Ophold på Kaløvig Badehotel ved Aarhus

Sidste chance!

Kaløvig Badehotel forener det maritime miljø med ro, lækker mad og hygge kun 14 km fra Aarhus centrum. Et lille paradis med Mols Bjerge som fascinerende baggrundskulisse. Opholdet er inkl. 3-retters middag og morgenmad. Gyldig alle dage til 31. dec 2020.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Oplev den maritime stemning i de smukke omgivelser på Kaløvig Havn, hvor Kaløvig Badehotel inviterer indenfor til hygge og gourmetmad. Kaløvig ligger kun 14 km fra Aarhus.

Stilen i køkkenet er moderne dansk-fransk brasserie, hvor lokale råvarer og fisk og skaldyr fra bugten er i fokus. Resultatet er vellavet enkelthed og masser af velsmag. Blomsterne på bordene er lige så friske som luften fra havet, og gennem panoramavinduerne i restauranten er der en smuk udsigt til Kaløvig Bådhavn og bugten. Alt i alt en gennemført spiseoplevelse!


Opholdet er for 2 personer og inkluderer

  • 1 overnatning i standard dobbeltværelse
  • 3-retters middag i Brasseriet
  • Morgenmad

SPOTpris 995 kr. for 2 personer. Normalpris 1.495 kr. Spar 33 %

Opholdet kan benyttes med ankomst alle åbningsdage til og med d. 31. december 2020.

Tilkøb (betales direkte til Kaløvig Badehotel):

  • 1 ekstra overnatning inkl. morgenmad - 495 kr. pr. værelse.

OBS: Vær opmærksom på, at I deler bad og toilet med et andet værelse.


Kaløvig Badehotel
Kaløvig Badehotel er et lille paradis helt for sig selv, som du finder 14 km fra Aarhus centrum og med Mols Bjerge som fascinerende baggrundskulisse. Hotellet har 20 enkle og hyggelige værelser, der ligger i fem små huse hver med fire dobbeltværelser samt lille fælles stue og to toiletter samt badeværelser.

Fra Kaløvig bådehavn kan man med egen båd let nå til de mange skønne bugter og strande på Mols, Samsø og Tunø. I bugten lever der marsvin og sæler, og de senere år er der sågar spottet delfiner, der har boltret sig i vandet.

Året rundt kan de vandglade hoppe i Aarhusbugten og efterfølgende varme sig i saunaen. Og er det sommer, er det tæt ved lykken at slå sig ned på den fine, hvide sandstrand.

Aarhus og andre gode oplevelser i nærheden
Er I på ophold på Kaløvig Badehotel, er det oplagt at lægge tid ind til at besøge Aarhus. Smilets by har en masse at byde på, lige meget om I er til kunst, kultur, action, shopping eller noget helt andet. Besøg fx ARoS, Den Gamle By eller Moesgaard Museum. Gå ombord i spændende gastronomiske oplevelser eller gør et godt køb i de mange  forretninger, der byder på alt, hvad hjertet kan begære fra unikakunst til seneste, nye tøjmode. 

I overkommelig køreafstand fra hotellet finder I også både Ree Park, Randers Regnskov, Djurs Sommerland, Kattegatcentret og selvfølgelig de mange smukke naturoplevelser i Mols Bjerge. 

Du reserverer dit ophold info@kalovigbadehotel.dk eller på telefon 39390260. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Opholdet kan benyttes med ankomst alle åbningsdage til og med d. 31. december 2020.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede periode mod forventning IKKE er ledig.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

 
Én unik kode gælder for et ophold til 2 personer.

Opholdet inkluderer:
1 overnatning i standard dobbeltværelse
3-retters middag i Brasseriet
Morgenmad

Tilkøb (betales direkte til Kaløvig Badehotel):
1 ekstra overnatning inkl. morgenmad - 495 kr. pr. værelse.

OBS: Vær opmærksom på, at I deler bad og toilet med et andet værelse.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Kaløvig Badehotels officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Kaløvig Badehotel.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Kaløvig Badehotel

Åstrup Strandvej 68A, 8541 Skødstrup
Tlf: 39 39 02 60 | CVR: 26089506 | info@kalovigbadehotel.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 24. august 2020 kl. 23:59

Ophold på Kaløvig Badehotel ved Aarhus