Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Vidunderlige Prag inkl. fly & hotel

Nyd en romantisk storbyferie i vidunderlige Prag med base på Hotel Arbes i byens historiske centrum. Herfra kommer I let omkring til alle de spændende seværdigheder og er aldrig langt fra gode restauranter. Inkl. 3 eller 4 nætter inkl. fly og morgenmad.

PRAG - 4 overnatninger på 3* hotel inkl. morgenmad. Afrejse fra CPH eller BLL fra sep. til dec.

Pris fra 1.895

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
2 solgte

SPOTpris!

Hotel Arbes er et hyggeligt, 3-stjernet-plus hotel, der ligger tæt på Arbes pladsen og den frodige Kinksy have i Prags historiske centrum.

Fra hotellets beliggenhed ved foden af Petrin-højen og det imponerende Prag Slot kan I nemt tage en gåtur på 10-12 minutter til flere berømte Prag-seværdigheder som Karlsbroen og Nationalteatret. 

Hotel Arbes  åbnede i 2001, og alle hotellets 28 værelser er udstyrede med nye møbler i gammel stil, satellit-TV og minibar. Der er desuden faciliteter til at lave te og kaffe. 

Lobbybaren har åben lige fra 09.00 til 02.00 om natten, og stedets vinkælder-restaurant serverer en lækker morgenbuffet samt tjekkiske og internationale retter for grupper ved forespørgsel. 


Rejsen inkluderer:

  • Fly fra København eller Billund til Prag t/r (med Ryanair eller Norwegian)
  • 10 kg håndbagage
  • 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse på 3* Hotel Arbes
  • Morgenmad alle dage.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:


Check-in på hotellet: kl. 14:00-24:00
Check-ud på hotellet: kl. 07:00-11:00


Prag
Kulturel og fascinerende er blot få af de ord, der beskriver Prag - en af Europas allersmukkeste byer med sine smukke broer og sin overvældende, historiske arkitektur, med sine mange tårne og spir.

Dertil er byen ifølge mange en af Europas mest charmerende hovedstæder, bl.a. på grund af de listige knejper med velskænket tjekkisk øl, der blander sig med dukkehusagtige bygninger i jugendstil. Byen er nærmest som labyrint af små krogede gader, der slanger sig indimellem hinanden og er som skabt til at blive væk i.

Hvis I besøger Prag, bør I lægge vejen forbi Det Gule Marked, der ligger, når man går fra centrum over den næsten 700 år gamle Karlsbro. Her kan I købe alverdens ting og sager, men I skal passe på, da sælgerne er notoriske for at prøve at få lidt flere penge fra udlændinge.

Et andet sted der skal opleves er den jødiske bydel, Josefov, hvor man finder kosher-restauranter, Den Jødiske Kirkegård og gamle synagoger, der har overlevet 2. verdenskrig. Bydelen er bestemt et besøg værd, da man får et imponerende indblik i den jødiske kulturs historie.

Sidst, men ikke mindst, er det et klart must at få set det astronomiske gamle ur fra 1410 på Rådhustårnet i Staré Mesto. Det er et mekanisk skuespil, som giver en forestilling hver time, hvor to låger åbnes over uret, og de 12 apostle kommer frem en efter en, drejer sig og hilser på forsamlingen. 

Prag kan dermed tilfredsstille alle de visuelle sanser, men byen giver også smagssanserne en oplevelse. Tjekkiet er kendt for ikke at importere udenlandsk øl, da de mener, de selv brygger verdens bedste pilsnere. Så hvis I er i Prag, bør I besøge et af de autentiske værtshuse eller knejper, der kun skænker lokal pils, hvor her er der mulighed for at få en sublim øl-oplevelse.


Om Vindrose Rejser
Vindrose Rejser har i mere end 6 år haft et tæt samarbejde med Spotdeal. I årenes løb har Vindrose sendt mange danskere ud på uforglemmelige rejser. Bestræbelserne er altid at være mere end en bookingcentral. Vindrose giver gerne gode råd med på rejsen, og er aldrig mere end et telefonopkald væk.

Som navnet ”Vindrose” lægger op til, så viser rejsebureauet vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 år har Vindrose Rejser sendt gæster rundt i hele verden - lige fra Gdansk til Guadeloupe. Livet er for kort til dårlige rejser, derfor har Vindrose Rejser altid fokus på at skabe de bedste rammer - det gælder både en forlænget weekend til Hamborg eller en vinrejse til Toscana.

Læs bedømmelserne Trustpilot og Facebook, og se de flotte billeder på Instagram.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

En unik kode gælder for 1 person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. 

Rejsen inkluderer:

  • Fly fra København eller Billund til Prag t/r (med Ryanair eller Norwegian)
  • 10 kg håndbagage
  • 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse på 3* Hotel Arbes
  • Morgenmad alle dage.

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Check-in på hotellet: kl. 14:00-24:00
Check-ud på hotellet: kl. 07:00-11:00

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på https://spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 27. august 2020 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst