2-retters middag hos Hyttefadet i Nyhavn

Sidste chance!

Restaurant Hyttefadet ligger lige midt i stemningsfulde Nyhavn. Her serverer de gedigne anretninger med fokus på gode råvarer af høj kvalitet, og med dagens deal i hånden kan du sammensætte din egen middag ud fra et udvalg af dejlige klassikere.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Glæd dig til at besøg en af Nyhavns ældste og hyggeligste restauranter, når Hyttefadet slår dørene op til en dejlig middag i deres stemningsfulde lokaler. Her kan du opleve det historiske København på nærmeste hold, og middagen er perfekt at kombinere med en slentretur i byen eller en sejltur på kanalerne.

Hyttefadet lægger vægt på god stemning og dejlige madoplevelser, og de har et stort udvalg af danske øl og snaps, som du kan nyde til maden.

Restauranten har åben for aftenservering allerede fra kl. 17, så du har også mulighed for at nyde maden, inden du eksempelvis skal i det nærliggende teater eller en tur i Operaen.


Du får:

Hovedret - vælg mellem:

  • Oksefilet med rødvinssovs, ovnstegte kartofler og årstidens salat
  • Laksesteak med hvidløgssmør, dildcreme, ovnstegte kartofler og årstidens salat
  • Frikadeller med rødkål, hjemmelavet agurkesalat, brun sovs, ovnstegte kartofler og årstidens salat.

Dessert - vælg mellem:

  • Pandekager
  • Isdessert

SPOTpris 139 kr. Normalpris 298 kr. Spar 53 %

Værdibeviset kan benyttes fra 21. september til d. 30. november 2020.

Bord reserveres efter seatings mandag - søndag kl. 17.00, kl. 18.30 eller kl. 20.00. Der er kun få ledige borde fredag og lørdag (2 reservationer pr. seating fredag og lørdag).


Om Restaurant Hyttefadet
Restaurant Hyttefadet har til huse i en bygning fra 1734, og der har været beværtning lige så længe. Den berømte, danske maler Asger Jorn malede i halvtredserne Hyttefadets logo på facaden, og selveste Dirch Passer blev opdaget netop her.

Inde i Hyttefadet er der motiver fra livet på søen. En sømand på langfart danser med en fremmed kvinde - på næste billede vender han hjem til konen, som til hans overraskelse står med en lille nyfødt på armen.

Hyttefadet bestræber sig på at værne om den specielle atmosfære og de charmerende særkender, der er i Nyhavn, og har man først oplevet atmosfæren i Hyttefadet, kan man ikke lade være med at vende tilbage.


Mange gode anmeldelser
På tripadvisor står de glade gæster nærmest i kø for at rose maden, stemningen og den gode betjening på Hyttefadet. Læs bare her:

"Sommerens bedste og hyggeligste frokost
Vi købte i juni 2 deals - et tilbud til kr. 99,00 - 3 stk smørrebrød valgfrit fra kortet.
[..] på Hyttefadet spiller det hele simpelthen. Vi blev modtaget af en ung smilende tjener som tilbød os et bord i skyggen og med en let brise fra Nyhavn var humøret allerede helt i top. Vi bestilte drikkevarer og hver 3 stk smørrebrød. Drikkevarene blev serveret med det samme og maden fulgte hurtigt efter.
Da vi fik maden serveret, var vi nærmest chokeret - 3 virkelig store og flot anrettede stykker smørrebrød, som bare var frisksmurt og ligeledes smagte som dansk smørrebrød skal smage.
Vi kunne simpelthen ikke spise det hele, men der blev dog plads til at slutte frokosten med en cafelatte og en capochino.
Vi går meget ud og spiser og det er sjældent at vi får "dårlig" mad, men denne oplevelse var dog helt i top og vi kan kun give Hyttefadet, deres personale og maden vores aller aller bedste anbefaling.
En ting er sikkert - vi kommer igen."
- Anmeldt august 2020.

"Et besøg værd
Tjenerne er meget søde og opmærksomme på deres gæster. Fantastisk mad og super skøn beliggenhed. Jeg anbefaler på det varmeste at man kigger forbi hyttefadet. Bestemt et besøg værd."
- Anmeldt august 2020.

"Dejlig frokost
Så hyggelig og charmende sted og atmosfære. Belligenheden og maden er i top, jeg kommer klar forbi til endnu et hyggeligt visit."
- Anmeldt august 2020.

Du kan se mange flere 5-stjernede anmeldelser af Hyttefadet her.

Du reserverer bord online på www.hyttefadet.dk eller på telefon 33120107 eller send mail til: info@hyttefadet.dk

Husk at oplyse, at det er SPOTdeal.

Værdibeviset kan benyttes fra 21. september til d. 30. november 2020.

Bord reserveres efter seatings mandag - søndag kl. 17.00, kl. 18.30 eller kl. 20.00. Der er kun få ledige borde fredag og lørdag (2 reservationer pr. seating fredag og lørdag).

Medbring værdibeviset printet eller på mobil.

Der kan max bookes til 8 personer. For større selskaber kontakt restauranten.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

Én unik kode gælder for en 2-retters menu for 1 person.

Hovedret - vælg mellem:

Oksefilet med rødvinssovs, ovnstegte kartofler og årstidens salat
Laksesteak med hvidløgssmør, dildcreme, ovnstegte kartofler og årstidens salat
Frikadeller med rødkål, hjemmelavet agurkesalat, brun sovs, ovnstegte kartofler og årstidens salat.

Dessert - vælg mellem:
Pandekager
Isdessert.

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til restauranten.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på https://spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Hyttefadet

Nyhavn 25 , 1051 København K
Tlf.: 33 12 01 07 | CVR: 18408171 | info@hyttefadet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 01. oktober 2020 kl. 23:59

2-retters på Hyttefadet