GRÆKENLAND I EFTERÅRET

Sidste chance!

Rejs til Thessaloniki i Grækenland i efteråret. Hotellet ligger på stranden i det populære Peraia. 4-7 overnatninger på 4-stjernet boutique hotel med balkon på værelset, morgenmad og direkte fly fra København.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Hotel Golden Star er et 4-stjernet boutique hotel, og ligger på stranden i Peraia. Alle værelserne er moderne opført med aircondition og lyse møbler. Hotellet råder over 44 værelser og har egen balkon og inkluderet i prisen er også fri benyttelse og liggestole og friske håndklæder. Ved ankomst har I også mulighed for at vælge hvilken type puder I ønsker, så nattesøvnen er i top. Hotellet er en oplagt base, når ferien står på sol, strand og afslapning. Hvis I ønsker at komme ind til centrum af Thessaloniki, så er det også muligt med offentlig transport.   

Restauranten Mpoukadoura serverer et omfattende udvalg af lokale græske retter. Restauranten er lys og moderne. Her er det også oplagt at nyde en snack eller en drink med udsigt over bugten.  

Under opholdet har I også mulighed for at slappe af på den private strand med liggestole og parasoller. I forlængelse af hotellet ligger der et indkøbscenter, hvor det er muligt at købe forfriskninger og mange andre ting.


Rejsen inkluderer:

  • Fly fra København til Thessaloniki t/r (med Ryanair)
  • 10 kg håndbagage pr. person.
  • 4-7 overnatninger i delt dobbeltværelse
  • Morgenmad alle dage.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.


Tilkøb (købes direkte til Vindrose Rejser):

  • Transfer fra lufthavnen til hotellet t/r - 250 kr. pr. person.
  • Halvpension (morgenmad og aftensmad) - 1.295 kr. for 4 dage / 2.295 kr. for en uge

Områdebeskrivelse
Det er ingen hemmelighed, at Athen er Grækenlands hovedstad, men det er ikke alle, der ved, at den græske by, Thessaloniki, er Grækenlands andenstørste by. Byens historie kan dateres tilbage til år 315 f.Kr., og særlig én kærlighedshistorie har haft betydning for byen. Ifølge historien er byen, Thessaloniki, opkaldt efter en royal prinsesse. Det siges, at Thessaloniki var gift med den makedonske konge, general Kassandro, som af kærlighed opkaldte byen efter hende, i år 316 f.Kr. Thessalonikis navn er derfor på alles læber.

Geografisk er Thessaloniki placeret 520 kilometer nord fra Athen, hvilket er omtrent tre timers flyrejse fra Danmark, og den græske storby har en befolkning på godt 878.000 indbyggere. Det anbefales at opleve byens smukke arkitektur. Thessaloniki brændte næsten ned til grunden, i år 1917, og dermed vil den nysgerrige rejsende bemærke, at byen stadig bærer præg af dette. I sin helhed er byen baseret på Osmannisk arkitektur, farverige huse i makedonsk stil/tradition, stenbelagte gader og mange trapper.

Som turist er det must at prøve en kop græsk kaffe, besøge markedet Kapani, på græsk Vlali, hvilket er det ældste marked i Thessaloniki. Her kan du købe næsten alt, hvad hjertet begærer lige fra fisk, kød, krydderier til tøj og dekorationer. Vlali er meget populært grundet dets forholdsvise favorable priser. Du vil sandsynligvis ikke kunne undgå at bemærke duften af friskkværnet kaffe og krydderier, fra de mange madboder. 

Byen Thessaloniki byder også på et gammelt græsk bageri, Elenidis (Gounari 13-Tsimiski), etableret i 1956, som sælger de berømte Trigono Panoramatos. Det er en slags sprødt wienerbrød, fyldt med lækker flødecreme, som i folkemunde er et besøg værd. Det hedder sig, at de lokale førhen solgte denne dessert på en høj bakke. Dette betød, at de lokale beboere måtte klatre ret højt op for at finde disse delikatesser. Desværre, er dette ikke længere tilfældet, da det er muligt at finde den søde delikattese hos flere konditorier rundt omkring Thessaloniki, og kan også erhverves hos den velkendte kæde Terkenlis (Tsimiski 30).

Hvis du dog derimod har mod på at få sand mellem fødderne og nyde Middelhavet, så er der ikke langt fra Thessaloniki til at nyde en forfriskende dukkert. Omtrent 17 kilometer syd fra Thessaloniki kan opleves forstadsbyen Perea. Byen, Perea, har en 7,5 kilometer lang sandstrand, og offentlig transport gør det nemt at nyde en dag under den dejlige forårssol. Perea Beach byder ligeledes på diverse strandbarer som restauranter, så der vil være noget for en hver smag. Som afslutning på dagen kan det anbefales at besøge Delicatessen (John Kouskoura 7). Det er sådan et sted, som du nemt kan overse, hvis du ikke kender til det. Som spisende gæst er det kun muligt at sidde udenfor, og selvom det ikke lyder af meget, så siges det, at Delicatessen serverer de bedste souvlaki.

Om Vindrose Rejser
Vindrose Rejser har i mere end 6 år haft et tæt samarbejde med Spotdeal. I årenes løb har Vindrose sendt mange danskere ud på uforglemmelige rejser. Bestræbelserne er altid at være mere end en bookingcentral. Vindrose giver gerne gode råd med på rejsen, og er aldrig mere end et telefonopkald væk.

Som navnet ”Vindrose” lægger op til, så viser rejsebureauet vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 år har Vindrose Rejser sendt gæster rundt i hele verden - lige fra Gdansk til Guadeloupe. Livet er for kort til dårlige rejser, derfor har Vindrose Rejser altid fokus på at skabe de bedste rammer - det gælder både en forlænget weekend til Hamborg eller en vinrejse til Toscana.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.


Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.  

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 København V
Tlf.: 33 13 52 23 | CVR: 39017229 | mail@vindroserejser.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 18. september 2020 kl. 23:59

THESSALONIKI I GRÆKENLAND