Sicilien inkl. fly, helpension og billeje

Sidste chance!

Sicilien er en vidunderlig ø med smukke bjerglandsbyer, dejlige strande, spændende historie og et skønt køkken. Hvis I vil kombinere natur, kultur og afslapning er denne destination helt perfekt. Inkl. fly, 7 overnatninger, helpension og billeje.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Sicilien får det bedste frem i folk, og det er ikke for sjov, at Platon, Arkimedes og Goethe tog til øen for at løse livets mysterier - Sicilien giver ro i sindet!

Glæd jer til 7 overnatninger på Hotel Gattopardo, der ligger lige ved stranden. Her kan I slappe fuldstændig af inden eller efter en begivenhedsrig dag. Sicilien  er den største ø i Middelhavet, og der er rigtig meget at opleve. 


Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund eller København til Sicilien t/r (med mellemlanding
 • 10 kg håndbagage og 20 kg bagage.
 • 7 overnatninger på Hotel Gattopardo i dobbeltværelse.
 • Helpension.
 • Billeje hele ugen (inkl. forsikringer og fri km) – Opel Corsa eller lignende.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:

Afrejse Billund
D. 4. september - 11. september - SPOTpris: 6.495 kr.
D. 11. september - 18. september - SPOTpris: 6.495 kr.
D. 20. september - 27. september - SPOTpris: 6.495 kr.
D. 27. september - 4. oktober - SPOTpris: 6.495 kr.

Afrejse København
D. 2. september - 9. september - SPOTpris: 6.195 kr.
D. 9. september - 16. september - SPOTpris: 5.995 kr.
D. 16. september - 23. september - SPOTpris: 6.195 kr.
D. 23. september - 30. september - SPOTpris: 6.195 kr.

Tilkøb (bestilles og betales direkte til Vindrose Rejser):

 • Kaskoforsikring til bilen - 250 kr.
 • Kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) - 350 kr.
 • Værelse med havudsigt og balkon - 395 kr. per person.

Flytider:
Afrejse fra Billund (med KLM)
Afrejse fra Billund kl. 10.05 - ankomst Amsterdam kl. 11.15
Afrejse fra Amsterdam kl. 13.05 - ankomst Catania kl. 13.05

Afrejse fra Catania kl 16.40 - ankomst Amsterdam kl. 19.45
Afrejse fra Amsterdam kl. 21.35 - ankomst Billund kl. 22.45

Afrejser fra København (med Swiss)
Afrejse fra København kl. 07.55 - ankomst Zürich kl. 09.40
Afrejse fra Zürich kl. 11.25 - ankomst Palermo kl. 13.15

Afrejse fra Palermo kl 14.05 - ankomst Zürich kl. 16.10
Afrejse fra Zürich kl. 17.15 - ankomst København kl. 19.00


Det er altid rart at starte ferien med at ligge en dag ved poolen eller stranden, og lige sunde sig efter rejsen. Hotel Gattopardo ligger lige ved stranden, så det er oplagt at gøre det her. I må allerede fra start affinder jer med, at I kommer ikke til at opleve hele øen på en uge. Det er trods alt den største ø i Middelhavet.

Følgende seværdigheder ligger i køreafstand fra hotellet og er alle helt unikke på deres egen måde.

Cefalu er en by som byder på meget. Små snørklede gader, hvor cafeer, restauranter og hyggelige butikker ligger klods op og ned af hinanden. Ude på spidsen af byen på Via Porpora finder I nogle rigtig hyggelige restauranter, som serverer nogle af de bedste pizzaer. De kan nydes til lyden af bølgerne, som slår ind under restauranten. Byen har en lille hyggelig promenaden, hvor I kan købe alt fra solbriller til hatte og køleskabsmagneter. Neden for promenaden er der en utrolig velbesøgt strand. Når I er i byen, så må I også en tur forbi byens torv, hvor kirken troner frem (husk at dække skulderne til, hvis I vil ind i kirken).

Palermo er en utrolig hektisk by, og derfor anbefaler vi, at I kører til Trabia og tager toget derfra og ind til byen. Byen er øens hovedstad og den største by på Sicilien. På trods af sin størrelse, så er byen ikke plasteret til med seværdigheder, der er dog nogle, I må se. Domkirken ligger midt på corsoen og er hele 100 meter lang. Kirken er bygget i mange forskellige stilarter, da den har fungeret som moské og kirke – dog ikke på samme tid. ”Skammens fontæne” også kaldet Fontana della Vergogna ligger på Piazza Pretoria og har hele 20 bassiner og 36 skulpturer. Skal der shoppes, mens I er på Sicilien, så skal I op på Ruggierro Settimo, som har mange butikker. Byen er også kendt for sin små gader, som er spækket med forskellige gademarkeder. Det største ligger på Mercato di Ballaró.

Efter en hektisk dag i Palermo, så er vi sikre på, at I vil nyde en dag i mere rolig omgivelser – måske ved poolen eller på strande.

Taormina er et af de mest turistede steder på øen og med god grund. Den lille by ligger 250 meter over havet. Her har I en ekstraordinær udsigt over havet på den ene side, og vulkanen Etna på den anden side. Den indre by er spærret for trafik, så I skal parkere ude foran eller neden for ved vandet og tage kabelliften op. Den største og mest populære seværdighed i byen er det græske teater. Siddepladserne er udhugget direkte i klippen, og der er plads til 11.000 tilskuere. Når I er ved byen, så er det oplagt at tage liften ned til stranden, hvor I kan bade fra Isola Bella. En gåtur rundt i Taormina giver ikke den sande opfattelse af Italien og Sicilien, men til gengæld får I nogle flotte feriebilleder og en udsigt, som ikke opleves andre steder.

De Æoliske øer ligger øst for Gattopardo. De er noget af det mest eksotiske I kan opleve i Europa. Ø-gruppen består af en lille håndfuld øer, og den største er Lipari, derfor bliver de ofte kaldt de lipariske øer. Der er dagligt afgange til øerne fra Milazzo. Billetterne kan købes på dagen, i højsæsonen kan det være en god ide, at købe billetterne hjemmefra. Prisen er cirka 250-300 kroner per person.

Etna er en af de mest kendte vulkaner i Europa. Med sine 3323 meter er den Europas største, aktive vulkan. På hjemrejsedagen er det oplagt at svinge forbi, når I er på vej til Catania lufthavn. For foden er vulkanen vokser der vinmarker, figenkaktusser og oliventræer. Længere mod nord bliver det lidt mere goldt, og tanker driver hen imod et månelandskab. Det er muligt at køre op til Rifugio Sapienza, der ligger i 1900 meters højde herfra er der svævebane op til 2.500 meters højde. Bare rolig, I skal ikke gå de sidste 800 højdemeter. Herfra er der terrængående busser, som fragter jer det sidste stykke op.


Om Vindrose Rejser
Vindrose Rejser har i mere end 6 år haft et tæt samarbejde med Spotdeal, og igennem årenes løb har Vindrose sendt mange danskere ud på uforglemmelige rejser. Bestræbelserne er altid på at være mere end en bookingcentral. Vindrose giver gerne gode råd med på rejsen, og er aldrig mere end et telefonopkald væk.

Som navnet ”Vindrose” lægger op til, så viser rejsebureauet vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 år har Vindrose Rejser sendt gæster rundt i hele verden - lige fra Gdansk til Guadeloupe. Livet er for kort til dårlige rejser, derfor har Vindrose Rejser altid fokus på at skabe de bedste rammer - det gælder både en forlænget weekend til Hamborg eller en vinrejse til Toscana.

Læs bedømmelserne Trustpilot og Facebook og se de flotte billeder på Instagram.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer.

Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

Én unik kode gælder for én person ved 2 personer i dobbeltværelse.

Rejsen inkluderer:
Fly fra Billund eller København til Sicilien t/r (med mellemlanding
10 kg håndbagage og 20 kg bagage.
7 overnatninger på Hotel Gattopardo i dobbeltværelse.
Helpension.
Billeje hele ugen (inkl. forsikringer og fri km) – Opel Corsa eller lignende.

Tilkøb (bestilles og betales direkte til Vindrose Rejser):
Kaskoforsikring til bilen - 250 kr.
Kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) - 350 kr.
Værelse med havudsigt og balkon - 395 kr. per person.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 København V
Tlf: 33 13 52 23 | CVR: 39017229 | mail@vindroserejser.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 13. august 2020 kl. 23:59

Sicilien inkl. fly, helpension og billeje