Gourmetophold på Spisehuset Thy

Sidste chance!

Naturoplevelser i verdensklasse og forkælelse i form af lækker mad venter på dette skønne ophold for 2 på Spisehuset Thy nær Thisted. I bliver bl.a. budt på en 6-retters gourmetmiddag og luksusmorgenmad, så I er klar til at indtage de lokale oplevelser.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Kombiner storslået natur og gode spiseoplevelser med dette ophold på Spisehuset Thy i den lille landsby Østerild. Her er I ikke langt fra Vesterhavet og Nationalpark Thy, der byder på naturoplevelser i verdensklasse. Når I er mætte af oplevelser, kan I sætte jer til bords i hotellets hyggelige restaurant, og indtage en overdådig gourmetmiddag med indslag af lokale råvarer.


Opholdet inkluderer:

  • 1 overnatning i dejligt dobbeltværelse
  • 6 retters gourmetmiddag med indslag af lokale råvarer ( 5 serveringer)
  • Luksus morgenmad serveret ved bordet med hjemmelavede specialiteter og brød, hertil hjemmelavet morgenbitter.

SPOTpris 1.095 kr. for 2 personer. Normalpris 2.500 kr. Spar 56%

Opholdet kan benyttes med ankomst tirsdag, onsdag, torsdag og fredag fra d. 1. december 2020 til d. 31. december 2021.

Tillæg (Betales direkte til Spisehuset Thy):

  • Tillæg for ankomst fredag - 150 kr. pr. person.

Tjek ind: Mellem kl. 15.00 og 18.00
Tjek ud: Senest kl. 11.00


Gourmet, natur og atmosfære

For 5 år siden slog Spisehuset Thy dørene op i den lille by Østerild, og bød velkommen til både spisende og sovende gæster.

Som gæst fornemmer man hurtigt, at der her er respekt for og en stor kærlighed til madlavning som et håndværk. Og det er et håndværk, som kokkene på Spisehuset Thy mestrer til fulde. Maden er kendetegnet ved franske dyder, nordisk æstetisk og et fokus på lokale på lokale råvarer. F.eks. kommer alt fisk og skaldyr fra Hanstholm, og mange af grøntsagerne er dyrket i Thy.


Oplevelser i nærheden

Nationalpark Thy
Et af landets smukkester landskaber og Danmarks største vildmark strækker sig fra Agger Tange i syd til Hanstholm i nord. Den betagende natur byder både på klitplantager og kyst, kalkskrænter, store marker og meget mere.
Læs mere om Nationalpark Thy

Hanstholm Fyr
Danmarks første roterende fyr, hvorfra man kan nyde en ganske eneståande udstigt. Fyret troner over de høje skrænter og guider stadig skibe og kuttere gennem den farlige færd uden om Hanstholmknuden. Under 2. verdenskrig var man nødsaget til at slukke for fyret efter krav fra den tyske besættelsesmagt.
Læs mere om Hanstholm Fyr

Klitmøller - Cold Hawaii
Klitmøller er nu til dags verdenskendt for de fantastiske surfingforhold og den afslappede stemning. Men byen har også en spændende historie som Thys tidligere metropol med eksklusive handelsvarer, der sågar overgik købstaden Thisted.
Læs mere om Klitmøller

Hanstholm Fiskeauktion
Det kræver, at man står tdligt op, men til genglæd får man en ganske unik oplevelse, der er svær at få andre steder. På Danmarks førende fiskeauktion sætter den lynhurtige auktionsmester kuller og kulmule under hammeren, mens budende falder i form af nik og grynt fra de tilstedeværende. 
Læs mere om fiskeauktionen

Vejlerne – Nordeuropas største vildtfuglereservat 
Reservatet besøges hvert år af mange af fugleentusiaster, og der er registreret over 300 fuglearter på det 6.000 hektar store område. Det ligger cirka 20 minutters kørsel fra Spisehuset Thy.
Læs mere om Vejlerne

Vil man fylde på med oplevelser for en hel dag, har Visit Thy udarbejdet nogle fantastiske turforslag, som er også er gode om vinteren - I kommer også til at lægge vejen forbi mange af de ovenstående steder og seværdigheder. 


Fantastiske anmeldelser
Omhuen der lægges i stedet, både hvad angår mad og gæstfrihed, skinner også igenennem i de mange flotte anmeldelser. De har bl.a fået 5 gafler af Nordjyskes madanmelder og ligger i kategorien "Fremragende" på Tripadvisor. Tidligere gæster skriver bl.a.:

"Spisehuset Thy gav os en super god oplevelse. Vi blev kun mødt af søde, venlige og dygtige medarbejdere. Maden var utrolig lækker og smukt anrettet. Vinene fine og til rimelige priser. Vi gik alle fra bordet med glade smil og tilfredse maver"
-Henny

"Spisehuset Thy har fået 5 gafler af Nordjyskes madanmelder. Det er fuldt fortjent - en smagsoplevelse udover det sædvanlige - alle fire retter. Og dagen derpå glimrende morgenmad anrettet og serveret ved bordet. God afveksling til buffet. Skønt at se så mange ude på opleveren en trist martsdag med sædvanlig regn og rusk. (3. marts 2020)
Opholdet var et Deal-produkt".
-Bent

 "Vi besøgte Spisehuset Thy i forbindelse med en tur til Thy Nationalpark. Pænt istandsat og en ualmindelig god middag - ikke mindst i forhold til, hvad vi havde betalt for opholdet. Også gode vine på vinmenuen.
Pæn morgenmad med gode lokale råvarer serveret ved bordet.
Fin placering som udgangspunkt for ture i nationalparken. Vi kommer gerne tilbage - måske med vores venner næste gang."
-Lisbeth

Du reserverer du dit ophold hos Spisehuset Thy på tlf.: 97 99 70 03 - tast herefter 1. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer.

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Ved spørgsmål kan Spisehuset Thy kontaktes på tlf.: 97 99 70 03.

Opholdet kan benyttes med ankomst tirsdag, onsdag, torsdag og fredag fra d. 1. december 2020 til d. 31. december 2021.

En unik kode gælder for et ophold til 2 personer på Spisehuset Thy.

Opholdet inkluderer:
1 overnatning i dejligt dobbeltværelse
6 retters gourmetmiddag med indslag af lokale råvarer ( 5 serveringer)
Luksus morgenmad serveret ved bordet med hjemmelavede specialiteter og brød, hertil hjemmelavet morgenbitter.

Tillæg (Betales direkte til Spisehuset Thy):
Tillæg for ankomst fredag - 150 kr. pr. person.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Spisehuset Thys officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Spisehuset Thy.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på https://spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Spisehuset Thy

Østerild Byvej 65, 7700 Thisted
Tlf.: 97 99 70 03 | CVR: 33432666 | info@spisehusetthy.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 22. september 2020 kl. 23:59

Gourmetophold på Spisehuset Thy