Krydstogt fra Dubai til Italien

Sidste chance!

Tag med på et lækkert langtidskrydstogt fra fascinerende Dubai via Suezkanalen til Italien. Rejsen inkluderer fly, 1 nat i Dubai og 23 dage ombord på skibet med helpension. Rejs 12. marts 2021 fra kun 12.990 kr.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Tag forskud på sommeren ombord på det flotte krydstogtskib, Costa Diadema, som på 3 uger sejler dig fra solrige Dubai, gennem Suezkanalen og Middelhavet til Savona i Norditalien. En fortryllende rejse, der byder på den perfekte kombination af kulturelle oplevelser og ren afslapning.

Dit eventyr starter den 12. marts, hvor du flyver til Dubai. I denne fascinerende metropol har du en hotelovernatning, inden du den efterfølgende dag tages med på en lille sightseeingstur i Dubai. Denne slutter på skibet, hvor der tjekkes ind. Skibet forlader først Dubai over middag den 14. marts, så det er også muligt at blive betaget af Dubai i ”aftenklæder”.

Oplev Arabiens mystik i Oman
Fra Emiraterne sættes kursen mod nabolandet, Oman, hvor skibet har to anløb. Først lægges der til i hovedstaden, Muscat. Denne by har en glorværdig fortid, som stadig ses i den gamle bydel. Besøg fæstningen og den store moské eller shop løs i souken. Her er masser af arabisk mystik og stemning og en hel dag til at suge alle indtrykkene til sig. Fra Muscat fortsættes til Salalah. Dette er en meget atypisk arabisk by, idet den er meget frodig med både banan- og papayaplantager, og bag de hvide sandstrande med kokospalmerne karakteriseres landskabet af specielle grønne bakkeformationer. Længere nede ad kysten finder du Mughsail Beach, hvis geysere byder dig velkommen med op til 15 m høje sprøjt.

Fra Jordan til Suez-kanalen
Efter nogle dage på havet ankommer du nu til Aqaba i Jordan. Her kan du nyde byen eller f.eks. købe udflugt til oldtidsbyen Petra, som ligger i et ørkenlandskab, og du kan se hvordan ”huse” og gravmæler er hugget ind i klipper. Selve Aqaba er en veludviklet ferieby med strande, butikker og caféer – en herlig by at tilbringe dagen i.

Herfra fortsætter Costa Diadema mod Suezkanalen, som nu skal passeres. Denne 163 km lange kanal, der tog 10 år at bygge, er ingeniørernes triumf over naturen og gør det muligt for skibe at sejle mellem Europa og Asien uden at skulle hele vejen uden om Afrika. Omkring 25.000 skibe sejler igennem kanalen hvert år, og du befinder dig nu ombord på ét af dem på vej mod Middelhavet.

Besøg Bethlehem og Jerusalem
Tilbage i Europa har du 6 anløb i Middelhavet, inden endestationen nås. Det første er det interessante anløb i Israels 3. største by Haifa, hvorfra du kan tage på udflugt til både Bethlehem og Jerusalem. Herefter sejles til Piræus, der er Athens havneby. Den græske hovedstad er en vaskeægte storby med masser af seværdigheder og gode shoppingmuligheder. Besøg f.eks. betagende Akropolis, tag en tur med kabelbanen for en fantastisk udsigt eller slentr en tur på Plakaen, hvor du også kan nyde en smagfuld, græsk frokost på en af de hyggelige beværtninger.

Historiske Sicilien
Lige ved strædet, der adskiller Sicilien fra det italienske fastland, og hvor de mytologiske søuhyrer, Skylla og Charybdis, i sin tid huserede, ligger Messina. En rigtig hyggelig by, der er udråbt til den bedste by i Europa, når det gælder street food. Her er flere flotte fontæner og bygningsværker så som byens katedral og det astronomiske klokketårn. Længere nede ad kysten ligger middelalderlige Taormina, der nærmest rejser sig lodret op ad havet, og byder på smalle og snoede brostensbelagte gader, det arabisk inspirerede Palazzo Corvaja og ruinerne af et græsk teater. Og lige i nærheden ligger Etna – Europas højeste, aktive vulkan – hvortil der også arrangeres udflugter.

Arkæologiske skatte i Napoli
Herefter anløbes Napoli, hvis historiske bymidte er på UNESCOs verdensarvsliste og har nogle af verdens mest imponerende arkæologiske skatte. Napoli er den tredjestørste by i Italien, og byens beliggenhed ved Napoli-bugtens sølvgrå vand gør den til én af de smukkeste byer i Syditalien. Kulturbyen har metropolens intensitet og tempo, men også fredfyldte lommer midt i mylderet. Du kan også komme til Pompeji og Herculaneum, der blev begravet, da Vesuv gik i udbrud i år 79. Du må endelig heller ikke snyde dig selv for en ægte pizza – den kommer fra Napoli!

Feriestemning i Barcelona
Fra Italien sejles nu til Spanien, hvor den catalanske hovedstad, Barcelona, besøges. Denne storby behøver næppe nogen præsentation. Her vrimler det med seværdigheder som den finurlige Sagrada Familia og det imponerende fodboldstadion, Camp Nou. Stemningen på det berømte hovedstrøg, Ramblaen, er i sig selv en oplevelse, og du kan sagtens få tid til at gå med at betragte menneskemylderet med et godt glas i hånden.

Det sidste reelle stop, inden slutdestinationen nås, er i den dynamiske franske havneby Marseille, der er meget mere interessant og charmerende, end den har ry for at være. Besøg det gamle kvarter, Le Panier – der oversat betyder ”Kurven” – med de smalle, snoede gader og forskelligfarvede facader eller den levende gamle havn med de utallige yachts. Du kan også tage på udflugt til f.eks. Pavernes By, Avignon, eller Arles.

Påskesøndags morgen ankommer Costa Diadema til Savona, som er skibets endestation. Du flyves tilbage til Danmark efter en uforglemmelig rejse fyldt med indtryk fra forskellige kulturer krydret med solskin og dejlige sommertemperaturer.


Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Dubai
 • Fly Milano - København
 • 20 kg bagage plus 8 kg håndbagage
 • Transfer fra lufthavnen til hotel i Dubai
 • Transfer fra hotel til skib inkl. sightseeingstur i Dubai
 • Transfer fra skibet til lufthavnen i Milano
 • 1 nat på 4* hotel i Dubai inkl. morgenmad
 • 22 nætter i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant indenfor åbningstiden
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows, biograf og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • Ekspedition- og udstedelsesgebyr.

PRIS PR. PERSON VED 2 PERSONER PR. KAHYT:

Indvendig kahyt Classic: SPOTpris 12.990 kr.
Indvendig kahyt Premium: SPOTpris 13.990 kr.
Udvendig kahyt Classic*: SPOTpris 15.990 kr. 
Udvendig kahyt Premium: SPOTpris 16.990 kr. 
Balkonkahyt Classic*: SPOTpris 18.490 kr. 
Balkonkahyt Premium: SPOTpris 19.490 kr. 

*Kan have begrænset udsyn grundet redningsudstyr.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du et depositum på 5.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring ved sygdom.

Ikke inkluderet i rejsens pris:
Hvad ikke fremgår direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk servicegebyr, 10 € pr. person pr. dag. Betales forud eller afregnes på skibet.
 • Forsikringer – både rejseforsikring og afbestillingsforsikring. HUSK du rejser udenfor Europa, hvor sygesikringen INTET dækker
 • Udflugter og andre personlige udgifter
 • Drikkevarer, udover de nævnte

Classic og Premium:
I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Tilkøber man Premium, betyder det visse fordele, som er:

 • De bedst beliggende kahytter på skibet
 • Hvor der er størrelsesforskel, er Premium de største
 • 24-timers udbringning af roomservice.

Valg af spisetid, tidlig eller sen og ønske om at sidde ved stort eller lille bord.
Ønsker til spisetid og bordstørrelse fremsættes ved bestilling hos Øster Lindet.


Rejserute12.03. - Fly til Dubai og transfer til hotel for overnatning
13.03. - Sightseeingstur i Dubai efterfulgt af indtjekning på skibet
14.03. - Kl. 13.00 afgang Dubai
15.03. - Kl. 09.00-20.00 Muscat, Oman
16.03. - På havet
17.03. - Kl. 09.00-23.58 Salalah, Oman
18.-22.03. - På havet
23.03. - Kl. 08.00-22.00 Aqaba, Jordan
24.-25.03. - På havet gennem Suezkanalen
26.03. -  Kl. 06.00-22.00 Haifa, Israel
27.03. - På havet
28.03. - Kl. 09.00-18.00 Piræus/Athen, Grækenland
29.03. - På havet
30.03. - Kl. 08.00-18.00 Messina/Sicilien, Italien
31.03. - Kl. 08.00-18.00 Napoli, Italien
01.04. - På havet
02.04. - Kl. 08.00-18.00 Barcelona, Spanien
03.04. - Kl. 08.00-18.00 Marseille, Frankrig
04.04. - Kl. 08.00 ankomst Savona, Italien. Transfer til lufthavnen for hjemrejse.

Der må tages forbehold for ændringer i anløb og tider. Ved fremsendelse af krydstogtsbilletten vil eventuelle ændringer fremgå.

Transport
Rejsen er inklusive flytransport.

D. 12. marts 2021 kl. 14.20-23.45: København – Dubai
D. 04. april 2021 kl. 19.10-21.20: Milano – København

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne.
Alle transfers mellem lufthavne, hotel og skib er inkluderet.


Hotel i Dubai
Ved ankomst til Dubai har du en overnatning på det 4* Hyatt Place Dubai Jumeirah, inden du næste dag tjekker ind på krydstogtskibet. Hotellet ligger i Dubai, 3,2 km fra Dubai World Trade Center. Her findes restaurant, bar, udendørs swimmingpool og fitnesscenter. Der er gratis wifi. Alle værelser har aircondition, tv, elkedel, badekar eller bruser, hårtørrer. Morgenmad er inkluderet i opholdet.

Skibet
Du skal sejle med Costa Diadema, der er et af rederiets største skibe med plads til op til 4.500 passagerer. Livet ombord er et kapitel for sig, og her bydes på underholdning for alle i de forskelligt indrettede områder. Bl.a. skal nævnes lækkert uden- og indendørs poolområde, flere jacuzzis udendørs og indendørs og kæmpe teater med shows. For de aktive er der joggingbane og et utroligt flot fitnesscenter. Derudover findes der en stor spa- og wellnessafdeling, som man mod betaling kan nyde, og her tilbydes mange forskellige behandlinger.

Om aftenen tilbydes underholdning for enhver smag: Konkurrencer med animationsteamet, forestillinger i skibets imponerende teater, et moderne disco for de unge og musik af forskellig art i flere af de 13 barer/lounges for de voksne. Man kan mod tillæg tage en tur i 4D biografen, forsøge sig i Formel 1 simulatoren eller prøve lykken i det store kasino.

Kahytsbilleder
1 = Indvendig kahyt
2 = Udvendig kahyt
3 = Balkon kahytHelpension
Opholdet ombord er med helpension. Der er fri adgang til skibets a la carte-restaurant, hvor du kan få 3-5-retters menu – valgt ud fra et varieret menukort – serveret til hovedmåltiderne. Til aftensmaden har du fast spisetidspunkt og bord. Eller du kan benytte dig af skibets øvrige spisesteder. Nogle af specialrestauranterne er mod tillæg.

Drikkepakker
Der tilbydes forskellige ”all inclusive” drikkepakker på disse rejser. Drikkepakke bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet eller kan senere bestilles online. Bestilles pakken ombord, tillægger skibet 15% i serviceafgift.

Pranzo & Cena pakken dækker et udvalg af vine, fadøl, sodavand og mineralvand pr. glas serveret i restauranten i forbindelse med frokost og aftensmad.

 • Børn 2-17 år: 2.530 kr. (115 kr. pr. dag)
 • Voksne: 3.300 kr. (150 kr. pr. dag)

Brindiamo pakken dækker ubegrænset antal drikkevarer. Det gælder husets vin pr. glas, et udvalg af øl, spiritus, drinks, aperitifs og likører, sodavand, juice og mineralvand pr. glas og varme drikke.

 • Voksne: 4.950 kr. (225 kr. pr. dag)

Piu gusto pakken dækker ubegrænset antal drikkevarer. Det gælder husets vin pr. glas, et udvalg af øl, spiritus, drinks, cocktails, aperitifs og likører, alkoholfrie cocktails, sodavand, juice og mineralvand pr. glas og varme drikke.

 • Voksne: 5.830 kr. (265 kr. pr. dag)

Intenditore pakken dækker ubegrænset antal drikkevarer. Det gælder stort udvalg af vin pr. glas, øl, champagne pr. glas, standard og Premium spiritus, drinks, cocktails, aperitifs og likører, alkoholfrie cocktails, sodavand, juice og mineralvand pr. glas og varme drikke. Minibaren i kahytten er også inkluderet.

 • Voksne: 7.920 kr. (360 kr. pr. dag)

Børn og opredninger
Børn og voksne, som rejser sammen med to fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt, betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er begrænset antal kahytter med plads til ekstra opredninger, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

 • Børn u/18 år: 8.990 kr.
 • Voksne: 11.990 kr.

Enekahyt
Der er et meget begrænset antal enekahytter, så kontakt Øster Lindet for kapacitet inden køb.

 • Tillæg for indvendig kahyt: 2.500 kr. 
 • Tillæg for udvendig kahyt: 3.000 kr.
 • Tillæg for balkonkahyt: 4.500 kr.

Udflugter
Ombord på skibet tilbyder rederiet en bred vifte af udflugter i forbindelse med alle anløb. Disse kan købes ombord eller på forhånd. Ved alle anløb har du også mulighed for at tage i land på egen hånd og lave din egen dag.

Se Costas udflugtsprogram her.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk.Ved bestilling af rejsen skal oplyses følgende:

 • Fulde navn som i pas
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
 • Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
 • Navn og telefonnummer på en pårørende.

BESTILLING OG BETALING
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du et depositum på 5.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring ved sygdom.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Én unik kode gælder for 1 person.

Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Dubai
 • Fly Milano - København
 • 20 kg bagage plus 8 kg håndbagage
 • Transfer fra lufthavnen til hotel i Dubai
 • Transfer fra hotel til skib inkl. sightseeingstur i Dubai
 • Transfer fra skibet til lufthavnen i Milano
 • 1 nat på 4* hotel i Dubai inkl. morgenmad
 • 22 nætter i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant indenfor åbningstiden
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows, biograf og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • Ekspedition- og udstedelsesgebyr.

IKKE INKLUDERET I REJSENS PRIS:
Hvad ikke fremgår direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk servicegebyr, 10 € pr. person pr. dag. Betales forud eller afregnes på skibet.
 • Forsikringer – både rejseforsikring og afbestillingsforsikring. HUSK du rejser udenfor Europa, hvor sygesikringen INTET dækker
 • Udflugter og andre personlige udgifter
 • Drikkevarer, udover de nævnte.

VIGTIG INFORMATION
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte. Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.
Du skal være opmærksom på, at du rejser i fremmede verdensdele med anderledes kultur end du kender fra Danmark, og der kan opstå episoder undervejs, der kræver lidt ekstra tålmodighed og forståelse – langt hen ad vejen går det hele dog glat, især ”med et smil”.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, luftfartsselskabet, hotellet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

PAS, VISUM OG FORSIKRINGER
Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.
Der må ved rejsens påbegyndelse ikke være stempler fra Israel i passet.
Visum/tilladelse til at gå i land i Oman og Jordan fås ombord på skibet.

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.
Vi henviser til Udenrigsministeriets hjemmeside for mere information.

Børn som rejser med kun én af forældrene eller med andre end forældrene bør altid have en rejsetilladelse / samtykkeerklæring fra forældrene med på rejsen. Se Udenrigsministeriets råd om børn og unges rejse.
Øster Lindet anbefaler, at der tegnes en afbestillingsforsikring, der dækker ved sygdom inden afrejse. Du bør også have en rejseforsikring, der dækker UDENFOR EU, og som minimum dækker ved sygdom og hjemtransport.

Ved spørgsmål angående vaccinationer og medicin henvises til egen læge.
Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

CORONA
Forhold på skibet: Rederiet vil inden afrejse fremsende restriktioner, som vil gælde ombord ved jeres afrejse. Disse kender vi ikke omfanget af på nuværende tidspunkt. Ombord kan der også forventes visse restriktioner i forlængelse af Covid-19. Rederiet følger alle anvisninger fra deres øverste myndigheder.

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet, flyselskaberne m.m. tillagt Øster Lindets ekstraordinære ydelser/services. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, voucher eller lignende.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 19. august 2020 kl. 23:59

Krydstogt fra Dubai til Italien