3-4 nætter i smukke Budapest

Sidste chance!

Budapest er en historisk perle, der udfolder sig ved floden Donau med smuk arkitektur, billedskønne boulevarder og en fortryllende atmosfære. Inkl. fly og 3-4 nætter på centralt 3* hotel med morgenmad.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Ungarns hovedstad folder sig ud på begge sider af Donau-floden. Budapest udspringer af to byer, Buda og Pest, som deles af den smukke, brusende flod. 

På Buda-siden ligger Gellert-bjerget med citadellet, borghøjen med det store slotskompleks og den berømte Matthias-kirke. På Pest-siden ligger Parlamentet, de mange muligheder for at shoppe, de flotte boulevarder og liebhaver-boligerne. Hele byen er en stor metropol med 1.7 millioner indbyggere. Når I er i byen, så er det oplagt at tage en båd op og ned ad Donau. Turen tager ca. 2 timer og giver et godt indblik i hvor pragtfuld byen er. 

Europas største synagoge ligger også i Budapest, og er mere end 75 meter lang og 27 meter bred, hvilket gør den til verdens næststørste. 

På den anden side af Donau finder i Castle Hill, som er en bydel der bringer Jer tilbage til middelalderen. Kun folk, som arbejder eller bor i bydelen, har tilladelse til at køre i bil i Castle Hill. Det er også i dette område, at I finder Matthias-kirken og det Nationale galleri. 

Når dagen er omme, og det er tid til at nyde en drink, så har Budapest et spændende og pulserende natteliv. Her er rig mulighed for at få stillet tørsten. Byen byder på alt fra eksperimenterende jazz til natklubber, som har åbent til den lyse morgen.


Rejsen inkluderer:

  • Fly fra København eller Billund til Budapest med Ryanair t/r
  • 10 kg håndbagage pr. person
  • 3 eller 4 overnatninger på det 3* Hotel Benczúr
  • Morgenmad alle dage.

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

Tilkøb (købes direkte hos Vindrose Rejser):
Budapestkort, der under opholdet giver fri adgang til offentlig transport, 19 museer, et termisk bad og meget mere. Læs mere her: https://www.budapestinfo.hu/

  • 72 timer (3 dage): 325 kr. pr. person
  • 96 timer (4 dage): 400 kr. pr. person

Kortet bookes og betales direkte til Vindrose Rejser – Derefter kan man hente kortet i lufthavnen ved ankomst.


Hotel Benczúr
Hotel Benczúr er et stille hotel i Budapests ambassadekvarter, en charmerende stille plet midt i en pulserende by. Hotellet er originalt bygget i 1969, men er moderniseres løbende, så derfor kan du i alle hotellets 160 værelser nyde synet af moderne omgivelser og ikke mindst WiFi, som hotellet udbyder gratis.

Hotellet har en restaurant, Zsolnay, hvor du kan nyde en kombination af moderne mad og traditionelle, ungarske retter. Om sommeren åbner restauranten dørene op, så du kan nyde din mad på terrassen. Morgenmadsbuffet er altid inkluderet, når du booker overnatning på Hotel Benczúr og hotellets reception er åben døgnet rundt, hvis du mangler hjælp eller tips til at opleve byen.

Hotel Benczúr har en fantastisk placering i nærheden af Liszt Ferenc Square. I nærheden finder du mange historiske vartegn, heriblandt et slot og en stor del museer. Når du besøger Benczúr Hotel, er det oplagt at besøge St. Stefans Basilika og Parlamentet, som er nogle af de mest populære seværdigheder i Budapest. Der ligger også masser af spændende restauranter i området omkring Hotel Benczúr, hvor du blandt andet kan nyde ungarsk eller italiensk gastronomi.

Hotel Benczúrs placering gør det til et fantastisk udgangspunkt til at udforske Budapest både til fods og med offentlig transport.

Hotellet Benczúr ligger omkring 25 minutters kørsel fra Budapest Lufthavn.  


Om Vindrose Rejser
Vindrose Rejser har i mere end 6 år haft et tæt samarbejde med Spotdeal, og gennem årenes løb har Vindrose sendt mange danskere ud på uforglemmelige rejser. Bestræbelserne er altid, at være mere end en bookingcentral. Vindrose giver gerne gode råd med på rejsen, og er aldrig mere end et telefonopkald væk.

Som navnet ”Vindrose” lægger op til, så viser rejsebureauet vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 år har Vindrose Rejser sendt gæster rundt i hele verden lige fra Gdansk til Guadeloupe. Livet er for kort til dårlige rejser, og derfor har Vindrose Rejser altid fokus på at skabe de bedste rammer - det gælder både en forlænget weekend til Hamborg eller en vinrejse til Toscana.

Læs bedømmelserne Trustpilot, Facebook og se de flotte billeder på Instagram.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer.

Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

Én unik kode gælder for en person ved køb af min. 2 personer.

Rejsen inkluderer:
Fly fra København eller Billund til Budapest med Ryanair t/r
10 kg håndbagage pr. person
3 eller 4 overnatninger på det 3* Hotel Benczúr
Morgenmad alle dage.

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på https://spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 København V
Tlf: 33 13 52 23 | CVR: 39017229 | mail@vindroserejser.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 20. august 2020 kl. 23:59

Budapest