NYHED: Gram Slotskro

Sidste chance!

Oplev Sønderjylland med et skønt ophold på stemningsfulde Gram Slotskro, der er drevet af familien Schrøder i 4. generation. Kroen ligger smukt ved Gram Sø og Gram Slot, og der er rig mulighed for store oplevelser tæt på og i overskuelig køreafstand.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

I smukke og naturskønne omgivelser ligger Gram Slotskro, som drives af 4. generation af familien Schrøder. På kroen mærker man historiens vingesus, og den fantastiske placering ved Gram Sø og Gram Slot danner en perfekt ramme for et afslappende ophold. Den gode mad er baseret på årstidernes friske råvarer. 

Gram Slotskro ligger under en times kørsel fra grænseshopping i Tyskland og tæt på Sønderjyllands mange spændende oplevelser og seværdigheder. Opholdet er for 2 personer og inkluderer: 

 • 1 overnatning i dobbeltværelse i fløjen
 • 3-retters middag baseret på årstidens friske råvarer.
 • Morgenbuffet

SPOTpris 995 kr. Normalpris 1.783 kr. Spar 44 %

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med 31. marts 2021.
Kroen holder dog lukket fra den 22. december til og med 10. januar 2021

Tillæg og tilkøb (betales direkte til Gram Slotskro)

 • Sæsontillæg med ankomst i september – 200 kr. pr. værelse pr. nat
 • Weekendtillæg (gælder ikke september) – 200 kr. pr. værelse pr. nat
 • Opgradering til værelse i hovedbygningen - 450 kr. pr værelse pr. nat
 • Bobler og chokolade på værelset ved ankomst - 299 kr. pr. værelse

Tjek ind: Fra kl. 15.00
Tjek ud: Senest kl. 11.00
Fløjen
HovedbygningenPå tur i området - 7 tip til oplevelser i Sønderjylland 
Imponerende natur, lærerig historie, fængende kunst, lækker gastronomi og meget meget mere. Herunder finder du 7 bud på gode oplevelser.

Vadehavet
Med hele 500 kilometer kyststrækning er Vadehavet verdens største sammenhængende tidevandsområde. Området har en helt unik bio- diversitet med over 10.000 forskellige plante- og dyrearter, og det er også en af grundene til, at Vadehavet er optaget på UNESCO’s Verdens- arvsliste. Alt efter årstid kan du f.eks. opleve Sort Sol, tage på Østerssafari eller dase på en af de dejlige sandstrande. Du kan også tage på sælsafari. Den danske del af Vadehavet har en bestand på hele 4.500 af den spættede sæl. Det er også i Vadehavet, at Danmarks største rovdyr, gråsælen, holder til.

Museum Sønderjylland
Gå på opdagelse i Sønderjyllands historie, og bliv klogere på arkæologi, kunst, historie og naturhistorie. Museum Sønderjylland ligger spredt over 10 forskellige udstillingssteder, museer og kulturmiljøer, hvilket også gør, at de kan tilbyde en bred vifte af oplevelser og viden. Gå f.eks. på jagt efter fossiler på det natur- historiske museum i Gram, se møbeldesigner Hans J. Wegners værker på Kunstmuseet i Tønder eller lær om mere end 800 års historie på Sønderborg Slot.

Det sønderjyske kaffebord
Enhver med hang til søde sager bør smage på det sønderjyske kaffebord. Traditionen opstod i årene efter 1864, og i dag er det sådan, at et ægte sønderjysk kaffebord skal have minimum syv slags hårde kager og syv slags bløde kager. De hårde kager er gerne småkager, mens de bløde kager er skærekager og lagkager som for eksempel kaffebordets kendte Brøtorte.

Gendarmstien
Uanset om du er til lange vandreture eller blot en lille frisk tur nær kysten, så er Gendarm- stien en gåtur værd. Den byder på kystnære naturoplevelser og fik i 2015 kvalitetsstemplet. ”Europæisk Kvalitets Vandrevej”. Vandrestien
er opkaldt efter Gendarmerne, der fungerede som grænsevagt mellem Danmark og Tysk- land. Efter korpset blev ophævet i 1958, forblev stierne tilbage i landskabet. Gendarmstien er 84 kilometer lang og går hele vejen fra grænsen ved Padborg til Skovby på Als. 

Bunkere i naturen
Rundt om i Sønderjyllands landskab finder du mange bunkere i naturen. De stammer hovedsageligt fra Første Verdenskrig. Nogle er der kun rester tilbage fra, mens andre er mere velbevarede. Ønsker du at komme tæt på bunkerne fra Første Verdenskrig, kan du down- loade appen ”Verdenskrigens spor”. Den guider dig igennem landskabet til både bunkere og flere andre spor fra Første Verdenskrig.

Dybbøl Mølle
Dybbøl Mølle står som et nationalt symbol for dansk udholdenhed og modstand. Møllen var centrum for blodige kampe under de slesvigske krige, men er i dag restaureret og indrettet med udstillinger om Dybbøls historie. Møllens histo- rie går mange år tilbage, men den er blevet genopbygget flere gange. Senest efter en brand i 1935. I øjeblikket mangler møllen sine vinger på grund af en renovation, men du kan sagtens stadig besøge den.

Sønderjyske slotte
De sønderjyske slotte er en oplevelse for sig. De fortæller den sønderjyske historie gennem mange århundreder, mens du tages tilbage til fordums tid. Tag for eksempel på rundtur på Schackenborg Slot, hvis historie går 1000 år tilbage i tiden. Slottet gemmer på fortællinger om krig og kærlighed, visionære mænd, den magtfulde Ribebisp og meget mere. Flere af de originale rum er bevaret, og til slottet hører også en smuk slotspark.

Du reserverer dit ophold hos Gram Slotskro ved at sende en mail til: post@gramslotskro.dk eller på 74821620. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Ved spørgsmål kan Gram Slotskro kontaktes på 74821620

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med 31. marts 2021. Kroen holder lukket fra den 22. december til og med 10. januar 2021.

Én unik kode gælder for ét ophold til 2 personer på Gram Slotskro

Opholdet er for 2 personer og inkluderer: 

 • 1 overnatning i dobbeltværelse i fløjen
 • 3-retters middag baseret på årstidens friske råvarer.
 • Morgenbuffet

Tillæg og tilkøb (betales direkte til Gram Slotskro)

 • Sæsontillæg med ankomst i september – 200 kr. pr. værelse pr. nat
 • Weekendtillæg (gælder ikke september) – 200 kr. pr. værelse pr. nat
 • Opgradering til værelse i hovedbygningen - 450 kr. pr værelse pr. nat 
 • Bobler og chokolade på værelset ved ankomst - 299 kr. pr. værelse

Tjek ind: Fra kl. 15.00
Tjek ud: Senest kl. 11.00

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Gram Slotskros officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Gram Slotskro. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Gram Slotskro

Slotsvej 52, 6510 Gram
Tlf.: 74 82 16 20 | CVR: 26840929 | post@gramslotskro.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 29. september 2020 kl. 23:59

Ophold for 2 på Gram Slotskro