælde ombord ved jeres afrejse. Disse kender vi ikke det endelige omfang af på nuværende tidspunkt. Rederiet følger alle anvisninger fra deres øverste myndigheder. Der er pt. et krav om at bære mundbind, når man bevæger sig rundt på skibet.

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet, flyselskaber m.m. tillagt Øster Lindets ekstraordinære ydelser/services. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, voucher eller lignende.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 09. oktober 2020 kl. 23:59

Flodkrydstogt på Rhinen