Frokost på Skovmøllen

Sidste chance!

Nyd en dejlig frokost med 2 stykker veltillavet smørrebrød og gammeldaws æblekage på Restaurant Skovmøllen. Restauranten ligger idyllisk i den naturskønne Marselisborgskov lige syd for byen. Begrænset antal.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Tag en tur i Marselisborgskoven og få en gennemført madoplevelse i smukke og historiske omgivelser. Restaurant Skovmøllen har hjemme i et gammelt, 1800-tals stråtækt bindingsværkhus, der ligger lige midt i skoven, tæt på stranden og samtidig kun godt og vel 10 minutter fra centrum af Aarhus. Det må siges at være en beliggenhed i topklasse.

Når kokkene på Skovmøllen folder sig ud, kan du forvente en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige. Og i køkkenet er stor respekt for de danske råvarer og deres producenter - heriblandt lokale avlere som landmand Henrik fra Olsgaard ved Solbjerg, frugtavler Bent fra Karensminde ved Hou, Urte Lars fra Lisbjerg, honning fra egne bistader og urter og svampe fra Moesgaard skove.


Du får:

  • 2 stykker smørrebrød (efter kokkens valg)
  • Gammeldaws æblekage med Unika fløde.

SPOTpris 150 kr. Normalpris 235 kr. Spar 36 %

Værdibeviset kan benyttes onsdag, torsdag og fredag 11.30-17.00 (køkkenet lukker kl. 16.00) fra d. 11. september til og med d. 27. november 2020.

Begrænset antal!


Et sted med historie, godt håndværk og masser af patina
Skovmøllen med de lavloftede stuer, skæve vægge, massive trægulve og de smukke gamle møbler danner rammen om gæsternes besøg.

Der er således dømt ren Morten Korch stemning og mere charme og idyl skal man lede længe efter!

Bag Skovmøllen står Rune Aabye, som siden 2013 har haft sin gang i historiske Restaurant Skovmøllen. Dermed er der kommet liv i den gamle Skovmølle, som nu byder på spiseoplevelser af den bedste slags. Store spiseoplevelser kræver god betjening, og ifølge Jyllands-Posten er den i top:

'Betjeningen var i topklasse: Diskret, men venlig og konstant opmærksomhed med lidt jysk eufemisme i kvalitetskontrollen: Går det an? spurgte tjeneren, da han korrekt kort efter serveringen skulle høre, om maden var i orden. Jo, det gik bestemt an'

Betjeningen er med andre ord i topklasse: Diskret, men venlig og opmærksomhed, og baren er således hævet betragteligt for, hvad man kan forvente af et besøg på det gamle traktørsted.

Velsmag og kvalitet
Hos Skovmøllen satser man på gourmetkvalitet med fokus på det moderne, uden at det dog går hen og bliver molekylært. En oplevelse på Skovmøllen byder på smagen af rå natur, forarbejdet, så det giver gæsten gyldne øjeblikke - og det er ikke for meget sagt, at stedet er garant for enkelt velsmag.

I køkkenet udfolder kokken alle sine talenter og kræser for gæsterne med en udsøgt frokost.

Du skal reservere bord på Book bord online http://skovmollen.dk Husk at skrive i kommentarfeltet, at der er tale om en SPOTdeal.

Værdibeviset kan benyttes onsdag, torsdag og fredag 11.30-17.00 (køkkenet lukker kl. 16.00) fra d. 11. september til og med d. 27. november 2020. Husk at bestille bord.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

Én unik kode gælder for én person og inkluderer 2 stykker smørrebrød og gammeldaws æblekage. Smørrebrødet bestemmes af kokken.

Restauranten tager forbehold for mindre ændringer i menuen grundet sæson og beskaffenhed.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Restaurant Skovmøllen. 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Skovmøllen

Skovmøllevej 51, 8270 Højbjerg
Tlf.: 86 27 12 14 | CVR: 35394540 | mail@skovmollen.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 21. september 2020 kl. 23:59

Restaurant Skovmøllen