Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

1-dagstur til Sprogø - En unik oplevelse i Storebælt

Tag på en unik 1-dagstur til Sprogø, der gennem tiderne har spillet en central rolle i Danmarkshistorien. Du bliver bl.a. klogere på Valdemars Borg, hører om pigehjemmet og oplever øens plante- og dyreliv. Opsamling på Jylland og Fyn d. 7. november 2020.

1-DAGSTUR TIL SPROGØ - En unik oplevelse i Storebælt. Opsamling i Jylland og på Fyn d. 7. november.

Pris 795

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
34 solgte

SPOTpris!

Sprogø har igennem tiderne spillet en central rolle i Danmarkshistorien. Lige fra Valdemars Borg blev anlagt på Sprogø omkring år 1170, som en del af Danmarks forsvar mod Venderne, til vore tiders transportkorridor via Storebæltsforbindelsen.

Nu kan du komme med på en unik tur 1-dagstur til Sprogø den 7. november, hvor du bliver vist rundt med en lokalguide. På turen ser du bl.a. pigehjemmets bygninger udefra og hører om dets historie, bliver klogere på historien om Valdemars Borg og oplever øens enestående dyre- og planteliv, som ikke findes andre steder.

I dag er det ikke muligt at besøge Sprogø uden en uautoriseret guide, så dette er en unik chance for at opleve øen, der er fredet.


Turen inkluderer

  • Kørsel i 4* bus fra Jylland og Fyn
  • 1 x Sprogø med lokalguide
  • 1 x sandwich (udturen)
  • Eftermiddagskaffe og kage (hjemturen)
  • Guide.

SPOTpris: 795 kr. pr. person.

Turen foregår d. 7. november 2020.

Du vælger opsamlingssted i forbindelse med dit køb på SPOTdeal.

Turen egner sig ikke for dårligt gående eller kørestolsbrugere.

Der er et begrænset antal pladser.Turbeskrivelse
I ankommer til Sprogø først på eftermiddagen, og i tre timer viser jeres lokalguide jer rundt og fortæller om stedets spændende og uhyggelige historie. I hører også om, hvad der gør Sprogø unik, og hvad der gør, at øen har været centrum i Danmarkshistorien.

Øen blev udvidet i forbindelse med anlæggelsen af Storebæltsbroen, og i dag har den et areal på 164 ha midt i Storebælt. Gennem 15.000 år er øen blev formet af isen, havet og mennesket.

Du får fortalt, hvad der gør Sprogø unik, og guiden giver dig forståelsen for, hvad der binder Nyborg og Sprogø sammen i centrum af Danmarkshistorien. Sprogø har igennem tiderne spillet en central rolle i Danmarkshistorien. Lige fra Valdemars Borg blev anlagt på Sprogø omkring år 1170, som en del af Danmarks forsvar mod Venderne, til vore tiders transportkorridor via Storebæltsforbindelsen.

Men det er ikke kun kongen på Nyborg Slot, der havde øje for Sprogøs fortræffeligheder. Grundet sin isolerede placering i Storebælt, har Sprogø givet liv til et helt enestående dyre- og planteliv, som ikke findes andre steder.

Herudover har den danske stat brugt Sprogø til at adskille letfærdige og løsagtige piger og kvinder fra den anstændige del af befolkningen. Øen har fungeret som opdragelsesanstalt fra 1923 til 1963. Mange tragiske skæbner udsprang fra disse indespærringer, der i gennemsnit varede i cirka 7 år. De blev anbragt på øen for at isolere dem fra den anstændige del af befolkningen. Sprogøs pigehjem var ikke et fængsel, men ingen magtede at flygte fra øen midt i Storebælt. I de knap 40 år pigehjemmet var i funktion, blev ca. 500 piger anbragt på hjemmet, som først blev lukket i 1961.

Bygningerne er ikke tilgængelige, men I kan se dem udefra.

Efter dagens oplevelse kører I over Højbroen til Sjælland. Her nyder I jeres sandwich med udsigt til Storebælt, inden I tager sidste tur over broen og videre til hjembyerne.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer hos GIBA Travel på mail: giba@gibatravel.dk. Husk at oplyse dit værdibevisnummer og tilhørende unikke kode. Efter henvendelse til GIBA Travel, vil du modtage en voucher, som medbringes til hotellet ved ankomsten.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der derfor ikke er mulighed for at opholdet.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt GIBA Travel.

En unik kode gælder for en person.

Turen foregår d. 7. november 2020 og inkluderer:

  • Kørsel i 4* bus fra Jylland og Fyn
  • 1 x Sprogø med lokalguide
  • 1 x sandwich (udturen)
  • Eftermiddagskaffe og kage (hjemturen)
  • Guide.

Du har valgt opsamlingssted i forbindelse med dit køb på SPOTdeal.

Der er et begrænset antal pladser.

Turen egner sig ikke for dårligt gående eller kørestolsbrugere.

Der tages forbehold for annullering ved begrænset tilmelding.

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på GIBA Travels officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af denne rejse. Eventuelle spørgsmål i forbindelse med rejsen rettes til GIBA Travel.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

GIBA Travel

Odensevej 44, 1., 5550 Langeskov


Sidste chance: 13. august 2020 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst