Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

NYHED - MINIFERIE PÅ RÜGEN

Oplev en af Tysklands smukkeste øer, Rügen. Opholdet er inklusiv 3 overnatninger i et charmerende dobbeltværelse, halvpension og en tur med damplokomotivet, Rasender Roland. Prisen er pr. person.

NYHED - ALEXA HOTEL RÜGEN - 3 nt. med morgenmad og aftensmad alle dage, samt tur med damplokomotiv.

Pris 1.395

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
297 solgte

SPOTpris!

Alexa hotel er et charmerende og hyggeligt klassisk hotel med en rigtig god beliggenhed, når en af Tysklands flotteste øer skal udforskes. Hotellet har over 60 værelser, som alle er indrettet i et moderne design. Alexa blev renoveret i 2008, og står i dag som en oplagt base. Receptionen på hotellet er mere end et sted, hvor du henter nøglen til værelset. Pejsen giver en afslappet stemning, og det er oplagt at tage en bog med ned, og læse et par sider, mens du summer over dagens oplevelser. Skal I helt ned i gear, så tilbydes der også wellness. Afdelingen er opført i et elegant græsk-romersk design, og atmosfæren er også derefter. Her har I mulighed for at benytte den indendørs pool, modstrømsanlægget, damp og finsk sauna. Det er også muligt at tilkøbe behandlinger, når I er på stedet. Kun 700 meter fra hotellet ligger stranden.  


Opholdet inkluderer:

  • 3 overnatninger i dobbeltværelse.
  • Morgenmad alle dage
  • Aftensmad alle dage
  • En tur med Rasender Roland (togtur på 25 kilometer i et gammelt damplokomotiv)

SPOTpris 1.395 kr. pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage fra d. 4. oktober 2020 - 31. marts 2021.

OBS: de fleste dage i oktober er fuldt bookede!

Tillæg (betales direkte til Vindrose Rejser):

  • Enkeltværelsesstillæg - 600 kr.
  • Ekstra opredning for børn under 5 år - Gratis
  • Ekstra opredning for børn 5-15 år (inkl. morgenmad, men ikke aftensmad) - 995 kr.

Max 2 voksne og 1 barn pr. værelse.

Tjek-ind: Fra kl. 15.00
Tjek-ud: Senest kl. 10.30


Området
Rügen er den største ø i Tyskland, og er 52 kilometer lang og cirka 41 kilometer bred. Øen er forbundet med fastlandet via en bro. Området er et mekka for naturelskere, og I har hele tre nationalparker at vælge i mellem, som hver især er helt unikke. Udover den flotte natur, så har Rügen også nogle rigtig gode strande, og der er nok at vælge i mellem. Der er cirka 60 kilometer strand rundt om åen. Turismen er en vigtig del på øen, og de har lige knapt seks millioner hotelovernatninger om året.

Under opholdet, må I ikke snyde jer selv for en tur op i Rügens svar på tårnet ved Gisselfeld. Det troner 40 meter op i skoven, og en rampe guider jer hele vejen til toppen. I har gode muligheder for at observere ørne i området, derfor har det også fået navnet ”Ørnereden”.

Arkona-fæstningen var vendernes udgangspunkt, når byerne ved Østersøen skulle plyndres. I dag er det en oplagt turistattraktion, hvor i blandt andet finder kongetrappen, der starter ved stranden og går op ad de høje kalkklinter, hvor borgen tidligere lå. Det er ikke muligt at køre i bil til stedet, så det kræver en lille gåtur på et par kilometer. Det er heller ikke muligt at se ruinerne, da der er nedstyrtningsfare.  

En ferie i Nordtyskland kan noget helt specielt. Det er ikke for sjov, at Rügen var en af kansler Bismarck’s yndlingssteder i Tyskland. I dag kan man endnu føle badestedernes nostalgiske charme. Endnu mere nostalgi giver Rasender Roland, en mere end 100 år gammel smalsporet jernbane, der bringer feriegæsterne til de forskellige badesteder på øen med en fart på 30 kilometer i timen

Foruden 60 kilometer fin sandstrand har Rügen meget at byde på rent landskabeligt, blandt andet de store nationalparker på øen. I må heller ikke snyder jer selv for at besøge den verdensberømte udsigt på kridtklipperne ved Stubbenkammer, de drømmeagtige fiskerbyer og fornemme adelspalæer.

Lige så hvid som kridtklipperne er den hvide by, Putbus. Rügens attraktive natur- og kulturlandskab indbyder de besøgende til at udforske øen på cykel. Der er også mulighed for en aktiv ferie i Nordtyskland. Oplev eksempelvis de verdensberømte seværdigheder såsom Kap Arkona og jagtslottet Granitz.

Om Vindrose Rejser
Vindrose Rejser har i mere end 6 år haft et tæt samarbejde med Spotdeal, og igennem årenes løb har Vindrose sendt mange danskere ud på uforglemmelige rejser. Bestræbelserne er altid på at være mere end en bookingcentral. Vindrose giver gerne gode råd med på rejsen, og er aldrig mere end et telefonopkald væk.

Som navnet ”Vindrose” lægger op til, så viser rejsebureauet vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 år har Vindrose Rejser sendt gæster rundt i hele verden - lige fra Gdansk til Guadeloupe. Livet er for kort til dårlige rejser, derfor har Vindrose Rejser altid fokus på at skabe de bedste rammer - det gælder både en forlænget weekend til Hamborg eller en vinrejse til Toscana.

 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du dit ophold hos Vindrose Rejser på telefon 33 13 52 23 eller mail mail@vindroserejser.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst mulig, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede peridode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket, er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser.

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage fra d. 4. oktober 2020 - 31. marts 2021.

Én unik kode gælder for et ophold på Hotel Alexa, Rügen. Prisen er pr. person ved delt dobbeltværelse.

Opholdet inkluderer:
3 overnatninger i dobbeltværelse.
Morgenmad alle dage
Aftensmad alle dage
En tur med Rasender Roland (togtur på 25 kilometer i et gammelt damplokomotiv)

Tillæg (betales direkte til Vindrose Rejser):
Enkeltværelsesstillæg - 600 kr.
Ekstra opredning for børn under 5 år - Gratis
Ekstra opredning for børn 5-15 år (inkl. morgenmad, men ikke aftensmad) - 995 kr.
Max 2 voksne og 1 barn pr. værelse.

Tjek-ind: Fra kl. 15.00 
Tjek-ud: Senest kl. 10.30

Der tages forbehold for udsolgte datoer.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 17. september 2020 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst