Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Strandhotel ved Kielerfjorden

Nyd et afslappende og romantisk ophold for 2 ved den smukke Kielerfjord i Nordtyskland. Det hyggelige og maritime Strandhotel Strande byder på 1 el. 2 nætter inkl. middag, 1 glas prosecco, morgenmad og adgang til wellness.

STRANDHOTEL STRANDE ved Kiel - 1-2 nætter inkl. 2-retters middag. Gyldig til 31. marts 2021.

Pris fra 895

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
7 solgte

Værdi1.695

Rabat47

Spar800

Strandhotel Strande er et familiedrevet hotel, der ligger blot 2 minutters gang fra stranden ved Østersøen i Strande. Hotellet har 29 værelser og beliggenheden ved bredden af Kiel Fjord giver en fantastisk udsigt over Østersøen fra de fleste af værelserne, hotellets restaurant, vinterhaven og terrassen.

Med sin unikke, maritime atmosfære, er Strandhotel Strande det perfekte sted for de særlige øjeblikke. Hotellet tilbyder gratis WiFi, og har en stemningfuld restaurant, der serverer lækre, regionale retter.

Den nærliggende Østersø byder på mange kilometer sandstrand, og området er ideelt til cykling, ridning og vandsport. Der er også 3 nærliggende golfbaner med i alt 63 huller.


Vælg mellem 1 eller 2 overnatninger for 2 personer:

Ophold med 1 overnatning:

 • 1 overnatning i dobbeltværelse
 • 2-retters middag
 • 1 glas prosecco
 • Morgenmad
 • Adgang til sauna og relax area.

Ankomst i august 2020 - SPOTpris: 1.695 kr. for 2 personer.
Ankomst i september 2020 - SPOTpris: 1.095 kr. for 2 personer. Normalpris: 1.695 kr. Spar 35%
Ankomst i oktober 2020 - SPOTpris: 1.049 kr. for 2 personer. Normalpris: 1.695 kr. Spar 38%
Ankomst i november 2020 til marts 2021 - SPOTpris: 895 kr. for 2 personer. Normalpris: 1.695 kr. Spar 47%

- ELLER -

Ophold med 2 overnatninger:

 • 2 overnatninger i dobbeltværelse
 • 2 x 2-retters middag pr. person
 • 1 glas prosecco
 • Morgenmad
 • Adgang til sauna og relax area.

Ankomst i august 2020 - SPOTpris: 3.395 kr. for 2 personer.
Ankomst i september 2020 - SPOTpris: 2.195 kr. for 2 personer. Normalpris: 2.695 kr. Spar 18%
Ankomst i oktober 2020 - SPOTpris: 1.995 kr. for 2 personer. Normalpris: 2.695 kr. Spar 26%
Ankomst i november 2020 - marts 2021 - SPOTpris: 1.795 kr. for 2 personer. Normalpris: 2.695 kr. Spar 33%

Opholdet kan benyttes alle åbningsdage til og med d. 31. marts 2021.

Der tages forbehold for udsolgte datoer.

Tilkøb (betales direkte til Vindrose Rejser):

 • Tilkøb af green-fee til Golf- & LandClub Gut Uhlenhorst - 450 kr. pr. person pr. green-fee.

Strandhotel Strande
Værelserne på hotellet er individuelt og smukt møblerede. Med et moderne og lyst design udstråler hvert værelse sin egen charme, og tilbyder alle de bekvemmeligheder, man kan ønske sig. De har alle satellit-tv, skrivebord, værdiboks og eget badeværelse med brusebad og hårtørrer.

Morgenmaden på hotellet serveres fra 7:00- 10:00 i hverdagene, og fra 8:00-10:30 i weekenderne, hvor hotellet tilbyder en luksuriøs morgenbuffet, herunder friske smoothies, hjemmelavet müsli, frisk tykmælk, yoghurt og frugtsalat. Dertil er der også regionale pålæg og friske salater (fjerkræ, rødt kød og fisk) samt et udvalg af lokale ostesorter fra Slesvig-Holsten. Et udvalg af syltetøj, honning, croissanter og rundstykker afrunder buffeten.

Hotellet har stander til opladning af el-bil.

Se video fra hotellet her:


Restaurant Riva
Hotellets Restaurant Riva, vil forkæle dig med regionale og sæsonbetonede retter samt en stor vinkælder med fantastiske vine til yderst fornuftige priser. Et udvalg på ca. 200 vine med mange forskellige årgange og områder giver dig mulighed for at finde en passende vin til hvert måltid.

Restaurantens primære fokus er at levere mad af høj kvalitet og en god værdi. Menuen byder på en række sæsonbetonede retter som for eksempel regionale specialiteter, friskfangede fisk i alle variationer og meget mere.

Der er også mulighed for at arrangere en vinsmagning på hotellet i deres vinkælder.

Velvære og sauna
Hotellet har egen finsk sauna, en stor regnskovsbruser samt et afslapningsrum med vand og frugt til fri afbenyttelse. I nærheden er der forskellige wellnessmuligheder på steder, som hotellet samarbejder med. Bl.a. ligger Meridian Spa kun 15 minutter væk fra hotellet og tilbyder, på et areal på over 4200 m2, et stort fitness-område, samt et wellness-område med tagterrasse, pool og saunaer. 

Kiel
Hotellet ligger 20 minutters kørsel fra Kiel og 110 km fra Hamborgs centrum. Der er 40 km til motorvej A7. 

Kiel er hovedstanden i delstaten Schleswig Holsten og er en by med historie tilbage til det 6. århundrede. Den ligger kun 80 km. fra den dansk-tyske grænse og har mere end 240.000 indbyggere. Byen er især kendt for sine stolte sejler-traditioner og den årlige regatta, som er verdens største.

Kiel har desuden en hyggelig, gammel bydel, hvor et besøg i Nikolai kirken kan anbefales. De mange museer gør også, at det er let at bruge et par dage i byen. Laboe Naval Memorial er også et besøg værd, ligesom en guidet rundtur i ubåden, som ligger lige ved siden af, er interessant.

Byen er spækket med gode restauranter og hyggelige cafeer. Derudover kan jeres shoppinglyst også blive stillet, da byen har en attraktiv gågade med alle de store mærkervarer samt et stort indkøbscenter.


Flotte anmeldelser
Mange tidligere gæster er begejstrede for hotellet. På Tripadvisor skriver de bl.a.

"Godt hotel.
Venligt personale, gode værelser og god morgenbuffet. Beliggenheden er bare så fin med dejlig udsigt over Kielerbugten. Vil gerne komme der igen. Hyggeligt område til bare at dase og holde ferie i. Her er plads til alle, familier med børn, pensionister og hvem der ellers holder fri."
- Anmeldt september 2019.

"Dejligt hotel, hvor alt fungerer.
Vi besøgte Strandhotel med 2 overnatninger og 2 gange middag (2 retter). Hotellet er bestemt anbefalelsesværdigt - alt fungerede til vores fulde tilfredhed. Dejligt værelse - fint badeværelse - super TV med mange kanaler selv danske - gode senge - fin rengøring - super wi-fi - dejlig morgenmad - 2 dejlige middage - meget venligt personale - fantastisk beliggenhed. Vi kommer helt sikkert igen"
- Anmeldt april 2019.


Om Vindrose Rejser
Vindrose Rejser har i mere end 6 år haft et tæt samarbejde med Spotdeal. I årenes løb har Vindrose sendt mange danskere ud på uforglemmelige rejser. Bestræbelserne er altid at være mere end en bookingcentral. Vindrose giver gerne gode råd med på rejsen, og er aldrig mere end et telefonopkald væk.

Som navnet ”Vindrose” lægger op til, så viser rejsebureauet vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 år har Vindrose Rejser sendt gæster rundt i hele verden - lige fra Gdansk til Guadeloupe. Livet er for kort til dårlige rejser, derfor har Vindrose Rejser altid fokus på at skabe de bedste rammer - det gælder både en forlænget weekend til Hamborg eller en vinrejse til Toscana.

Læs bedømmelserne Trustpilot og Facebook, og se de flotte billeder på Instagram.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du dit ophold hos Vindrose Rejser på telefon 33 13 52 23 eller mail mail@vindroserejser.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Der tages forbehold for udsolgte datoer og vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst mulig. Såfremt ønskede dato ikke er ledig, så har du 14 dages fortrydelsesret fra købet er gennemført.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser.

Opholdet kan benyttes alle åbningsdage til og med d. 31. marts 2020.

En unik kode gælder for det valgte ophold for 2 personer.

Ophold med 1 overnatning:

 • 1 overnatning i dobbeltværelse
 • 2-retters middag
 • 1 glas prosecco
 • Morgenmad
 • Adgang til sauna og relax area

- ELLER -

Ophold med 2 overnatninger:

 • 2 overnatninger i dobbeltværelse
 • 2 x 2-retters middag pr. person
 • 1 glas prosecco
 • Morgenmad
 • Adgang til sauna og relax area

Tilkøb (betales direkte til Vindrose Rejser):

 • Tilkøb af green-fee til Golf- & LandClub Gut Uhlenhorst - 450 kr. pr. person pr. green-fee

Der tages forbehold for udsolgte datoer.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 26. august 2020 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst