Gourmetophold med vinmenu på Malling Kro

Sidste chance!

Nyd en 4-retters gourmetmiddag med vinmenu, overnatning og skøn morgenbuffet på Malling Kro, der ligger lidt uden for Aarhus tæt ved Moesgaard Museum. Kroen er et tilløbsstykke med et skyhøjt gastronomisk niveau.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Malling Kro, der fejrer 25 års jubilæum i 2020, er ikke en hvilken som helst kro. Det er derimod et af de steder, der bliver lagt mærke til og holdt øje med. For det gastronomiske niveau er skyhøjt, og vinkælderen er et slaraffenland for vinenstusiaster.

Nu har du chancen for at forkæle dig selv eller en, du holder af, med et skønt ophold på kroen, hvor omdrejningspunktet er den 4-retters gourmetmiddag med tilhørende vinmenu. Middagen er inspireret af sæsonen, kreéret af Tina Schou og hendes dygtige team.Opholdet er for 2 personer og inkluderer:

 • 1 overnatning i dobbeltværelse
 • Aperitif & appetizer
 • 4-retters gourmetmiddag (serveres onsdag, torsdag og fredag mellem kl. 17.30 - 22.30)* 
 • Velafstemt, spændende vinmenu
  Morgenbuffet inkl. morgenbitter (serveres kl. 8-10)

*Restauranten er åben mellem kl 17.30 og 22.30.

SPOTpris 1.895 kr. for 2 personer. Normalpris 3.200 kr. Spar 40%

Opholdet kan benyttes med ankomst onsdag, torsdag og fredag fra den 1. september til og med d. 11. december 2020.

Tilkøb (Betales direkte til Malling Kro):

 • 1 ekstra overnatning inkl. morgenmad: 800 kr. for 2 personer

Tjek ind tidligst kl. 15.00
Tjek ud senest kl. 10.30


Malling Kro
Malling Kro ligger i hjertet af den hyggelige by Malling 10 km syd for Aarhus og nær det nye Moesgaard Museum i et roligt og charmerende landsbymiljø, tæt ved skov og strand. Kroen er et sted, hvor du som gæst føler dig velkommen i rare omgivelser med afslappet atmosfære, hvor personalet altid gør deres bedste for at give dig en behagelig oplevelse.

Gennem de sidste 25 år er Malling Kro nænsomt blevet renoveret til en mere moderne udgave af kroen, der har eksisteret i over 125 år. Alle værelserne på Malling Kro er nyrenoverede med eget bad og toilet samt gratis WiFi - og flere af dem har en størrelse med plads til op til 4 personer. Der findes 8 dobbeltværelser på den hyggelige kro.  

Kroen har for nylig fået anlagt en helt ny terrasse ud mod Stationspladsen, hvor både frokost, eftermiddagskaffe og måske et køligt glas rosé kan nydes. Er vejret til det, kan også middagen serveres udendørs i kroens hyggelige gårdhave.

Aarhus' Letbane kører lige uden for døren og stopper bl.a. ved Bruuns Galleri på Hovedbanegården i Aarhus C, eller Dokk1 - byens nye havneområde, som også er et besøg værd.

Moderne dansk/fransk gourmetkøkken

Kroen har siden 1995 været ejet af parret Tina Schou og Rico Jørgensen. Tina er udlært tjener og kok og har en fortid på blandt andet Søllerød Kro. Rico er restaurationschef og sommelier og har arbejdet på Michelinrestauranten, Nouvelle, sammen med ejeren af Mefisto, Lars Kyllesbech.

På Malling Kro forener Tina, Rico samt værtinde Hanne Buhlsammen med det øvrige team traditioner og kvalitet med fornyelser på et højt gastronomisk niveau. Maden er moderne dansk med inspiration fra det franske køkken og lavet på gode, danske råvarer - altid serveret med et smil og sjæl fra det afslappede, men kompetente team. Middagen kan, når vejret tillader det, også nydes i den hyggelige gårdhave.

Hædret vinsortiment
Værd at bemærke er, at kroen har ét af Danmarks bedste vinsortimenter. Over 1000 valgmuligheder, som er medvirkende til, at det amerikanske vinmagasin Winespectator har givet kroen udmærkelsen 'Best of Award of Excellence', som kun få andre danske restauranter kan bryste sig af at have opnået.

Derudover har Malling Kro fået tildelt den højeste udmærkelse '3 glas' samt 2 stjerner i Den Danske Spiseguide. I White Guide 2015/16 har Malling Kro fået over 70 point, som betyder, at kroen ligger i kategorien 'meget højt niveau'. De er også i White Guide blevet kåret til at have danmarks bedste vinkort 2016/2017.

Kulturperler og golf

Lige meget hvornår på året, I besøger Malling Kro, er der masser af muligheder for store oplevelser i området. Besøg fx det nye Moesgaard Museum, MOMU, der kun ligger små 5 km fra kroen. Museet byder på spændende og engagerende arkæologiske og etnografiske udstillinger. Der er bl.a. en udstilling fra Oldtiden, hvor du kan møde verdens bedst bevarede moselig, Grauballemanden. 

Er I glade for golf er Aarhus eller Odder golf klub et besøg værd. Begge klubber ligger naturskønt og kun et godt 'drive' fra kroen. På hotellet kan I få kort til  til Aarhus by og byens golfbane.

Anmeldelser:

"Underspillet jysk klasse"
Malling Kro er optaget i White Guide 2015/16 som er en guide til de bedste danske restauranter i Danmark. Her har de fået 70 point ud af 100, hvilket er kategorien 'meget højt nineau'. I anmeldelsen har de bl.a. fået ordene "Underspillet jysk klasse".

"Maden holder højt niveau"
Gastromand besøgte Malling Kro i marts 2014 og gav følgende vurdering af kroen: 'Når alt kommet til alt, er Malling Kro bestemt et visit værdigt. Maden holder højt niveau og kombineret med vinudvalget, gør det kroen til et must-visit for vinentusiasterne. Læs hele anmeldelsen her

Også Aarhus Stiftidende har omtalt restauranten, da den i 2016 udmærkede sig for sit vinkort. Læs artiklerne her og her.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du dit ophold hos Malling kro på info@mallingkro.dk eller tlf: 86 93 10 25. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved booking af opholdet.

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

BEMÆRK: Booking er bindende 7 dage før ankomst.

Ved spørgsmål kan Malling Kro kontaktes på info@mallingkro.dk eller tlf: 86 93 10 25

Opholdet kan benyttes med ankomst onsdag, torsdag og fredag fra den 1. september til og med d. 11. december 2020.

Én unik kode gælder for ét ophold til 2 personer på Malling Kro.

Opholdet er for 2 personer og inkluderer:

1 overnatning i dobbeltværelse
Aperitif & appetizer
4-retters gourmetmiddag (serveres onsdag, torsdag og fredag mellem kl. 17.30 - 22.30)
Velafstemt, spændende vinmenu
Morgenbuffet inkl. morgenbitter (serveres kl. 8-10)

*Restauranten er åben mellem kl 17.30 og 22.30.

Tilkøb (Betales direkte til Malling Kro):


1 ekstra overnatning inkl. morgenmad: 800 kr. for 2 personer

Tjek ind tidligst kl. 15.00
Tjek ud senest kl. 10.30

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Malling Kros officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Malling Kro. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på https://spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Malling Kro*

Stationspladsen 2, 8340 Malling
Tlf: 86 93 10 25 | CVR: 31488583 | info@mallingkro.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 11. august 2020 kl. 23:59

Gourmetophold for 2 på Malling Kro