Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

NYHED! Togrejse til Frankfurt med udflugter

Oplev den pulserende storby Frankfurt am Main og det sydlige Tyskland på denne spændende togrejse. Du bor centralt på skønt 4* hotel i gåafstand til byens mange seværdigheder. Rejsen inkl. 4 nt. med morgenmad, guidet byrundtur og udflugt til Heidelberg.

FRANKFURT AM MAIN med tog - 4 nt. på 4* hotel med morgenmad, byrundtur og udflugt til Heidelberg.

Pris fra 5.495

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
20 solgte

SPOTpris!

Glæd dig til en spændende togrejse gennem Tyskland til Frankfurt am Main, hvor du undervejs oplever det varierende landskab fra togets vinduer. Hele rejsen er tilrettelagt i et roligt tempo, så alle kan følge med. Der er inkluderet en spændende byvandring og en udflugt til Heidelberg i programmet.

Frankfurt er den største by i delstaten Hessen og er den femtestørste by i Tyskland. Den har over flere omgange været hovedstad, men i dag er Frankfurt en af verdens vigtigste finansbyer. Den er hjemsted for Den Europæiske Centralbank, Deutsche Bundesbank, Frankfurt-børsen og flere andre store kommercielle banker.

Rejsen starter med en kort byvandring i Frankfurt, så du kan blive bekendt med byen. Guiden vil vise dig nogle af byens seværdigheder og kommer gerne med tips og idéer til gode oplevelser på egen hånd.

Turen inkluderer også en spændende udflugt til den romantiske by Heidelberg. Her vil du opleve byens flotte bygninger, når du sammen med guiden indtager nok den smukkeste by i Tyskland. Efter en spændende byvandring bliver der god tid til at udforske byen på egen hånd.

Vil du opleve mere har du mulighed for at deltage på en udflugt til Rhindalen. På turen vil du opleve noget af den flotteste natur langs Rhinen med vinmarker på bjergsiderne og de mange hyggelige byer langs flodbredden. Der er inkluderet en sejltur på Rhinen, hvor du bl.a. kommer forbi den berømte Lorelei-klippe. I turens program er der også indlagt en vinsmagning.

Bliver du i Frankfurt kan du bruge en dag på indkøb i byens mange butikker, eller tage på en sejltur på floden Main. Der er nok at tage sig til.

Oplev dejlige Frankfurt og det sydlige Tyskland på denne spændende togrejse, hvor der bliver god tid til at opleve kultur, historie og gode indkøbsmuligheder.


Rejsen inkluderer:

 • Togbillet fra Danmark til Frankfurt am Main t/r
 • Pladsbillet på toget
 • Alle skatter og afgifter
 • 4 overnatninger i Frankfurt på 4* Hotel Holiday Inn Frankfurt Alte Oper
 • Morgenmad på hotellet alle dage
 • 2 x frokost (dag 2 og 3)
 • Byrundtur i Frankfurt til fods
 • Udflugt til Heidelberg
 • Engelsktalende lokalguide på udflugterne.

Afrejse d. 19. oktober - 23. oktober 2020:
Pris pr. person i dobbeltværelse: SPOTpris 5.495 kr.
Pris pr. person i eneværelse: SPOTpris 7.095 kr.

Afrejse d. 08. marts - 12. marts 2021:
Pris pr. person i dobbeltværelse: SPOTpris 5.495 kr.
Pris pr. person i eneværelse: SPOTpris 7.095 kr.

Afrejse d. 12. april - 16. april 2021:
Pris pr. person i dobbeltværelse: SPOTpris 5.495 kr.
Pris pr. person i eneværelse: SPOTpris 7.095 kr.

Der er mulighed for at stå på toget i København, Odense, Fredericia, Kolding, Aarhus eller Aalborg. Afrejsedestination oplyses hos Mondo Travel ved bestilling af rejsen.

Tilkøb (bestilles og betales direkte til Mondo Travel):

 • Udflugt til Rhindalen inkl. frokost - 850 kr.

Program

Dag 1: Afrejse fra Danmark
Du starter tidligt fra Danmark med at sætte kursen mod Tyskland. Alt afhængig af hvor du står på toget i Danmark, vil der være et eller to stop undervejs til Frankfurt.

Fra togets vinduer kan du betragte det varierende landskab, som toget kører igennem. Nyd en god frokost i togets spisevogn eller slap af med en god bog, mens du kører ned gennem Tyskland.

Sidst på eftermiddagen ruller toget ind på hovedbanegården i Frankfurt, og herfra er der en kort gåtur til det centralt beliggende hotel.

Resten af dagen og aftenen er til egne eventyr. Nyd en spadseretur i byens centrum og mærk byens stemning eller find en god restaurant, hvor du kan nyde et måltid mad med et godt glas øl til.

Måltider: ingen.

Dag 2: Byvandring i Frankfurt
Efter morgenmaden mødes du med guiden, som tager dig med på en kort byvandring i Frankfurt. Her bliver du introduceret til nogle af byens seværdigheder; og guiden giver dig tips og ideer til gode oplevelser i byen.

Efter byvandringen spiser du frokost og herefter er resten af dagen til egne eventyr i den spændende by. Du kan bruge tiden på et af de mange museer, eller du kan tage på indkøbstur i nogle af byens mange butikker.

Måltider: morgenmad og frokost.

Dag 3: Oplevelser i Heidelberg
I dag går turen til Heidelberg, som nok er en af de smukkeste byer i Tyskland. Undervejs med bussen oplever vi det flotte, varierede landskab fra bussens vinduer.

Heidelberg ligger ved floden Neckar og er kendt for sit berømte slot bygget i gotisk stil samt for byens flotte renæssancebygninger. Sammen med guiden spadserer du gennem byen, hvor du blandt andet besøger den gamle bro, Karlstor og Helligånds kirken. Mens guiden levende fortæller om byen, betragter du de gamle, flotte renæssance bygninger.

Efter frokost bliver god tid til at besøge byen på egen hånd, inden turen går tilbage til Frankfurt igen.

Aftenen er til egne eventyr.

Måltider: morgenmad og frokost.

Dag 4: Fridag eller udflugt til Rhindalen
Tag på eventyr og opleve det byen i eget tempo. Du har også mulighed for at deltage på en dejlig heldagsudflugt til Rhindalen.

Ekstra arrangement: Udflugt til Rhindalen med vinsmagning
Glæd dig til en spændende dag, når du tager på udflugt til Rhindalen, som er på UNESCO verdensarvslisten.

I dag vil du opleve den betagende flod, de små landsbyer, som ligger langs flodbredden, og de mange vinmarker, som ligger på bjergsiderne langs floden. Indimellem ligger flotte, middelalderborge som vidner om en svunden tid.

Frokosten nydes på en lokal restaurant, og bagefter sejler vi en tur på Rhinen. Fra skibets dæk oplever du de flotte bjerge med vinranker så langt øjet rækker, du ser små hyggelige landsbyer og middelalderborge på bjergtoppene.

Sejlturen går forbi den legendariske Lorelei-klippe, hvor passagen er smal og vanskelig. Her fortæller sagnet om en blond pige på klippen, som synger så bedårende og vis skønhed har lokket sømændene på Rhinen i fordærv, så de gik på grund med deres skibe.

Efter sejlturen nyder vi en dejlig frokost, og bagefter er der vinsmagning. Her bliver du budt på smagsprøver af den lokale vin, som du har mulighed for at købe med hjem. Efter vinsmagningen går turen tilbage til hotellet i Frankfurt, som du ankommer til sidst på eftermiddagen.

Resten af dagen og aftenen kan bruges på at opleve aftenstemningen i byen.

Måltider: morgenmad & (frokost, hvis man deltager på udflugten).

Dag 5: Hjemrejse
Efter en tidlig morgenmad tjekker vi ud for at gå den korte vej til hovedbanegården i Frankfurt, hvor toget venter. Vel ombord sættes kursen nordpå mod Danmark.

Efter et eller to stop undervejs ankommer du til Danmark først på aftenen efter nogle spændende dage i Frankfurt og det sydlige Tyskland.

Måltider: morgenmad.


Lidt om selve togrejsen
Fra Danmark kører du med DSB til Hamborg. Her skifter du til Deutche bahn, som er Tysklands svar på DSB. Alt afhængig af hvor du står på i Danmark vil der være et eller to skift undervejs til Frankfurt. Rejsen er planlagt således, at der er god tid til at skifte tog, så du behøver ikke at være nervøs for, at du ikke når din videre forbindelse.

Pladsbillet på 2. klasse er inkluderet i rejsens pris, og du vil fortrinsvis blive placeret i togets åbne salonvogn, men du kan også få anvist plads i en 6-personers kupe.

På de tyske tog er der en spisevogn med, som tilbyder et varieret menukort. Her kan du nyde et godt måltid mad eller en snack, mens du ser på at landskabet fra togets vinduer.

At rejse med tog er en afslappende måde at lade sig transporterer på i forhold til fly. Du skal ikke stå i kø i lufthavnen eller stresse med at nå din gate til tiden. Du er heller ikke klemt inde på et sæde i et fly sammen med mange andre rejsende, men på toget kan du frit bevæge dig omkring og strække din ben; og så er udsigten fra togets vinduer mere spændende end fra vinduet i et fly.

Når du kommer frem til din destination, behøver du ikke stå i kø for at få din bagage eller vente på at få en taxi. Med toget kører du direkte ind til centrum af byen, hvorfra du let kan spadsere til dit hotel.

Selvom en togrejse tager længere tid end en flyrejse, så er togrejsen meget mere end bare transport fra A til B. Togrejsen er en stor del af hele den samlede rejseoplevelse, og så er det ikke nær så stressende som en flyrejse kan være.


Hotel Holiday Inn Frankfurt Alte Oper****
Glæd dig til at bo på et lækkert og centralt beliggende hotel i kort gåafstand fra banegården, Frankfurts gamle bydel, butikker og byens seværdigheder.

Hotellet er elegant og moderne indrettet i lyse, behaglige farver. Hotellet har restaurant, bar og er kendt for sin gode service.

Alle værelser er lyse og smagfuldt indrette med aircondition, TV, sikkerhedsboks, hårtørrer og gratis WI-FI.  Badeværelserne er med bruseniche.

Læs mere om hotellet her.


Om Mondo Travel
Mondo Travel er et rejsebureau med fokus på kvalitet og service. Her får du ingen hurtige løsninger eller uovervejede pakkerejser. Det hele er gennemtænkt og efterprøvet af ejer og grundlægger Bo Hansen, der har over 20 års erfaring i rejsebranchen. Mondo Travel bygger på en mission om at bevare god og personlig service, sammensætte rejser af høj kvalitet og skabe de mest mindeværdige oplevelser for dig som rejsende. Det ligger dem på sinde at tilbyde de bedste rejser og ikke nødvendigvis de billigste rejser.

Mondo Travel skræddersyr rejser efter kundernes behov og ønsker, og som navnet antyder, tilbyder de en verden af oplevelser. De specialiserer sig i udvalgte destinationer i Asien og Europa, men har du andre ønsker kan Mondo Travel også være behjælpelige.

Læs de mange gode anmeldelser på Trustpilot her.

Mondo Travel er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2960.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer hos Mondo Travel på mail bo@mondotravel.dk.

I forbindelse med bestilling bedes du oplyse:

 • Fulde navne ifølge pas
 • Pasnumre
 • Fødselsdato og år
 • Nationalitet
 • Køn.

Der er mulighed for at stå på toget i København, Odense, Fredericia, Kolding, Aarhus eller Aalborg. Afrejsedestination oplyses hos Mondo Travel ved bestilling af rejsen.

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Mondo Travel på tlf.: 51 20 82 56.

Én unik kode gælder for en person.

Rejsen inkluderer:
Togbillet fra Danmark til Frankfurt am Main t/r
Pladsbillet på toget
Alle skatter og afgifter
4 overnatninger i Frankfurt på 4* Hotel Holiday Inn Frankfurt Alte Oper
Morgenmad på hotellet alle dage
2 x frokost (dag 2 og 3)
Byrundtur i Frankfurt til fods
Udflugt til Heidelberg
Engelsktalende lokalguide på udflugterne.

Tilkøb (bestilles og betales direkte til Mondo Travel):
Udflugt til Rhindalen inkl. frokost - 850 kr.

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på Mondo Travels officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af denne rejse. Eventuelle spørgsmål i forbindelse med rejsen rettes til Mondo Travel.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Mondo Travel er registreret i rejsegarantifonden med nr. 2960.

Mondo Travel

Højdevej 36, 1th, 2300 København S


Sidste chance: 17. september 2020 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst