6 fl. Farnese 2018 Cerasuolo d’Abruzzo Rosé

Sidste chance!

Rosevin fra Farnese Vini, kåret som årets producent i Italien i 2016, 2017 og igen i 2019 af Luca Maroni.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Denne vin kommer fra området omring byen Ortona i det centrale Italien i regionen Abruzzo.  Det gunstige klima i regionen har altid gjort området velegnet til vindyrkning. Og der har også været dyrket vin i Abruzzo i mange år - helt tilbage før Romeriget begyndelse. Det gunstige klima og ikke mindst den korte afstand kysten ud til Adriaterhavet gør, at druerne nyder godt af kølige vinde fra havet, samtidig med at de får masser af sol.

Du får:

  • 6 fl Farnese 2018 Cerasuolo d’Abruzzo Rosé
  • Fri fragt

SPOTpris 399 kr. Normalpris 630 kr. Spar 36 %

Vin og port leverer vinen til den angivne adresse inden for 5 hverdage.

Når druerne er optimale moden og klar til at blive høstet, transporteres de så hurtigt som muligt til vineriet hvor de presses. Kort tid efter starter gæringen, som nøje kontrollers. Og netop gæringen foregår ved så lave temperaturer som muligt. Selve gæringen tager omkring 20 dage ved så lav temperatur som muligt. Den lave gæringstemperatur er med til at sikre en vin, der fremstår mere frisk og frugten får et mere køligt udtryk. Når gæringen er vel overstået, lægges vinen til lagring i yderligere nogle mdr. hvorefter den er klar til salg
Ikke kun de røde vine klare sig godt. Også de hvide druer som Pinot Grigio og Trebbiano og Chardonnay gør det virkelig godt i Abruzzo-regionen. Når man fremstiller den særlige Cerasuolo d’Abruzzo skal man være ekstra opmærksom i den første del af processen, da drueskallen giver farve til vinen. Derfor må drueskallen kun være med i processen ganske få timer, ellers opnår men ikke den korrekte fine lyserøde farve. Resultatet er en flot rosévin, med friske noter af røde bær og ikke mindst jordbær. Smagen er præget af en tilpas lang, blød og rund smag og igen tilpas friskhed og syre til at gøre den velegnet til blot at nyde alene eller til lette retter på terrassen.

Du skal ikke foretage dig yderligere. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb.

Vin og port leverer vinen til den angivne adresse inden for 5 hverdage.

I forbindelse med dit køb her på siden, opfordres du til at skrive en note til fragtmanden, så vinen kan stilles, hvis du ikke er hjemme på leveringstidspunktet. Dette er dog på eget ansvar.

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Én unik kode gælder for én smagekasse fra Vin og port.

6 fl Farnese 2018 Cerasuolo d’Abruzzo Rosé (inkl fragt)

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til Selmer Vin.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Vin & Port

Østerbro 4, 5690 Tommerup St
Tlf.: 53 53 29 19 | CVR: 36411309 | info@vinogport.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 27. juli 2020 kl. 23:59

Rosé