Algebehandling af tag eller fliser

Sidste chance!

Få en effektiv algebehandling af Rytholt. Alle faste overflader kan behandles, og med denne deal får du algebehandlet dit hustag fra kun 499 kr. Du kan vælge mellem flere pakker og tilkøbe behandling af fliser, garage og udhuse.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Alger vokser alle steder omkring os. Er du træt af at se på dem, og irriteret over deres ødelæggende virkning på din ejendom, så sørger Rytholt gerne for en effektiv og miljøvenlig algebehandling af dit tag. Du kan vælge mellem flere varianter alt efter boligens størrelse.

Rytholt udfører algebehandling af alle hårde overflader. Du kan vælge den variant der passer til dit behov.


Vælg mellem:

Algebehandling 1:

 • Standard algebehandling af 1 hus op til 170 m2 boligareal.

SPOTpris 649 kr. Normalpris 1.298 kr. Spar 50 %

- ELLER -

Algebehandling 2:

 • Standard algebehandling af 1 hus op til 220 m2 boligareal.

SPOTpris 849 kr. Normalpris 1.598 kr. Spar 46 %

- ELLER -

Algebehandling 3:

 • Standard algebehandling af 1 sommerhus op til 100 m2 boligareal.

SPOTpris 499 kr. Normalpris 1.298 kr. Spar 61 %

Tilkøb (købes her på SPOTdeal):

 • Højdetillæg ved over 3,0 meter til tagrende.
  SPOTpris 199 kr. Normalpris 500 kr. Spar 60 %
 • Garage/udhus op til 50m2 grundareal.
  SPOTpris 199 kr. Normalpris 499 kr. Spar 60 %
 • Algebehandling af fliser op til 100m2.
  SPOTpris 250 kr. Normalpris 499 kr. Spar 49 %
 • Algebehandling af fliser op til 300m2.
  SPOTpris 499 kr. Normalpris 998 kr. Spar 50 %

Rytholt kontakter dig og udfører arbejdet, som sker senest 10 uger efter at dealen er afsluttet på SPOTdeal.

Derfor er det vigtigt, at du ved købet af dette tilbud tjekker, at du under 'Faktureringsadresse' i forbindelse med dit køb her på SPOTdeal, skriver den adresse hvor algebehandlingen skal udføres.

Rytholt planlægger udførelsen af algebehandlingerne efter kortest mulige rute mellem deres kunder. Efter endt algebehandling vil der ligge en flyer i postkassen med besked om, at arbejdet er udført.


Praktisk information og indløsning
Ved algebehandlingen  må der max være 3 meter til tagrenden hele vejen rundt om huset. Hvis der er mere skal der tilkøbes ekstra højde i forbindelse med køb her på SPOTdeal. Hvis du har en bygning der ikke opfylder højde og adgangskravene til denne deal, kan du kontakte Rytholt på info@rytholt.dk for et tilbud.

Der skal være fri og uhindret adgang omkring bygningen.

Da algebehandlingen skal udføres i det rigtige vejr, kan du IKKE bestille tid til behandlingen. Rytholt giver besked pr. SMS senest dagen inden udførsel.

Tillæg på ikke-brofaste øer
Tilbuddet gælder i hele Danmark, inkl. alle brofaste øer. Der kan aftales algebehandling på ikke-brofaste øer mod evt. tillæg. Ring eller skriv og hør om priserne, før du bestiller.


Effektiv og miljøvenlig algebehandling
Når temperaturerne er positive, er algerne aktive og reagerer derfor hurtigt på den grundige algebehandling, som Rytholt udfører. Rytholt bruger miljøgodkendte sæber (datablade kan ses på rytholt.dk), som dræber mos og alger yderst effektivt og sikrer dig det bedste resultat.

Glæd dig til at se resultatet af Rytholts professionelle algebehandling. Med den rette algebehandling forlænger du levetiden på dit tag.  

Resultatet kommer over tid
En algebehandling kan ikke ses, den dag den er udført. Effekten af algebehandlingen kommer i månederne efter udførelsen. Der er stor forskel på, hvor hurtigt en algebehandling kan ses, det der er afgørende er, hvilke alger der gror på dit tag/fliser mm.

Grønne alger visner på få dage, og effekten af algebehandlingen kan hurtigt ses. Grå og gule alger forandrer ikke udseende af algebehandlingen og kan sidde fast i 18 måneder eller mere, før de falder af, derfor kan flere algebehandlinger på denne type alger være nødvendig.

Se yderlige omkring algebehandling på rytholt.dk eller på denne video:


Fem gode grunde til at vælge Rytholt

 • Intet krav om udvendig vandhane
  Rytholt har altid buffertanke i bilerne, og kan således også servicere kunder der ikke nødvendigvis har en udvendig vandhane (Gælder kun ved algebehandling)

 • Advisering på SMS
  Alle kunder adviseres senest aftenen inden udførsel af algebehandling

 • En professionel vurdering
  Efter en algebehandling modtager du på mail et login til fotodokumentation. Sammen med fotodokumentation modtager du også en karakter. Denne karakter kan benyttes som en rettesnor for fremtidige behandlinger, lige som den fortæller om, hvilket resultat man kan forvente at opnå med behandlingen, der er givet. Der kan læses mere om dette på www.rytholt.dk

 • Trænet personale
  Rytholt benytter kun kvalificeret medarbejdere, der til fulde lever op til kravet om produktkendskab, der har modtaget intern træning og som udviser nødvendig konduite.

 • Landsdækkende service
  Rytholt dækker hele Danmark -uden undtagelser- vores servicebiler kører dagligt på Sjælland, Fyn og Jylland. Man skal dog have en særaftale med kundeservice for at lokke os til øer der ikke er brofaste.

Da en algebehandling skal udføres i det rigtige vejr, kan du IKKE bestille tid til behandlingen.

OBS! Det er vigtigt at du læser din kvittering/værdibevis grundigt igennem, så du er sikker på, at der er angivet de rigtige informationer under 'Faktureringsadresse', der sikrer, at algebehandlingen bliver udført på den rigtige adresse.

Hvis der skal foretages ændringer, skal du kontakte SPOTdeals kundeservice så hurtigt som muligt på telefon 65455652 mandag til fredag fra kl. 9-11.30 og 12.30-14.00.Én unik kode gælder for den valgte algebehandlig, og evt. tilkøb hos Rytholt

Der skal være uhindret adgang omkring bygningen.

HUSK når du køber, at angive: navn, gade, husnummer, postnummer, by, mobilnummer, e-mail (adressen skal være den, hvor ydelsen ønskes udført)

Rytholt kommer automatisk og udfører den valgte ydelse indenfor 10 uger efter denne kampagnes afslutning. Bemærk dog, at algebehandling af sommerhuse sker indenfor 12 uger, efter kampagnens afslutning

Hvis der er mere end 3,0 m til tagrenden skal der tilkøbes ekstra højde i forbindelse med køb her på SPOTdeal. 

Da en algebehandling skal udføres i det rigtige vejr, kan du IKKE bestille tid til behandlingen.

Rytholt planlægger udførelsen af algebehandlingerne efter kortest mulige rute mellem deres kunder. Efter endt algebehandling vil der ligge en flyer i postkassen med besked om, at arbejdet er udført.

Kvitteringen for arbejdet udgøres af den mail, der sendes til den oplyste mailadresse, når arbejdet er udført.

Tillæg på ikke-brofaste øer
Tilbuddet gælder i hele Danmark, inkl. alle brofaste øer. Der kan aftales algebehandling på ikke-brofaste øer mod evt. tillæg. Ring eller skriv og hør om priserne, før du bestiller.

Det er ikke muligt at aftale tid til algebehandling, når der er tale om et tilbud. Hvis der skal indgås aftale om bestemt tidspunkt, koster algebehandlingen normalpris. Er der særlige forhold, herunder feks. aflåste låger, fritgående hunde eller forhold omkring opsamling af regnvand til havevanding, kan Rytholt kontaktes for aftale om advisering aftenen før udførsel. Kontakt Rytholt direkte herom på mail info@ryholt.dk

Opgaven udføres i tidsrummet 07.00-22.00. Der skal være fri adgang for Rytholt rundt om huset, i perioden frem til arbejdet er udført. Møder Rytholt blokeret adgangsforhold, udføres den del af arbejdet, der er adgang til, og hele ydelsen er leveret. Der kan ikke senere kræves genfremmøde af Rytholt for at levere evt. rest af den købte ydelse.

Kunden accepterer Rytholts alm. handelsbetingelser, som kan læses på www.rytholt.dk.

Rytholt kan kontaktes på hverdage mellem 9.00 og 14.00 på 27 99 49 19. Du kan også sende mail til info@rytholt.dk, besvares indenfor 48 timer på hverdage.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til Rytholt.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Rytholt - Ready2Clean

Viborgvej 100 , 8600 Silkeborg
Tlf: 27 99 49 19 | CVR: 35630929 | info@rytholt.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 13. august 2020 kl. 23:59

Algebehandling i hele Danmark