Kåret til Danmarks bedste badehotel 2020!

Sidste chance!

Nyd en ægte badehotelsoplevelse på idylliske Rødvig Kro & Badehotel. Hotellet ligger på Stevns med udsigt til Østersøen og Stevns Klint , og det er kåret som Danmarks Bedste Badehotel 2020. Opholdet er inkl. 1 overnatning, middag og morgenbuffet.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Familiedrevne Rødvig Kro & Badehotel er en gammel, smukt indrettet kro, hvor den helt særlige stemning understreges med friske blomster, levende lys, ild i pejsen, hyggelige stuer, en dejlig gårdhave, skønne måltider og altid venlig service.

Her mærker du fra første færd, hvorfor det er kåret til Danmarks Bedste Badehotel 2020. Intet er overladt til tilfældighederne.

Fra hotellet er der en smuk udsigt over Østersøen og til Stevns Klint, som er på UNESCOS liste over verdensarv. Hotellet ligger helt ned til stranden og kun få minutters gang fra den hyggelige havn.

Skøn mad og venlig service er omdrejningspunktet på Rødvig Kro & Badehotel. I hotellets restaurant, som også har havudsigt, serveres lækre menuer sammensat med årstidens dagfriske råvarer. Grøntsager handles hos de lokale producenter, og fisk kommer fra havnen i nærheden. Der serveres kun mad af høj kvalitet - altid ledsaget af en venlig bemærkning og et smil på læben.Opholdet er for 2 personer og inkluderer:

  • 1 overnatning i dobbeltværelse
  • Before dinner-drink
  • 3-retters aftenmenu
  • Morgenbuffet

SPOTpris 1.398 kr. for 2 personer. Normalpris 2.170 kr. Spar 35 %

Opholdet kan benyttes med ankomst fra søndag til fredag fra d. 01. november 2020 - 28. februar 2021. Kan dog ikke benyttes i perioden 20. december 2020 - 15. januar 2021.

Tillæg (betales direkte på hotellet):

  • Fredagstillæg - 200 kr. pr. person.
  • Tillæg for værelse med havudsigt - 100 kr. pr. person.Rødvig Kro & Badehotel - kåret til Danmarks bedste
Hotellet har til huse i historiske rammer - en gammel kro, som er istandsat med respekt for både historie og detalje. Hotellet råder over 19 værelser, hvoraf de fleste har udsigt over Østersøen og Stevns Klint. 

Værelserne er individuelt indrettet, så de har deres egen specielle atmosfære og sjæl. Væggene er fint udsmykket af kunstneren Sara Skaaning, som er en del af værtsparrets familie, og alle kroens originale gamle møbler er ombetrukket med smukt og farverigt stof af familiemedlemmet Camilla Dammegaard. På den måde har værtsparret forsøgt at bevare så meget af kroens originale indretning som muligt. Der er trådløst internet (Wi-Fi) og fjernsyn på alle værelser. Ekstra opredning eller barneseng kan arrangeres på flere af værelserne.

Opdagdanmark.dk har kåret Rødvig Kro & Badehotel til Danmarks Bedste Badehotel anno 2020. Faktisk vandt hotellet både i kategorien Danmarks og Sjællands Bedste Badehotel og løb dermed med sejren foran SPOTfavoritter som Aarøesund, Knudhule og Dyvig Badehotel, som dog alle endte i Top 10.

Besøg udsigtstårnet
Skovtårnet ved Camp Adventure ligger ca. en halv times kørsel fra Rødvig Kro & Badehotel. Tårnet giver med sine 45 meter og placering 135 meter over havets overflade og et majestætisk syn ud over Sydsjælland. Fra toppen kan man se 25 km ud over det sydsjællandske landskab. Mod nord og i klart vejr kan man se helt til Øresundsbroen og Turning Torso i Malmø, og selv dele af den københavnske skyline toner frem, når man nyder udsigten fra toppen.
Tårnet åbnede i Marts 2019. 

Læs mere om udsigtstårnet.


Se den lille film om hotellet
Rødvig Kro & Badehotel folder sig ud i denne fine video, som giver dig en god fornemmelse af stedet.


Udmærkelsescertifikat på Tripadvisor
De mange fine anmeldelser fra gæster, der har boet på Rødvig Kro & Badehotel har ført til et flot udmærkelsescertifikat på Tripadvisor. Gæsterne giver bl.a. følgende ord med på vejen:

"Fantastisk beliggenhed.
Helt perfekt til slappe af ferie. Dejlig natur lige uden for døren. Tog, helt bogstaveligt lige til døren. Sødt og imødekommende personale. Rigtig bagehotels atmosfære.
Godt menu kort, og gode vine. Kommer gerne igen"
- Anmeldt august 2020.

"Vi skulle - som så mange andre - slet ikke have holdt ferie i DK, men COVID-19 bestemte for os. Vores Danmarks tur startede med en overnatning på Rødvig Badehotel. Straks ved ankomsten mærkede vi varmen og god stemning.

Vi fik et utrolig dejligt værelse med smuk udsigt over vandet. Vi nød en sublim frokost og frokost med lige så sublim vin til. Vi blev vækket med duften af hjemmebagte boller - så hyggeligt. Næsten som at være statist i en god film. Tusinde TAK for alt. Vi ses igen"
- Anmeldt juli 2020.

"Det var en dejlig oplevelse. Et meget hyggeligt sted i fine omgivelser, nær til bademulighed og til havnen, hvor der var meget liv. 
God mad, fin betjening og fin service, da der var lidt forsinkelse på at tjekke ind. Vi nød en øl i den hyggelige gårdhave så længe. Vi kommer så meget gerne igen."

"Hyggelige Rødvig Kro Badehotel i fin badehotel-stil er smukt beliggende med udsigt til Stevns Klint. I den hyggelige restaurant med den fine udsigt fik vi om aftenen en dejlig 3-retters gourmet middag (bedst var forretten: rimmet laks på hummercreme - hold op det var lækkert).

Næste morgen fik vi en flot hjemmelavet morgenbuffet, hvor intet manglede. Personalet er meget venligt og serviceminded. 

Omegnens imponerende oplevelser: Stevns Klint, Højerup Kirke, Stevns Fyr, Fakse Kalkbrud, Gisselfeldt Kloster med park og orangeri og det nye skovtårn ved Camp Adventure. Ganske enkelt en helt fantastisk weekend". 
- Anmeldt juli 2019.

"Skønt sted - rigtig badehotelstemning!

God oplevelse - dejlig mad og fin service. Godt værelse med fantastisk udsigt og området er velegnet til både kortere og lange gåture til f.eks. den meget autentiske fiskerihavn eller ud til Stevns Klint".
- Anmeldt maj 2019.

"Hyggeligt ophold. Fantastisk mad. Venlig betjening.
Meget hyggeligt Badehotel i et skønt havnemiljø og lige ud til Stevns klint. Stedet oser af afslapning i skønne omgivelser. Smagfuld indretning.Venlig betjening og supergod mad. Dejligt gårdmiljø med mange hyggekroge".
- Anmeldt marts 2019.


Læs alle anmeldelserne på Tripadvisor

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du dit ophold hos Rødvig Kro & Badehotel ved at sende en mail til: info@roedvigkro.dk eller tlf.: 56 50 60 98. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Ved spørgsmål kan Rødvig Kro & Badehotel kontaktes på tlf.: 56 50 60 98.

Opholdet kan benyttes med ankomst fra søndag til fredag fra d. 01. november 2020 - 28. februar 2021. Kan dog ikke benyttes i perioden 20. december 2020 - 15. januar 2021.

Én unik kode gælder for ét ophold til 2 personer og inkluderer:

1 overnatning i dobbeltværelse
Before dinner-drink
3-retters aftenmenu
Morgenbuffet


Tillæg (betales direkte på hotellet):

Fredagstillæg - 200 kr. pr. person.
Tillæg for værelse med havudsigt - 100 kr. pr. person.


Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Rødvig Kro & Badehotels officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.


Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Rødvig Kro & Badehotel

Østersøvej 8, 4673 Rødvig, Stevns
Tlf.: 56 50 60 98 | CVR: 37830690 | info@roedvigkro.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 26. oktober 2020 kl. 23:59

Rødvig Kro & Badehotel for 2