Ophold med fiskebuffet på Bagenkop Kro

Sidste chance!

Oplev Langelands smukke strande, vilde heste, spændende historie og storslåede natur. På dette ophold bor I på skønne Bagenkop Kro, hvor I bl.a. forkæles med en overdådig fiskebuffet og 1 flaske vin til middagen. Gælder helt frem til d. 1. juni 2021.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Få et velfortjent afbræk fra hverdagen, og lad dig forkæle med et ophold i det sydfynske øhav på skønne Bagenkop Kro. Her er der både mulighed for sjove aktiviteter og stille hyggestunder med den, du holder af.

Fra kroen kan I nemt opleve alt det, Langeland har at byde på. Øen har først og fremmest en smuk og særegen natur, hvor Danmark præsenteres på smukkeste vis. Det er oplagt at gå en tur hånd-i-hånd, inden I skal nyde den store populære fiskebuffet, som Bagenkop Kro er kendt for. 

I 2008 overtog og totalrenoverede værtsparret kroen fra 1905. Kroen havde da stået tom i en årrække. Med kroen ønsker de at holde de danske krotraditioner i hævd ved at bevare datidens charme så som diverse udsmykninger på facaden, høje paneler og gamle malerier i restauranten. Derudover fastholder de at lave god, traditionel, dansk mad og give folk et gæstfrit besøg.


Opholdet er for 2 personer og inkluderer:

 • 1 overnatning i dobbeltværelse
 • Velkomst med kaffe og kage (fra kl. 15)
 • Stor fiskebuffet med alt i velsmagende fisk
 • 1 flaske vin under middagen
 • Morgenbuffet

SPOTpris 1.098 kr. for 2 personer. Normalpris 1.996 kr. Spar 44%

Opholdet kan benyttes alle åbningsdage til og med d. 1. juni 2021.

OBS: Der er stor efterspørgsel i øjeblikket. Se ledige dage på www.bagenkopkro.dk/booking.


Tillæg (betales direkte til Bagenkop Kro): 

 • Weekendtillæg fredag og lørdage - 200 kr. pr. værelse pr. nat.

Tilkøb (betales direkte til Bagenkop Kro):

 • Barn (0-3 år) - Overnatter gratis i forældres seng.
 • Barn i ekstra opredning (4-11 år) inkl. middag og morgenmad - 250 kr. pr. barn pr. nat.

Maks 2 voksne og 1 barn pr. værelse.

Tjek ind: Tidligst kl. 15.00.
Tjek ud: Senest kl. 10.00.


Et velbesøgt sted
Bagenkop Kro har også siden genåbningen været et samlingspunkt for borgerne på Langeland, og her summer af liv fra frokost til sen aften, hvor folk nyder den veltilberedte mad, der kommer i rigelige portioner. Her på SPOTdeal har vi også sendt mange hundrede gæster til kroen på Langeland og den populære fiskebuffet, der har været begejstrede for stedet. Læs hvad folk bl.a. har sagt nedenfor.

Kendt for deres store fiskebuffet
Restauranten byder på traditionel dansk mad, men er især kendt for den store fiskebuffet, der er et stort tilløbsstykke. Buffeten byder på en symfoni af velsmagende fisk. Buffeten afhænger af årstidens fangster. Det meste fisk er landet og hentet frisk på Bagenkop Havn 2 minutter fra kroen, men der serveres også fisk fra andre lokaliteter.

Tæt på havnen
Kroen ligger i den lille by Bagenkop på Langelands sydspids med blot 519 aktive indbyggere. Byen blev i 2011 nomineret som årets landsby. Havnen nedenfor kroen er byens absolutte omdrejningspunkt.

Det er både en travl fiskerihavn, hvor kuttere fra indland og udland lægger til kaj, og en charmerende marina. Her finder I ægte havnemiljø med lugt af tjære og saltvand. Når fiskekutterne kommer ind med friskfanget fisk, kan I kontakte en af kutterne og få frisk fisk pakket med is og hermed tage et stykke af Langeland med hjem.

I området er der også de verdenskendte, vilde heste. Og ikke mindst er der masser af spændende historie og kultur med slotte, herregårde, oldtidsminder, gallerier og kunsthaller i nærheden. Tæt på Bagenkop ligger f.eks. Koldkrigsmuseet – Langelandsfortet – der var en vigtig brik i forsvaret under den kolde krig. Afsæt et par timer.

Oplevelser på Langeland
Besøg Langelandsfortet og oplev en dramatisk del af koldkrigsperioden. Langelandsfortets opgave var at overvåge de russiske skibes bevægelser, blandt andet de russiske handelsskibe med missiler ombord på vej til Cuba. Se åbningstid her.

Ristinge Strand kaldes ofte for en af Nordeuropas bedste badestrande. Den familievenlige strand har fint hvidt sand, og de fleste steder langs med den næsten 10 km lange strand er vanddybden lav med lækker sandbund.

De vilde heste ved Klise Nor og Gulstav Mose er et naturbevaringsprojekt mellem Skov- og Naturstyrelsen og Sydlangelands kommune. Foruden at være en turistattraktion er de vilde ponyer sat ud i naturen for at afgræsse strandengen på Klise Nor.

Tag cyklen frem og lad jer forføre af Langelands smukke natur. Glem alt om hverdagens stress og jag og oplev eksempelvis de helt specielle hatbakker, der er skabt fra naturens side.

Spil golf på Langeland. Langelands Golfbane smyger sig harmonisk i det smukke landskab, og med sine karakteristiske langelandske hatbakker byder de 18 huller på varieret og udfordrende golfspil. Flere steder på banen er der en fantastisk udsigt over Langelandsbæltet.

Gode anmeldelser

Tidligere SPOTdeal-kunder skriver bl.a.:

"Altid venligt personale, god velkomst og fantastisk fiskebuffet og fin morgenmad." Anmeldt november 2019

"Har været på Bagenkop Kro og anbefalet den til mange andre, det fortæller vil alt." Anmeldt november 2018.

"Dejligt ophold, som blev bestilt af os i sidste øjeblik, før dealen udløb. Alt til stor tilfredshed." Anmeldt oktober 2018.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du dit ophold hos Bagenkop Kro på www.bagenkopkro.dk/booking. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Ved spørgsmål kan Bagenkop Kro på Tlf.: 62 56 13 04 - mail@bagenkopkro.dk kontaktes.

Opholdet kan benyttes alle åbningsdage til og med d. 1. juni 2021.

Én unik kode gælder for ét ophold til 2 personer på Bagenkop Kro.

Opholdet inkluderer: 
1 overnatning i dobbeltværelse
Velkomst med kaffe og kage (fra kl. 15)
Stor fiskebuffet med alt i velsmagende fisk
1 flaske vin under middagen
Morgenbuffet

Tillæg (betales direkte til Bagenkop Kro): 

Weekendtillæg fredag og lørdage - 200 kr. pr. værelse pr. nat.

Tilkøb (betales direkte til Bagenkop Kro):

Barn (0-3 år) - Overnatter gratis i forældres seng.
Barn i ekstra opredning (4-11 år) inkl. middag og morgenmad - 250 kr. pr. barn pr. nat

Maks 2 voksne og 1 barn pr. værelse.

Tjek ind: Tidligst kl. 15.00.
Tjek ud: Senest kl. 10.00.

OBS: Der er stor efterspørgsel i øjeblikket. Se ledige dage på www.bagenkopkro.dk/booking.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Bagenkop Kros officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Bagenkop Kro.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på https://spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Bagenkop Kro

Østergade 15, 5935 Bagenkop
Tlf.: 62 56 13 04 | CVR: 10281571 | mail@bagenkopkro.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 02. oktober 2020 kl. 23:59

Skønt ophold på Bagenkop Kro