Hotel Marina Vedbæk

Sidste chance!

Vidunderlige Vedbæk i Nordsjælland byder på smukke omgivelser og rig mulighed for gode oplevelser. Nyd et dejligt ophold for 2 nær den skønne strand og hyggelige havn. Vælg ml. to forskellige typer ophold med 1-2 overnatninger.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

I smukke Vedbæk er der rige muligheder for at nyde naturen, få store kulturoplevelser og besøge de mange attraktioner, der ligger spredt udover det skønne Nordsjælland. Bor I på Hotel Marina, kan I desuden nyde godt af den dejlige beliggenhed lige ved stranden og den hyggelige havn. Her kan I med andre ord glæde jer til et ophold, der kalder på nærvær, oplevelser og masser af frisk havluft.

Om Hotel Marina Vedbæk
Værelserne er indrettet i hyggelig, skandinavisk stil og fremstår lyse, moderne og indbydende med alt til et komfortabelt ophold. I får en stor, blød seng, gratis WiFi, fladskærms-TV og naturligvis eget bad og toilet. Hotellet tilbyder desuden gratis parkering samt fri afbenyttelse af deres velindrettede fitnesscenter. 

Café Marina er hotellets helt nye café og lounge, hvor I bl.a. kan få hjemmebrygget baristakaffe, lækker kage, tapas og et glas klodt vin. Nyd det evt. udendørs på den solrige terrasse, når vejret tillader det.


Vælg mellem:

Ophold 1:

 • 1 eller 2 overnatninger i dejligt dobbeltværelse
 • Kaffe og kage i hotellets hyggelige café på ankomstdagen
 • Fri afbenyttelse af hotellets skønne have og solterrasser
 • Lækker morgenbuffet bestående af friske råvarer
 • Gratis WiFi
 • Fri adgang til fitness & husets playroom.

1 overnatning for 2 pers: SPOTpris 750 kr. 
2 overnatninger for 2 pers: SPOTpris 1.400 kr. 

Ophold 2:

 • 1 overnatning i dejligt dobbeltværelse
 • Charcuteribræt for 2 personer med et lækkert udvalg af skårne pølser, klassisk landpaté samt Vesterhavsost fra Thiese Mejeri. Serveret med hjemmelavet romesco-dip, grov sennepsmayonaise og friskbagt brød samt et glas vin pr. person. (Bordreservation direkte til hotellet)
 • Fri afbenyttelse af hotellets skønne have og solterrasser
 • Lækker morgenbuffet bestående af friske råvarer
 • Gratis WiFi
 • Fri adgang til fitness & husets playroom.

1 overnatning for 2 pers: SPOTpris 1.195 kr.

Opholdet kan benyttes alle ugens dage frem til 30. november 2020.

Tjek ind fra kl. 14.00
Tjek ud senest kl. 11.00


Seværdigheder i området
Nordsjælland byder på storslået natur, smukke vuer og livsnyderi i lange baner. Får I lyst til at se jer omkring i området, er der mulighed for at tage en cykeltur langs kysten eller udforske den nærliggende Jægersborg Dyrehave. Her er der rige muligheder for at få vind i håret, nyde havets brusen eller tage på picnic i skoven. Er I mere til kulturoplevelser, kan I med fordel besøge nogle af de historiske byer og slotte, som området byder på.

Historiske Helsingør
Nord for Vedbæk ligger Helsingør, som er en sprudlende og moderne kulturby med dybe rødder i historien. Byen er fuld af seværdigheder, og den mest berømte er naturligvis Kronborg Slot, der er et af Nordeuropas fineste renæssanceslotte. Slottet blev bygget i 1500-tallet, men historien går helt tilbage til 1420, hvor Erik af Pommern lod en fæstning opføre. Derfra kunne han kontrollere indsejlingen til Øresund og dermed opkræve den indbrigende Sundtold. I den forbindelse opstod et rigt handelsliv, som gjorde både kongen og byen særdeles velhavende. Slottet blev senere verdenskendt i Shakespears "Hamlet" og er i dag udnævnt til verdensarv.

Kunstoplevelser i nærheden
Interesserer du dig for kunst i både moderne og historisk kontekst, kan du lade dig imponere af kunstmuseet Nivaagaards Malerisamling, der har et betagende og interessant udvalg af malerier fra den europæiske renæssance og barok samt den danske guldalder. Her kan du på nærmeste hold opleve store kunstnere som Lucas Cranach D.Æ., Nicolai Abildgaard, Carl Bloch og C.W. Eckersberg. 

Hos det verdenberømte museum Louisiana i Humlebæk er der fokus på moderne kunst fra 1945 til i dag. Museet er et skatkammer af verdenskunst med hovedværker fra b.l.a Andy Warhol, Louise Bourgeois, Sigmar Polke, Giacometti og Kusama. Museet er et must for alle kunstelskere.

Rungstedlund og Karen Blixen Museet
Lige nord for Vedbæk ligger det smukke landsted Rungstedlund, hvor den verdensberømte, danske forfatter, Karen Blixen, tilbragte store dele af sit liv. Her kan man gå en tur i forfatterhjemmet, der den dag i dag står præcis, som Karen Blixen selv indrettede det, da hun vente hjem til Danmark efter 17 år i Kenya. Udenfor finder I den smukke have, hvor hun havde sin daglige gang blandt staude- og rosenbede og med en formidabel udsigt over Øresund, og her er tillige et fredet fuglereservat med op til 300 år gamle træer, en rig biodiversitet og en ro, der nærer både krop og sjæl.

Golf, strand og aktiv ferie
Nordkysten byder på brede sandstrande og gode bademuligheder, men også på smukke vandreture, lystfiskeri, pragtfulde golfbaner og gode muligheder for en sporty og aktiv ferie. Besøg f.eks. Rungsted Golfklub og gå en runde på deres kuperede 18-hullers bane, der er anlagt efter tegninger af Charles Atkinson MacKenzie. Eller få frisk havvind i håret på Vedbæk Havn, hvor du kan nyde den smukke marina og få et godt måltid mad. Det er også her Vedbæk Dykkerklub, Kajak Klub og Surfer Klub holder til.

Nær København
Med et ophold på Hotel Marina Vedbæk er I ikke langt fra hovedstadsområdet og det pulserende byliv i København. København er et slaraffenland af seværdigheder, shoppingmuligheder, fantastiske restauranter og skønne udeområder. Har I brug for lidt inspiration til, hvad I kan opleve i storbyen, så tag et kig på Visit Copenhagens hjemmeside. Her finder I et udvalg af guides og oversigter, der kan hjælpe jer med at finde vej til de bedste af byens oplevelser både sommer og vinter.


Flotte anmeldelser
Hotel Marina Vedbæk er flot anmeldt på Tripadvisor, hvor de tidligere gæster skriver bl.a:

"Smuk og velplejet gårdhave
Vi blev mødt at en imødekommende og venlig receptionist og blev fulgt op til vores værelser. Værelserne var nydelige. Blot kunne vi ønske badekaret udskiftet med en bruseniche. Fint morgenbord, ikke overvældende, men velsmagende. Super hyggeligt gårdhavemiljø. Der var rent og pænt på hele hotellet. Et hotel vi med glæde vil vende tilbage til."
- Anmeldt august 2020.

"Super hotel med flot beliggenhed
Har besøgt hotellet med 2 overnatninger i august 2020. Blev glædeligt overrasket med god service og flot værelse og udearealer med havemøbler og borde. Vil afgjort besøge hotellet igen, og håber at restauranten bliver åbnet igen."
- Anmeldt august 2020.

"Skøn beliggenhed
Dejligt sted hvor man føler sig velkommen fra start til slut. Fantastisk beliggenhed med udsigt ud til vandet..."
- Anmeldt november 2019.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du dit ophold på Hotel Marina på: reception@hotelmarina.dk (ikke telefon). Husk at købe dit SPOTdeal bevis inden du gennemfører bookingen.

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Opholdet kan benyttes alle ugens dage frem til den 30. november 2020.

Én unik kode gælder for det valgte ophold med 1-2 overnatninger på Hotel Marina Vedbæk.

Tilbuddet gælder for 2 personer og inkluderer:

Ophold 1:
1 eller 2 overnatninger i dejligt dobbeltværelse
Kaffe og kage i hotellets hyggelige café på ankomstdagen
Fri afbenyttelse af hotellets skønne have og solterrasser
Lækker morgenbuffet bestående af friske råvarer
Gratis WiFi
Fri adgang til fitness & husets playroom.

Ophold 2:
1 overnatning i dejligt dobbeltværelse
Charcuteribræt for 2 personer med et lækkert udvalg af skårne pølser, klassisk landpaté samt Vesterhavsost fra Thiese Mejeri. Serveret med hjemmelavet romesco-dip, grov sennepsmayonaise og friskbagt brød samt et glas vin pr. person. (Bordreservation direkte til hotellet)
Fri afbenyttelse af hotellets skønne have og solterrasser
Lækker morgenbuffet bestående af friske råvarer
Gratis WiFi
Fri adgang til fitness & husets playroom.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Hotel Marina Vedbæks officielle katalog/listepriser plus eventuelle.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Hotel Marina Vedbæk.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.  

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Hotel Marina Vedbæk

Vedbæk Strandvej 391, 2950 Vedbæk
Tlf.: 45 89 17 11 | CVR: 39023695 | reception@hotelmarina.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 25. september 2020 kl. 23:59

Hotel Marina Vedbæk