Sublimt ophold på 4* Norsminde Kro

Sidste chance!

Norsminde Kro syd for Aarhus er det helt rigtige sted, hvis I er på udkig efter et ophold med forkælelse langt udover det sædvanlig. I får 4-retters middag med aperitif og vinmenu, konditorkage ved ankomst og entré til AROS.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Norsminde Kro ligger smukt i det kuperede landskab syd for Aarhus med strand til den ene side og fjord og fuglereservat til den anden. Kroen er omgivet af natur, fred og ro og indbyder til livsnyderi og afslapning af allerhøjeste karat.

Kvalitet, nærhed og lokale råvarer er rygraden i Norsminde Kro, og I kan her se frem til et ophold i absolut særklasse.

Middag i Brasseriet
Kroen har to spisesteder: Det skønne Brasserie med udsigt til havnen og Restaurant Près beliggende i vinkælderen, der huser en af landets største vinsamlinger. I skal spise i Brasseriet, der er hyggeligt indrettet, har en uformel atmosfære og en fremragende service. Udover et ekseptionelt godt køkken byder Brasseriet også på et stort udvalg i øl og vin både på glas og i flasker, hvor størstedelen er egen import. 

Ved ankomsten kan I glæde jer til kaffe og konditorkage, som på solrige dage kan nydes på kroens hyggelige, udendørs terrasse. Herfra er der en uforlignelig udsigt til Norsminde havn, slusen, lystsejlere og de mange, små krabbefiskere. Om aftenen byder Brasseriet endnu engang indenfor - denne gang til en lækker 4-retters menu med tilhørende vinmenu.

Lyse og komfortable værelser
Alle værelser på Norsminde kro er individuelt indrettede med respekt for kroens oprindelige interiør, tilsat en mængde glade farver og moderne design.
Værelserne fremstår indbydende med alle bekvemmeligheder og naturligvis eget bad og toilet. Her kan I få en god nats søvn, før I står op til det veldækkede morgenbord fyldt med hjemmelavede specialiteter, som kan nydes, inden turen går mod AROS.


Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i 4* dobbeltværelse
 • Valgfri konditorkage og kaffe/the ved ankomst
 • Aperitif i Brasseriet.
 • 4-retters middag i Brasseriet
 • Afstemt vinmenu til middagen (4 glas)
 • Dejlig morgenbuffet med lokale specialiteter
 • Entré til AROS.

SPOTpris 1.245 kr. pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Opholdet kan benyttes med ankomst tirsdag til lørdag til og med d. 1. april 2021.

Tillæg (betales direkte til Norsminde Kro):

 • Tillæg ved ankomst fredag og lørdag - 400 kr. pr. person.

Tjek ind: Tidligst kl. 15.00.
Tjek ud: Senest kl. 10.00.


Om Norsminde Kro
Norsminde Kro er et af landets i særklasse bedste spise- og opholdssteder, og de holder et stabilt højt niveau, som kun de færreste andre kroer kan hamle op med. Kroens beliggenhed i et naturskønt område ikke langt fra Aarhus indbyder til et ophold med fokus på både natur, kultur og gastronomi.

Aarhus Update har lagt vejen forbi og skriver bl.a.:

"Maden var skarp og ikke mindst lavet med en sjældent set præcision. Betjeningen var den tredje bedste i Danmark. Så den kunne vi heller ikke klage over... Norsminde Kro kan deres kram. Ikke noget praleri, men ærlig mad, som smager godt. Norsminde Kro er mere end et udflugtssted. Meget mere."

Læs evt. hele anmeldelsen her.

Udover en uovertruffen betjening og god mad gemmer Norsminde Kro på masser af spændende historier. En af dem går på, at den senere så berømte forfatter og præst St. St. Blicher under et ophold på kroen efter sigende blev forelsket i kromandens smukke datter og senere skrev et digt herom.

I dag er den anmelderroste kro et sted med masser af liv. Der værnes om historien og de særlige værdier, og på den baggrund har Norsminde Kro for længst etableret sig på den kulinariske stjernehimmel.

Oplevelser i Aarhus
Under jeres ophold på Norsminde Kro er det oplagt at besøge Aarhus. Smilets by har en masse at byde på, lige meget om I er til kunst, kultur, action, shopping eller noget helt andet.

Besøg AROS, Den Gamle By eller Moesgaard Museum eller gør et godt køb i de mange forretninger, der byder på alt, hvad hjertet kan begære fra unikakunst til tøj og boligindretning.

Det nyanlagte havneområde indbyder desuden til dejlige gåture, og Dokk1 viser vejen for et levende og moderne kulturhus med spændende arkitektur og fantastiske udsigter.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du dit ophold på mail norsminde@norsminde-kro.dk Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte i forbindelse med reservationen af opholdet.

Medbring printet værdibevis til kroen, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket er det kroens afbestillingsregler, der gælder.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Ved spørgsmål kan Norsminde Kro kontaktes på tlf.: 86 93 24 44 (mandag kl. 09.00 - 15.00, tirsdag-lørdag kl. 08.00 - 17.00, søndag kl. 08.00 - 15.00).

Opholdet kan benyttes med ankomst tirsdag til lørdag til og med d. 1. april 2021.

Én unik kode gælder for ét ophold på Norsminde Kro.

Opholdet inkluderer:
1 overnatning i 4* dobbeltværelse
Valgfri konditorkage og kaffe/the ved ankomst
Aperitif i Brasseriet.
4-retters middag i Brasseriet
Afstemt vinmenu til middagen (4 glas)
Dejlig morgenbuffet med lokale specialiteter
Entré til AROS.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Tillæg (betales direkte til Norsminde Kro):
Tillæg ved ankomst fredag og lørdag - 400 kr. pr. person.

Tjek ind: Tidligst kl. 15.00.
Tjek ud: Senest kl. 10.00.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Norsminde Kros officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Norsminde Kro.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Norsminde Kro

Gl. Krovej 2, 8300 Odder
Tlf.: 86 93 24 44 | CVR: 30604695 | norsminde@norsminde-kro.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 06. oktober 2020 kl. 23:59

Ophold på Norsminde Kro